мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

nick imi değiştirip gizlice sızacam aranıza yoksa hayatta kurtulamam dilinizden
o değil de lucky benim ruh eşimin burcu ne bi deyiversene bana

bu arada yemegimi yedim geldim kızlar, ben küsüp de gitmem kolay kolay

Yay canim seninki. Afiyet olsun.

Ayvahlar olsun, o nasil fiyat verme Ben kendi basimin caresine bakarim, yedi cihani begenmeye basliyim ben en iyisi...

Emin misin . Bak bir begenme kursu alana banlanmama taktikleri de veriyorum.
bence olanları hiç yaşanmamış sayalım ama bazı arkadaşların pek niyeti yok buna

O bazi arkadaslari soyle de sana gorustugumuzde ayva tatlisi yedireyim. Yaparim bilirsin.

Son düzenleme:
Fullbright falan baktin mi? Ben YLSY programi ile geldim, istersen bir bak, belki dikkatini ceken bir seyler olur, hatta sormak istedigin bir sey olursa seve seve cevaplarim. Gerci sen kpss'ye calisiyorsun di mi? Onu bir hallet cebe koyda bu ara...

Fullbright torpil dediler bulaşmadım, ylsy yi de kaçırdım. Bu sene başvururum belki tpao mu gönderdi seni?

Yay canim seninki. Afiyet olsun.

O bazi arkadaslari soyle de sana gorustugumuzde ayva tatlisi yedireyim. Yaparim bilirsin.

bak şimdi yay dedin altta yazdıgın tatlı teklifini bile görmezden geldimm ama doğru mu diyorsun, sanaa güvenip güvenmeme konusunda kararsızım

Fullbright torpil dediler bulaşmadım, ylsy yi de kaçırdım. Bu sene başvururum belki tpao mu gönderdi seni?

Evet Tpao ile geldim, hatta ben ek yerlestirmeyi tesadufen gorup basvurmustum, belli olmuyor, arada bir yokla, ne var ne yok diye kontrol et...

Bak ona ihtiyacim var iste, bir kere ban yedim gerci daha ama o konuda basima bir isler gelecek gibi kokular aliyorum

Ben baya ban yedigim icin biliyorum o yuzden kendimi tutabildigim kadar polemikten kaciyorum.

yaa ben şimdi bozmayım da sen gerçekten bi de ikizler burcunun ruh eşi hangi burçtur diye hadi benim canım lucky cigim
Yay dedim ya. Hani guvenmiyordun.

ben daha hiç ban yemedim

Geyik topiklerinden dolasiyorsun nereye ban yiyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…