- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.583
- 598
- 35
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.561
yarından itibaren kendi kendimizi mi kovsak acaba :26: hani mesela arada 1 2 saat hadi herkes çalışmaya diye kovsak kendimizi, ara verdigimiz zamanda girsek :26:
Yeter artık valla 38 tane bildirimim var
Beni de kovsalar keşke sınava çalışmam lazım :18:
yarından itibaren kendi kendimizi mi kovsak acaba :26: hani mesela arada 1 2 saat hadi herkes çalışmaya diye kovsak kendimizi, ara verdigimiz zamanda girsek :26:
Ya ben zaten normalde sadece akşamları giriyorum ama bugün böyle olduYarın telafi etmem lazım
Bizi buna sistem mecbur ediyor. Ne yaptim 6 tane profil actim. Kullanici profilinden sirayla gidiyorum. Iki posta oldu. Dolana kadar artikin.
İyi geceler tekrar görüşmek dileğiyleNeyse kızlar ben gidiyorum artık, hepinize iyi geceleremeği geçen herkese teşekkürler
Bu arada lucky'nin hesabi kendi kendini imha etti sanirim, iyiydi hostu hatun, ayva gobegi vardi falan...
Yarin bu begenilerin pesine dusmeseler bari:18:, son 24 saatte normal olmayacak kadar begeni yaptin diyor bana
Ben milleti begenmeye mi cok kaptirdim acaba kendimi, doldurdum hemen hakkimi
Lucky arkadan arkadan begeniyor hala beni
Evet o kotu ya, cidden begendiklerin elinde kaliyor
Kovsunlar valla, haftaya tez yazmaya baslamam lazim benim
Lucky benim gibi milleti begenmeye kaptirip, hakkini doldurup gelir birazdan
off ben de 2 gündür fena boş geçiririyorum, yarın da hem ananemlere gidecewgiz hem de çarşıya gitmem lazım :18: hakkaten kovulsam fena olmayacak sanırım :18:
hiç üşenmemişsin de lucky cim maşallahh bak işte şimdi senin bu yazını begenemiyorum çok adaletsiz bir sistem bu
Neyse kızlar ben gidiyorum artık, hepinize iyi geceleremeği geçen herkese teşekkürler
Neyse kızlar ben gidiyorum artık, hepinize iyi geceleremeği geçen herkese teşekkürler
1 ay sonra kuşlarımızın haddi hesabı olmayacak
Ayva gobegim gercekten var. Gerci suan biraz karpuz ama olsun.
Eski sistem daha iyiydi ya.
Ya ben zaten normalde sadece akşamları giriyorum ama bugün böyle olduYarın telafi etmem lazım
Yok zaten ben derse baslayinca en fazla 1-2 saat girerim...
Ama ise baslayinca, benim sevgili beni bosayana kadar takilirim herhalde
Yok kiz o zaman biz ayvalari kime gosterecegiz.
ben de g,decem o zaman proje çizmem lazım diye bundan sonra
Ayva o ayva, ben biliyorum :)
Yuzde yuz o daha iyiydi, kus kus beynim sulandi
ben çok giriyorum bu ara benm de biraz uzaklaşmam lazım :18:
ben de g,decem o zaman proje çizmem lazım diye bundan sonra
iyi geceler canım, görüşürüz
o meyve kovalasın seni Lucky
Iyi geceler dersini calis sen bosver , biz eski mesajlarini da begeniriz.
Sistem tuhaf ya ,bes kisi kurali sonra da kota . Resmen begenmeyin diyor.
En az 6 kişi olmak lazım topicte
Ayvadan hallice.
Aslinda cok begenmezdim sadece begendigim mesajlari begenirdim ama bes kisi sorunu oldugu icin . Insan gicik oluyor, bu kez begenmeye sariyorsun.
Hangi meyve Naz.
Eee napiyim tez bu sakaya gelmez, zaten ders ders bir dolu, anca ayikladim, yuzdum yuzdum kuyruguna geldim, bitsin de rahatliyayim ben de
Senin yas kacti bu arada naz?
Hangi meyve Naz.
Aynen inat yaptim bildigin... Simdi iki begeni daha caktim
Naz sorulari havada asili birakiyorsun ama?
doğru diyorsun tabi, bende bikaç güne kapatırım kendimi projeyi bitirmek için :126:
armuutttt
Ya ben onu hallettim simdi de dinlenin diyor. Cok begeni yapmisim. :26:Aha acildi.
hex i begenecektim acilmamis anlamadim bi sey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?