мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Sporumu yaptim. Yuz bakimimi da yaptirdim . Kadin bana bu renk sac sana hic yakismamis derhal degistir dedi. Kendimi zayif ve narin gosteren bir tayt aldim geldim. Son kalan parami da acim diyen bir dilenci kiza verdim. Bes kurus param kalmadi.

O supermis, ben de bu ara ihmal ettim kac gundur, grip oldum olucam, riske girmiyeyim dedim ama, bugun baslarim artik...
Nasil gitsin, siyaset topiginde sinir topu oldum, buraya attim kendimi...

Gecmis olsun hex. Neden heexee bizi bir aydinlat bakalim.

Siyaset topigi hakkinda soylenecek cok sey var ama ben susuyorum. Burasi nefes alma yeri.

Son düzenleme:
Gecmis olsun hex. Neden heexee bizi bir aydinlat bakalim.

Siyaset topigi hakkinda soylenecek cok sey var ama ben susuyorum. Burasi nefes alma yeri.

Hexe'nin anlamini mi sordun?:44:

Aynen, basim agriyor bazen sinirden, ben de attim kendimi buraya..
Tesekkur ettim bu arada, bir sicak bir soguk hava, bir duzelemedim:2:

Nickinin hikayesi ne yani. :44:

Aklima hep hexadecimal geliyor nickini gorunce.

Hexe'nin anlami cadi almancada,teee lise zamani bu kelimenin anlami ogrenilir ogrenilmez bana yapisti, hala millet oyle seslenir, ben de oyunlarda falan kullaniyordum, buraya uye olurken de bu geliverdi aklima, burda bu kadar vakit gecirecegimi bilsem daha ozenirmiydim bilmem:26:
Hexadecimal iyiymis, alan ne matematikci ya da bilgisayarci misin?

Schöne hexem o benim

Sus kiz sen. Bir basi bagli daha.

Madem geldin hosgeldin. Burcunu alalim. Aslansa kalabilirsin.

Tahmin etmistim ama neden cift ee :)

Bir insan nickini alirken bir nedeni vardir o nedeni sordum canim cevabimi aldim.

Ikisi de diyelim. Iki bolumu de okumuslugum var.

Sistemin bana olmaz ciks hexe kullanan var demesi ile cift e oldu, ozel bir anlami yok yani...
Senink ki neden peki?

Sistemin bana olmaz ciks hexe kullanan var demesi ile cift e oldu, ozel bir anlami yok yani...
Senink ki neden peki?

Sistem magduru.

Benimkinin cok buyuk bir hikayesi yok. 7 sayisi ugurlu rakamim.

lucky nedense benden başka herkesle ilgileniyor, bite benimle ilgilenmiyor

Sen yokken koprunun altindan cok sular akti. Gitmeseydin Ankara'ya.

Hallettin mi kisisel bakimini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…