мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

şimdi gördüm, gündüz yaralanan çocuk da vefat etmiş.. ne berbat bi ülke olduk yaa..

Filo baslarda soruyordu ama simdi sormuyor hakkini yeme kizin.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=721605&page=6

Yazip yazmamak arasinda kararsizim. Hani bandan korktugum icin degil de kafamda bir suru dusunce dolasiyor.

böyle şeyleri ancak twitter dan öğreniyoruz canım o an twitter ımda kapalıydı, sen söyleyince jetonum düştü korkarak açtım ve gördüm.. çok sinirliyim çokk..

Ben de sadece rahmet dileyebildim, söyleyecek çok şey var ama her seferinde aynı şey yazıp yazıp kendimi okuyoruz.

her seferinde sadece rahmet diliyoruz da aynı zamanda, çünkü elimizden fazlası gelmiyor.. Rabbim sabır versin ailesine ne diyelim..

Ben de sadece rahmet dileyebildim, söyleyecek çok şey var ama her seferinde aynı şey yazıp yazıp kendimi okuyoruz.

Zaten o yuzden yazmak icimden gelmiyor. Yaziyoruz , ciziyoruz, polemige giriyoruz, banlaniyoruz, sonra yine bastan yaziyoruz, ...........

Malesef gelmiyor...

Bak nasıl da anlaştık biliyordumm Hangi tarz kitap seversin? Çalışıyor musun? Anlatsana biraz
Muhasebe & Finans bölümünde çalışıyorum.
Kitap ayırmam :)
Kişisel Gelişim (Çok uçuk olmayanlarını)
Tasavvuf
Roman
Biyografi
okurum genelde... bir ara polisiyeye sarmıştım.
Hoş geldin Nevreste...

... Hic fena degilim bak yukselenim kova benim. Terazi den daha iyiyimdir. ...
TERAZİ'den daha mütevazısın (!) aynı zamanda...

Bencede ..:):. bu topikte teraziler cogunlukta galiba
Evet... :124:

Terazi burcunun ozelligide , her guzel burcu bir araya getirip toparlamak :)
TERAZİ zaten VENÜS burcudur. Tüm güzellikleri kendinde toplamıştır. :108:

ben gelmek istedigimde seceremi almışlardı benim, sana torpil geçmişler
Evet, ben önceden şecere soruyordum.
İkametgah,
Vukuatlı nüfus kayıt örneği isteyecektim utanmasam.

Tesekkur ederim , hepimizin ... 5 yasina girdiler .
Sizin de mi ikiz çocuklarınız var?

çektin tabiii neden muzminsin dedin bana, ben açıklamamı yapınca da tamam gelebilirsin dedin
O bendim.

Filo baslarda soruyordu ama simdi sormuyor hakkini yeme kizin.
Lucky gözlerim yaşardı. Beni savunmuşsun...

ÖLEN KİŞİYE BEN DE ÜZÜLDÜM. KONUYU TAM BİLMİYORUM.
ALLAH RAHMET EYLESİN.

Terazi, ikiziler , terazi , ikizler, sonra baktim ikizler ele gecirmis topigi heyyyttt dagilin dedim.

Mutevaziligim aslan burcundan geliyor.

Yalan mi ha yalan mi.

Yalniz sende cok mutevaziymissin.

Terazi, ikiziler , terazi , ikizler, sonra baktim ikizler ele gecirmis topigi heyyyttt dagilin dedim.

Mutevaziligim aslan burcundan geliyor.

Yalan mi ha yalan mi.

Yalniz sende cok mutevaziymissin.
Ben de onu diyecektim. ASLAN burcundan ileri geliyor bu öz güven.

Ben de fena değilimdir. Fakat hep diyorum. Ben bir tek burcum konusunda mütevazı olamıyorum.

Ben de onu diyecektim. ASLAN burcundan ileri geliyor bu öz güven.

Ben de fena değilimdir. Fakat hep diyorum. Ben bir tek burcum konusunda mütevazı olamıyorum.

Tanidigim butun teraziler guzel ama seni bilemem gormem lazim. Insanin ici, huyu guzel olsun derim diyerek ciddi bir cumle sarfedeyim .

Tanidigim butun teraziler guzel ama seni bilemem gormem lazim. Insanin ici, huyu guzel olsun derim diyerek ciddi bir cumle sarfedeyim .
Ruh güzelliği önemlidir ama ruhlar aleminde yaşamıyoruz.

Ben tüm güzellikleri kendinde toplamış derken maneviyattan bahsetmiştim. fiziksel güzellikten değil. güzel olduğumu söylerler, elim yüzüm düzgün Allah'ıma şükür.
Yoksa güzelim falan diye salınmam ben, çevreden derler...

Ooo sen neredeyse mutevazilikte beni gececeksin.

Bende bundan istiyom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…