мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Bes yuze yetistim. :)

Yok 6 kisi kapip geliyorsun.

Eee sen Turkiye de bulmussun , Amerika da sittin sene bulamazdin.

Gel tabi hosgeldin. 6 kisi degil ya. Arada bes kisi olacak.

Komsuda piser bize de duser.

Napıyon,uğramıyon bizim ders topiğine hiç.

Bdv de takılsam ben de yapardım siyasetten fazla tiraj elde edemiyorum

Bdv den geliyo epey.

Hahaha taktiklere bak

Yaz kizim ders 1:

Konu sahibiyle ters goruse sahip olacaksin

Sivri dilli olacaksin

Ucundan dokunduracaksin

Ben nerden mi biliyorum goruyorum yoksa yaptigimdan degil. Yapsam zaten bu kuslar 8 lerdi simdiye kadar.

O niye be Burdaki lisanlar parti parti, yuksek lisanslarda ders ders, haklisin bir acidan da...

Cosmopolitan sehirde kafana gore birilerini bulmak zor ama kismetse gelir Yemen den, kismet degilse ne gelir elden diyerek kader konusmami yapiyorum.

Sivri dil cepte, bakaliiimm ucundan degil yuzde yuz dokunur dediklerim o olmadi, konu sahibi ile bilincli olarak ters goruste olmak bana gore degil, o da olmadi, olmaz benim is lucky

Ay bu ara bana kader deme, gozunu sevem...

Ne güzelmiş yaa çok kıskandım. Hep hayalimdi abd de yüksek lisans yapmak olmadı.

Fullbright falan baktin mi? Ben YLSY programi ile geldim, istersen bir bak, belki dikkatini ceken bir seyler olur, hatta sormak istedigin bir sey olursa seve seve cevaplarim. Gerci sen kpss'ye calisiyorsun di mi? Onu bir hallet cebe koyda bu ara...

Sivri dil cepte, bakaliiimm ucundan degil yuzde yuz dokunur dediklerim o olmadi, konu sahibi ile bilincli olarak ters goruste olmak bana gore degil, o da olmadi, olmaz benim is lucky

Ay bu ara bana kader deme, gozunu sevem...

Kurtarmaz mi diyorsun. Sana intensive programa almam lazim.

Kaderci degil misin yoksa.

nick imi değiştirip gizlice sızacam aranıza yoksa hayatta kurtulamam dilinizden
o değil de lucky benim ruh eşimin burcu ne bi deyiversene bana

bu arada yemegimi yedim geldim kızlar, ben küsüp de gitmem kolay kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…