- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.583
- 598
- 35
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.321
Evet Tpao ile geldim, hatta ben ek yerlestirmeyi tesadufen gorup basvurmustum, belli olmuyor, arada bir yokla, ne var ne yok diye kontrol et...
Yay dedim ya. Hani guvenmiyordun.
Geyik topiklerinden dolasiyorsun nereye ban yiyeceksin.
Hadi canim, ben konu disi diye gittim, halbuki gayet konu iciydi
Ben de tam lucky yerine naz'dan akil alam ban konusunda diyordum ama bunu gorunce sastim kaldim, neyse kendi bildigimi okuyayim bari
Çok iyi canım ya işin de garanti. Sonbaharda oluyor değil mi başvurular? 2013ü kaçırdım işte dediğim gibi, şartlarım da tutuyordu ales puanım da epey yüksek. Bu senekine artık, hayırlısıyla şu kpssyi halledeyim de
Hadi canim, ben konu disi diye gittim, halbuki gayet konu iciydi
Ben de tam lucky yerine naz'dan akil alam ban konusunda diyordum ama bunu gorunce sastim kaldim, neyse kendi bildigimi okuyayim bari
Çok iyi canım ya işin de garanti. Sonbaharda oluyor değil mi başvurular? 2013ü kaçırdım işte dediğim gibi, şartlarım da tutuyordu ales puanım da epey yüksek. Bu senekine artık, hayırlısıyla şu kpssyi halledeyim de
güvenmek istiyorum sana ama geçen burada ikizler birisinin yay eşi var diye baya atladıydım ben konuya o yuzden emin olamıyorum senden :26: doğru mu diyorsun yay mı gerçekten :26:
yukarıda lucky tiyoyu verdiben hep geyik yapıyorum, çok arada siyasete de bakarım da içimden küfrederim genelde buraya yansıtmam
niye yaa bence geyik topikleri baya eglenceli oluyor, hem gerilmiyorsun da
Benim ki konu ici, konu disi, polemik , geyik, uygunsuz topik acma. Ne ararsan var.
Dersi agzi sutten yanandan alacaksin.
Tamam iste Nevreste , yaymis esi. Sen ikizler degil misin. Illa iki kere mi yazicam anlayasin diye.
O da dogru, ama ben duramiyorum iste, bak kac saat once konu vardi simdi beni alintilamis yok rte soyle iyi boyle iyi siz boldunuz diyor bana, bir ilki basardim ve cevap vermedim, bakalim ne kadar durabilecegim...
valla ben bu konuda kendi teyzemlerle bile kapışıyorum diye babamdan fırça yiyorum her seferinde, anlamayacak insanlar için çeneni yorum seviyeni düşürüyorsun diyeo yuzden burada pek bulaşmamaya çalışıyorum
En guzeli iste ama inatla, israrla anlatasim var...
Neyse burda geyigimizi yapalim simdi, konu sasmasin, en son meyve falan diyorduk, ee ne olmus ?
O da dogru, ama ben duramiyorum iste, bak kac saat once konu vardi simdi beni alintilamis yok rte soyle iyi boyle iyi siz boldunuz diyor bana, bir ilki basardim ve cevap vermedim, bakalim ne kadar durabilecegim...
Deneyimleyerek ogrenmeye karar verdim, ben o parayi sana kaptirir miyim hey gidi hey
ya onun dışında bi yerden biliyor musun diye soruyorum işteee
valla ben bu konuda kendi teyzemlerle bile kapışıyorum diye babamdan fırça yiyorum her seferinde, anlamayacak insanlar için çeneni yorum seviyeni düşürüyorsun diyeo yuzden burada pek bulaşmamaya çalışıyorum
En guzeli iste ama inatla, israrla anlatasim var...
Neyse burda geyigimizi yapalim simdi, konu sasmasin, en son meyve falan diyorduk, ee ne olmus ?
ısrarla anlatıyorum, ısrarla anlamıyorlar.. bugun face te yazdıgım bişeye teyzem yazmış ki " sirt bittiginden soytarıların ancak gerçek yüzünü görürsün, sabret.. " ben de tutamadım kendimi " senin soytarı anlayışınla benmki aynı degil ama dedigin gibi olsun " dedim, annemden fırçayı yedim sonraben kimsenin siyasi yazıdgı bişeye yprum yazmıyorum, onlar illa kaşıyorlar beni
az önce kurcalarken öğrendim ki eski nişanlım 2 ağustos da evleniyormuş, ben hiç üzüntü hissetmedim, hatta mutlu oldum onun adına, normal bişey mi bu :26:
Iyi de Nevreste ye de ben soyledim zaten, yani Nevreste den cikardigim sonuc degil o.
En son Ayva' da kalmistik.Ayvalik ta da kalmaz simdi Naz. :)
Aynen kpss'yi hallet, olmadi buna da basvurursun..
Evet sonbaharda ama dedigim gibi subat zamani ek yerlestirme acildi, goren basvurdu, fazla duyurmadilar, goren sansina basvurdu, sen arada bir yokla ek ya da asil yerlestirme kacmasin, hatta kimya muhendisiyiz ayni birimde oluruz, basvurup geliver
Sana sade ve tek cozum. Alinti bildirimini kapat.
Yoksam sen mi boldun hii. :26:
%10 indirim yaparim 45 olur.
En son Ayva' da kalmistik.Ayvalik ta da kalmaz simdi Naz. :)
Aynen laf isitmek istemiyorlarsa kendi saflarinda dursunlar di mi?
Bu arada demek ki butun hislerin bitmis, ee guzel iste, ben de kotu oldum falan diyeceksin diye korktum...
O zaman cok duskunmuydun peki, eh iste mi?
Benim ki konu ici, konu disi, polemik , geyik, uygunsuz topik acma. Ne ararsan var.
30 u deneyeyim bakalim ne cikiyor.
Dersi agzi sutten yanandan alacaksin.
Biz geyik yaparken Androcum da gelecegini arastiriyor burda.
Tamam iste Nevreste , yaymis esi. Sen ikizler degil misin. Illa iki kere mi yazicam anlayasin diye.
Aaa yeni gordum, hosgeldin
Ayvanlik yaptim naz kusuruma bakma, gene konuyu actim ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?