- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.061
Yook topikte cifte standard varmis, yok sorguya cekilmissin bla bla bla.
Akilli olun.
:
:
Ben de çikolata istiyorum
çektin tabiiineden muzminsin dedin bana, ben açıklamamı yapınca da tamam gelebilirsin dedin
Bekarlar nabersiniz?
Filo sormustu o soruyu sana.
Hic haberi duydum uzuldum . Burada yine geyige sariyoruz.
Senden naber.
Tabi nereye gondereyim.
Filo sormustu o soruyu sana.
Hic haberi duydum uzuldum . Burada yine geyige sariyoruz.
Senden naber.
Filo baslarda soruyordu ama simdi sormuyor hakkini yeme kizin.aAA Filo muyduu :26: pardoonnn
ne haberi duydun yavrum nolduu
Aynen ben de, iyice sıyırdık valla.
Filo baslarda soruyordu ama simdi sormuyor hakkini yeme kizin.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=721605&page=6
Yazip yazmamak arasinda kararsizim. Hani bandan korktugum icin degil de kafamda bir suru dusunce dolasiyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=721605&page=6
Yazip yazmamak arasinda kararsizim. Hani bandan korktugum icin degil de kafamda bir suru dusunce dolasiyor.
Ben de sadece rahmet dileyebildim, söyleyecek çok şey var ama her seferinde aynı şey yazıp yazıp kendimi okuyoruz.
Ben de sadece rahmet dileyebildim, söyleyecek çok şey var ama her seferinde aynı şey yazıp yazıp kendimi okuyoruz.
böyle şeyleri ancak twitter dan öğreniyoruz canım o an twitter ımda kapalıydı, sen söyleyince jetonum düştü korkarak açtım ve gördüm.. çok sinirliyim çokk..
her seferinde sadece rahmet diliyoruz da aynı zamanda, çünkü elimizden fazlası gelmiyor.. Rabbim sabır versin ailesine ne diyelim..
Muhasebe & Finans bölümünde çalışıyorum.Bak nasıl da anlaştık biliyordummHangi tarz kitap seversin? Çalışıyor musun? Anlatsana biraz
Hoş geldin Nevreste...Herkese Merhaba
TERAZİ'den daha mütevazısın (!) aynı zamanda...... Hic fena degilim bak yukselenim kova benim. Terazi den daha iyiyimdir....
Evet... :124:Bencede ..:):. bu topikte teraziler cogunlukta galiba
TERAZİ zaten VENÜS burcudur. Tüm güzellikleri kendinde toplamıştır. :108:Terazi burcunun ozelligide , her guzel burcu bir araya getirip toparlamak :)
Evet, ben önceden şecere soruyordum.ben gelmek istedigimde seceremi almışlardı benim, sana torpil geçmişler
Sizin de mi ikiz çocuklarınız var?Tesekkur ederim , hepimizin ... 5 yasina girdiler .
O bendim.çektin tabiiineden muzminsin dedin bana, ben açıklamamı yapınca da tamam gelebilirsin dedin
biliyorum NEVRESTE, sana güvenim tam.Kendisine karşı bir ilgim var ama aşk değil
Göster mesajları
Muhasebe & Finans bölümünde çalışıyorum.
Kitap ayırmam :)
Kişisel Gelişim (Çok uçuk olmayanlarını)
Tasavvuf
Roman
Biyografi
okurum genelde... bir ara polisiyeye sarmıştım.
Hoş geldin Nevreste...
TERAZİ'den daha mütevazısın (!) aynı zamanda...
Evet... :124:
TERAZİ zaten VENÜS burcudur. Tüm güzellikleri kendinde toplamıştır. :108:
Evet, ben önceden şecere soruyordum.
İkametgah,
Vukuatlı nüfus kayıt örneği isteyecektim utanmasam.
Sizin de mi ikiz çocuklarınız var?
O bendim.
Lucky gözlerim yaşardı. Beni savunmuşsun...
ÖLEN KİŞİYE BEN DE ÜZÜLDÜM. KONUYU TAM BİLMİYORUM.
ALLAH RAHMET EYLESİN.
Ben de onu diyecektim. ASLAN burcundan ileri geliyor bu öz güven.Terazi, ikiziler , terazi , ikizler, sonra baktim ikizler ele gecirmis topigi heyyyttt dagilin dedim.
Mutevaziligim aslan burcundan geliyor.
Yalan mi ha yalan mi.
Yalniz sende cok mutevaziymissin.
Ben de onu diyecektim. ASLAN burcundan ileri geliyor bu öz güven.
Ben de fena değilimdir. Fakat hep diyorum. Ben bir tek burcum konusunda mütevazı olamıyorum.
Ruh güzelliği önemlidir ama ruhlar aleminde yaşamıyoruz.Tanidigim butun teraziler guzel ama seni bilemem gormem lazim.Insanin ici, huyu guzel olsun derim diyerek ciddi bir cumle sarfedeyim .
Ruh güzelliği önemlidir ama ruhlar aleminde yaşamıyoruz.
Ben tüm güzellikleri kendinde toplamış derken maneviyattan bahsetmiştim. fiziksel güzellikten değil. güzel olduğumu söylerler, elim yüzüm düzgün Allah'ıma şükür.
Yoksa güzelim falan diye salınmam ben, çevreden derler...
Ben tektaş sevmem.Ooo sen neredeyse mutevazilikte beni gececeksin.
Bende bundan istiyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?