мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Evet Tpao ile geldim, hatta ben ek yerlestirmeyi tesadufen gorup basvurmustum, belli olmuyor, arada bir yokla, ne var ne yok diye kontrol et...

Çok iyi canım ya işin de garanti. Sonbaharda oluyor değil mi başvurular? 2013ü kaçırdım işte dediğim gibi, şartlarım da tutuyordu ales puanım da epey yüksek. Bu senekine artık, hayırlısıyla şu kpssyi halledeyim de

Yay dedim ya. Hani guvenmiyordun.

Geyik topiklerinden dolasiyorsun nereye ban yiyeceksin.

güvenmek istiyorum sana ama geçen burada ikizler birisinin yay eşi var diye baya atladıydım ben konuya o yuzden emin olamıyorum senden :26: doğru mu diyorsun yay mı gerçekten :26:

Hadi canim, ben konu disi diye gittim, halbuki gayet konu iciydi

yukarıda lucky tiyoyu verdi ben hep geyik yapıyorum, çok arada siyasete de bakarım da içimden küfrederim genelde buraya yansıtmam

Aynen kpss'yi hallet, olmadi buna da basvurursun..
Evet sonbaharda ama dedigim gibi subat zamani ek yerlestirme acildi, goren basvurdu, fazla duyurmadilar, goren sansina basvurdu, sen arada bir yokla ek ya da asil yerlestirme kacmasin, hatta kimya muhendisiyiz ayni birimde oluruz, basvurup geliver

Hadi canim, ben konu disi diye gittim, halbuki gayet konu iciydi

Benim ki konu ici, konu disi, polemik , geyik, uygunsuz topik acma. Ne ararsan var.

30 u deneyeyim bakalim ne cikiyor.

Ben de tam lucky yerine naz'dan akil alam ban konusunda diyordum ama bunu gorunce sastim kaldim, neyse kendi bildigimi okuyayim bari

Dersi agzi sutten yanandan alacaksin.

Biz geyik yaparken Androcum da gelecegini arastiriyor burda.

Tamam iste Nevreste , yaymis esi. Sen ikizler degil misin. Illa iki kere mi yazicam anlayasin diye.

niye yaa bence geyik topikleri baya eglenceli oluyor, hem gerilmiyorsun da

O da dogru, ama ben duramiyorum iste, bak kac saat once konu vardi simdi beni alintilamis yok rte soyle iyi boyle iyi siz boldunuz diyor bana, bir ilki basardim ve cevap vermedim, bakalim ne kadar durabilecegim...

Tamam iste Nevreste , yaymis esi. Sen ikizler degil misin. Illa iki kere mi yazicam anlayasin diye.

ya onun dışında bi yerden biliyor musun diye soruyorum işteee

O da dogru, ama ben duramiyorum iste, bak kac saat once konu vardi simdi beni alintilamis yok rte soyle iyi boyle iyi siz boldunuz diyor bana, bir ilki basardim ve cevap vermedim, bakalim ne kadar durabilecegim...

valla ben bu konuda kendi teyzemlerle bile kapışıyorum diye babamdan fırça yiyorum her seferinde, anlamayacak insanlar için çeneni yorum seviyeni düşürüyorsun diye o yuzden burada pek bulaşmamaya çalışıyorum

En guzeli iste ama inatla, israrla anlatasim var...
Neyse burda geyigimizi yapalim simdi, konu sasmasin, en son meyve falan diyorduk, ee ne olmus ?

Neyse burda geyigimizi yapalim simdi, konu sasmasin, en son meyve falan diyorduk, ee ne olmus ?

ısrarla anlatıyorum, ısrarla anlamıyorlar.. bugun face te yazdıgım bişeye teyzem yazmış ki " sirt bittiginden soytarıların ancak gerçek yüzünü görürsün, sabret.. " ben de tutamadım kendimi " senin soytarı anlayışınla benmki aynı degil ama dedigin gibi olsun " dedim, annemden fırçayı yedim sonra ben kimsenin siyasi yazıdgı bişeye yprum yazmıyorum, onlar illa kaşıyorlar beni

az önce kurcalarken öğrendim ki eski nişanlım 2 ağustos da evleniyormuş, ben hiç üzüntü hissetmedim, hatta mutlu oldum onun adına, normal bişey mi bu :26:

Sana sade ve tek cozum. Alinti bildirimini kapat.

Yoksam sen mi boldun hii. :26:

Deneyimleyerek ogrenmeye karar verdim, ben o parayi sana kaptirir miyim hey gidi hey

%10 indirim yaparim 45 olur.

Iyi de Nevreste ye de ben soyledim zaten, yani Nevreste den cikardigim sonuc degil o.

En son Ayva' da kalmistik. Ayvalik ta da kalmaz simdi Naz. :)

Aynen laf isitmek istemiyorlarsa kendi saflarinda dursunlar di mi?

Bu arada demek ki butun hislerin bitmis, ee guzel iste, ben de kotu oldum falan diyeceksin diye korktum...
O zaman cok duskunmuydun peki, eh iste mi?

Iyi de Nevreste ye de ben soyledim zaten, yani Nevreste den cikardigim sonuc degil o.

anaa benim ruh eşim yay sa eğerrr oldu bu işş :13: eğer şu bekledigim olay gerçekleeşsin lucky, sana istedigin kadar o meyvenin ismini söyleme hakkı verecegim, hatta istiyorsan ben bile resim koyarım buradan, hele bi olsun

Sen bu şubatta mı gittin?

Sana sade ve tek cozum. Alinti bildirimini kapat.

Yoksam sen mi boldun hii. :26:

Baze inat ediyorum cevap verme konusunda, ben bolsem boyle mi bolerim, sekilli bolerim, yakisikli erkeklerle cirkinleri bolerim mesela

%10 indirim yaparim 45 olur.

Yav arkadasim dus yakamdan istemiyorum

Ayvanlik yaptim naz kusuruma bakma, gene konuyu actim ben...

Aynen laf isitmek istemiyorlarsa kendi saflarinda dursunlar di mi?

Bu arada demek ki butun hislerin bitmis, ee guzel iste, ben de kotu oldum falan diyeceksin diye korktum...
O zaman cok duskunmuydun peki, eh iste mi?

bizim ilişkimiz 3 yıl sürmüştü, 2 yılı nişanlıydık, son zamanlarımız hariç ya çok kötü kavga edip dibe vuruyorduk yada inanılmaz mutlu aşk doluyduk, orta kavramımız hiç yoktu. hayatımda en çok onu sevdim ben, bilmiyorum ondan daha çok sevmek de istemiyorum kimseyi saglıklı bir sevgi degil çünkü. yani adam ağzına s...yor sen yine de seviyorsun ya o duyguyu sevmiyorum ben, bir daha yaşamak o yuzden istemem gerçi ayrılalı da çok uzun zaman oldu, 3 sene oldu yani. ama yine de hep o evlenecek diye görsem üzülürüm kesin diyordum, demek ki üzülmüyormuş insan :26: sevindim bile garip :26:

Herhalde ikizlerim ben bir yanımla geyik yaparım bir yanımla kariyer planlaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…