мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

aşağıda bişi paylaştım
Çok güzel çok beğendim teşekkür ederim paylaştığınız için.Tam bizi anlatıyor

sanırım bu mesafeli kısmını pek almamışım bak :26: mesafem hiç yok insanlara karşı sonradan koyuyorum ama başlangıçta koyamıyorum malesef

hee o zaman seneye rahatlarım
O bende de yok ama sonradan koyabiliyorum
Terazi burcunun ozelligide , her guzel burcu bir araya getirip toparlamak :)

Dengede tutuyor değil mi

Çalışıyor musunuz?
Birde meraklıyızBen illa tanıyacağım

ben de sürekli soru sorarım sanırım ikiz kardeşimi buldum

mimarım ben, şuan bir ofiste yardımcı eleman olarak çalışıyorum, haziran ın ortasında ordaki görevimi tamamlayıp kpss ye odaklanacagım, sonrası karanlık :26:

siz çalışıyor musunuz

Yok ben çalışmıyorum.Ev hanımıyım yemek,çamaşır,bulaşık,çocuklar vs..
Evet denge cok onemli , dengede tutmaya calisiyor taki ii dengemiz bozuluncaya kadar :)

Aman denge bozulmasın

ah ah dengesizlik ikili ilişkilerinizi nası etkiliyor. nevreste evl,lik nası gidyo

Canım eşim yay burcuGenel olarak çok iyi anlaşıyoruz.Ama birbirimize hiç benzemiyoruz.Yapı olarak biz ikizlerin her telden çalma,fedakarlık,altan alma,konuşma , ikna yeteneği ve zekası ile her şeyin üstesinden geliyoruz
Evlilik kolay değil ama artılar fazla olunca bazen eksileri gözlerimiz görmüyor.Yuvarlanıp gidiyoruz

ah ah dengesizlik ikili ilişkilerinizi nası etkiliyor. nevreste evl,lik nası gidyo

valla şöyle söyliyimm, eski nişanlım da yaklaşık 1.5 ay önce ayrıldıgım sevgilim de ikizler burcuydu onlar bile dayanamadı bana

İstemiyorsanız giderim

yookk aslaa gitmeeeee benim sözüm sana degildi, topik başkanı lucky eydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…