мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Sen bu şubatta mı gittin?

Subat zamani basvuru yaptim, 6 ay yurtici 6ay yurtdisi toefl kursu var, ben sadece yurticine katildim, puanla kabul alinca digerine katilmama gerek kalmadi, sonra okullarin kabul donemleri biraz ters oldu, ek yerlestirme olunca sonuna yetistik, onlari bekledim, kabul aldim, agustosta gidecektim, en erken 1 ay once gidebiliyorsun donemin baslamasina, sonra vize problemi yasadim, aralikta gelebildim, simdi de 1.5 yil falan oldu iste hemen hemen, zor ve cetrefilli bir surecti anlayacagin, umarim sefasini da surerim, sefa kismini senin icin de diliyorum:)

Goruyor musun hex, beni bir yay a satti.

Bizim ailede bolunmeler olmuyor cunku hepimiz ayni gorusteyiz.

Baze inat ediyorum cevap verme konusunda, ben bolsem boyle mi bolerim, sekilli bolerim, yakisikli erkeklerle cirkinleri bolerim mesela

Yav arkadasim dus yakamdan istemiyorum

Ayvanlik yaptim naz kusuruma bakma, gene konuyu actim ben...

Hadi ayagin alissin diye %20 indirim yapiyorum.

Pandora'nin kutusu acildi bi kerem.

Herhalde ikizlerim ben bir yanımla geyik yaparım bir yanımla kariyer planlaması

Yuru be Andro kim tutar seni.

Ayy inşallah keşke kazansam da cefasına razıyım o kadar istiyorum anlayacağın. Bu şubatta gittim deseydin çıldırırdım sanırım çünkü kasımdaki başvuruyu 2 haftayla kaçırdığı öğrendiğimde çok üzülmüştüm kahrolmuştum. Şubatta bir daha kaçırdığımı duysaydım... Olur da başvurursam ve kazanırsam inşallah aynı yere düşeriz. Peki sen başvururken mülakat var mıydı?

Demek ki icinde ki sevgiyi artik sadece iyi bir insan iyi olsun fikri almis...
Senin icin cok iyi bu, bosver takilma, iyi ol, dusunmen simdi derine goturur...
Epey uzunmus iliskiniz, aman dedigin gibi epey zaman gecmis, hem sana zarar vermeyen hem de oyle sevdigin birini bulursun eminim

Hadi ayagin alissin diye %20 indirim yapiyorum.

Pandora'nin kutusu acildi bi kerem.

Yuru be Andro kim tutar seni.

Tutmayın gidicem buralardan

annem babam kardeşim aynı görüşteyiz bizde ama teyzede çatlak var bizim

kızım yay a satmadım seni de o yay var ya o yay, bş olsa dile benden ne dilersen

ben unutamam ileride evlenince bizim hayallerimizi başkasıyla yaşayınca üzülürüm zannediyordum yanılmışım :26: garip geldi sadece :26:

Hahaha ya ben trakyaliyim ondan, sen ne anladiiinnn?

yalancıııı

Ne yapalim basligin hakkini veriyoruz, geyik
Sen?

Sen bu isi kavradin bak. Topik basi Naz'in yerine mi goz diktin ne.
annem babam kardeşim aynı görüşteyiz bizde ama teyzede çatlak var bizim

kızım yay a satmadım seni de o yay var ya o yay, bş olsa dile benden ne dilersen

Kim O Burhan Altintop mu:)

Eee artik abisi filan varsa ...

Tutmayın gidicem buralardan

Tutmuyoruz zaten.

Yoktu, ben ondan iyi yirrtim, 2011 de basvurdum, yillarini aliyor insanin, normalde jeoloji muhendisleri arama kisminda ama ben lab arastirmasi icin burdayim yani arastirmadayim, kimyacilar yogunlukta hatta orda, kesin ayni yer, umarim aliriz iyi haberlerini Cefasiz sefa olmuyor zaten, her seyde oyle...

İşte mülakat gelmiş yeni, ondan korkuyorum. Hayırlısı gerçi kısmetse olur. İnşallah başvuruyu kaçırmazsam bi dahakine gelir burda hepinizden bi hatim isterim. Tpao da staj yapmıştım ben, çok güzel yer bizim meslek için. <
Ben aslında MUndus a başvuracaktım ama o zaman hayatımda olan bi manda yavrusu yüzünden yalan oldu Toefl puanım da vardı ama başvurmadım. Neyse diyorum ona çok üzülmüyorum da şu ylsy ye kahrolmuştum cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…