- 28 Temmuz 2008
- 7.750
- 4.854
- 773
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.341
Sen bu şubatta mı gittin?
anaa benim ruh eşim yay sa eğerrr oldu bu işş :13: eğer şu bekledigim olay gerçekleeşsin lucky, sana istedigin kadar o meyvenin ismini söyleme hakkı verecegim, hatta istiyorsan ben bile resim koyarım buradan, hele bi olsun
Baze inat ediyorum cevap verme konusunda, ben bolsem boyle mi bolerim, sekilli bolerim, yakisikli erkeklerle cirkinleri bolerim mesela
Yav arkadasim dus yakamdan istemiyorum
Ayvanlik yaptim naz kusuruma bakma, gene konuyu actim ben...
Herhalde ikizlerim ben bir yanımla geyik yaparım bir yanımla kariyer planlaması
Subat zamani basvuru yaptim, 6 ay yurtici 6ay yurtdisi toefl kursu var, ben sadece yurticine katildim, puanla kabul alinca digerine katilmama gerek kalmadi, sonra okullarin kabul donemleri biraz ters oldu, ek yerlestirme olunca sonuna yetistik, onlari bekledim, kabul aldim, agustosta gidecektim, en erken 1 ay once gidebiliyorsun donemin baslamasina, sonra vize problemi yasadim, aralikta gelebildim, simdi de 1.5 yil falan oldu iste hemen hemen, zor ve cetrefilli bir surecti anlayacagin, umarim sefasini da surerim, sefa kismini senin icin de diliyorum:)
bizim ilişkimiz 3 yıl sürmüştü, 2 yılı nişanlıydık, son zamanlarımız hariç ya çok kötü kavga edip dibe vuruyorduk yada inanılmaz mutlu aşk doluyduk, orta kavramımız hiç yoktu. hayatımda en çok onu sevdim ben, bilmiyorum ondan daha çok sevmek de istemiyorum kimseyi saglıklı bir sevgi degil çünkü. yani adam ağzına s...yor sen yine de seviyorsun ya o duyguyu sevmiyorum ben, bir daha yaşamak o yuzden istememgerçi ayrılalı da çok uzun zaman oldu, 3 sene oldu yani. ama yine de hep o evlenecek diye görsem üzülürüm kesin diyordum, demek ki üzülmüyormuş insan :26: sevindim bile garip :26:
Goruyor musun hex, beni bir yay a satti.
Bizim ailede bolunmeler olmuyor cunku hepimiz ayni gorusteyiz.
Hadi ayagin alissin diye %20 indirim yapiyorum.
Pandora'nin kutusu acildi bi kerem.
Yuru be Andro kim tutar seni.
Goruyor musun hex, beni bir yay a satti.
Bizim ailede bolunmeler olmuyor cunku hepimiz ayni gorusteyiz.
Teşekkür ederimm
Nasılsınız kızlar neler yapıyorsunuz şöyle bir göz gezdirdim gerçi
kaşınamıyorum bile artık yoruldum
Demek ki icinde ki sevgiyi artik sadece iyi bir insan iyi olsun fikri almis...
Senin icin cok iyi bu, bosver takilma, iyi ol, dusunmen simdi derine goturur...
Epey uzunmus iliskiniz, aman dedigin gibi epey zaman gecmis, hem sana zarar vermeyen hem de oyle sevdigin birini bulursun eminim
Hahaha ya ben trakyaliyim ondan, sen ne anladiiinnn?
Ne yapalim basligin hakkini veriyoruz, geyik
Sen?
annem babam kardeşim aynı görüşteyiz bizde ama teyzede çatlak var bizim
kızım yay a satmadım seni de o yay var ya o yay, bş olsa dile benden ne dilersen
Tutmayın gidicem buralardan
Ayy inşallah keşke kazansam da cefasına razıyım o kadar istiyorum anlayacağın. Bu şubatta gittim deseydin çıldırırdım sanırım çünkü kasımdaki başvuruyu 2 haftayla kaçırdığı öğrendiğimde çok üzülmüştüm kahrolmuştum. Şubatta bir daha kaçırdığımı duysaydım...Olur da başvurursam ve kazanırsam inşallah aynı yere düşeriz. Peki sen başvururken mülakat var mıydı?
ben unutamam ileride evlenince bizim hayallerimizi başkasıyla yaşayınca üzülürüm zannediyordum yanılmışım :26: garip geldi sadece :26:
yalancıııı
Ne yapalim basligin hakkini veriyoruz, geyik
Sen?
Yoktu, ben ondan iyi yirrtim, 2011 de basvurdum, yillarini aliyor insanin, normalde jeoloji muhendisleri arama kisminda ama ben lab arastirmasi icin burdayim yani arastirmadayim, kimyacilar yogunlukta hatta orda, kesin ayni yer, umarim aliriz iyi haberlerini Cefasiz sefa olmuyor zaten, her seyde oyle...
Sen bu isi kavradin bak. Topik basi Naz'in yerine mi goz diktin ne.
Okul filan işte bildiğin öğrencilik hehe
annem babam kardeşim aynı görüşteyiz bizde ama teyzede çatlak var bizim
kızım yay a satmadım seni de o yay var ya o yay, bş olsa dile benden ne dilersen
Kim O Burhan Altintop mu:)
Eee artik abisi filan varsa ...
:
Bu da deneyim iste, kendini gormus oldun
Aaa ustume iyilik saglik, gelene selam verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?