мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Pardon ayva mi demek istediniz.
Boyle deyip sonra Ankara'ya yine uykusuz gitme.

yok kız bu sefer gündüz gidecem ankaraya, ve dönmeyecem bi süre

Ayva ayva soyle bana benden alasi var mi? Bu genc yasta dunyanin manasi var mi?

Aa naz sen Ankarada misin? Gecici ama galiba...

yaklaşık 3 aydır her hafta gidip geliyordum ama pazar günü gidip projeyi bitirene kadar orada kalacagım ordaki bi ofiste yarımdıc mimar olarak çalışıyorum da :126: ankara yla bi bagın var sanırım senin

Ben beğenebiliyorumDemek arka arkaya çok beğenince durduruyor yeter yoruldun diye

Ben 2 posta once 2 posta sonra arka arkaya yaptim . Ondan mi acaba. Beni mi dusunuyor bis sistem.

Hahaha, nevreste hala calisiyor

Belki o edi diye kotasi yoktur. Yine ikinci sinif uye oldugumuz yuzumuze carpiyor.
Ayva ayva soyle bana benden alasi var mi? Bu genc yasta dunyanin manasi var mi?

Aa naz sen Ankarada misin? Gecici ama galiba...

Ankara nin baglarini dinlemek icin gidiyor o.

http://www.izlesene.com/liste/ankaranin-baglari

Evet sistem senin yorulmanı istemiyor uğraşma böyle işlerle diyorSen Aslan burcusun bırak diğerleri gezsin

yaklaşık 3 aydır her hafta gidip geliyordum ama pazar günü gidip projeyi bitirene kadar orada kalacagım ordaki bi ofiste yarımdıc mimar olarak çalışıyorum da :126: ankara yla bi bagın var sanırım senin

Aslinda Istanbul'da buyudum ama universiteyi Ankara'da okudum...
Donunce de orda calisicam, o yuzden atladim oyle, ay mimar misin, cok zor gibi geliyor bana, daralirdim ben, kolay gelsin cidden

Demek ben tatilde iken sen Ankara da olacaksin. :44:

Evet sistem senin yorulmanı istemiyor uğraşma böyle işlerle diyorSen Aslan burcusun bırak diğerleri gezsin

Dogru diyorsun benim oturmam lazim ama hirs yaptim bugun.

Aslinda Istanbul'da buyudum ama universiteyi Ankara'da okudum...
Donunce de orda calisicam, o yuzden atladim oyle, ay mimar misin, cok zor gibi geliyor bana, daralirdim ben, kolay gelsin cidden

bende çok daraldıgımdan 10 senede bitirdim okulu zaten

ankarayı bi yanım çok seviyor bi yanım çok nefret ediyor, bugun deseler yaşamak ister misin diye çok tereddut ederim yani :26: sen seviyorsun galiba

Off dugunumde ne oynadim ben bunda trakyali halimle, hala aklima geldikce guluyorum, bizim dugunden bir hafta once arkadasin dugunu vardi tam bu sarki caldi, herkesin kafasi milyon zaten basladik oynamaya 1 dakika sonra damadimizin cok bilmis annecegizi sarkiyi tasvip etmedi, cat diye kestiler, nasil icimizde kalmissa, bizim dugunun yarisinda arkadaslarla (arkadaslar da ortakti) bu sarkida oynadik, offf

ankarayı bi yanım çok seviyor bi yanım çok nefret ediyor, bugun deseler yaşamak ister misin diye çok tereddut ederim yani :26: sen seviyorsun galiba

Gokcek olmasa severim
Istanbul'dan sonra bana cok nizami gelmisti, kar kiyamet hala her sey tikir tikir isliyor falan, ogrenci ortamlari keza sevmistim ama gittikce kotuledi ben 2004'te gittim, gun be gun daha gri bir sehir oldu, ee kampus ortami da bitti, her yer sadece avm, bilmiyorum, aslinda seviyorum ama artik sevemiyorum, sevemeyecegim galiba...
Ama mecbur is icin ordayim, gerci Istanbul'da da bir dolu sevmedigim sey var...
Yuzde 50 50 yani

istanbulun trafigi ölümcül bişey, oraya ancak tatile gidebilirim sanırım yaşayamam gibi geliyor :26: ankarada da gökçek mahvettii biraz doğru ama arkadaşlarıma kıyamıyorum sanırım :26:

yalnız bende ki şansa bak, ankarada gökçek var, memleketime yeni atanan vali de bu vatandaşa gavat diyen adam var ya o nereye gitsem sabrım denenecek yani

O zaman bugün ara veriyoruz yarın gece devam ederiz

Tamam , ensesindeyim begenilerin. :)

Sende inek tipi yoktu zaten farkettim.

Baska sarki mi yoktu kiz.

Dugunun oldu diye ezikleme bizi, bis hala bekariz.
haziranın ortasında dönecem ben, sen daha sonra gelecektin sanki tatile yanlış mı hatırlıyorum :26:

Yoo az kaldi. Ozelden konusalim.

Cogu yerde onlar zaten naz
Istanbul trafigini dibine kadar yillarca yasamis biri olarak, ve depremi, gene Ankara'yi tercih ederdim herhalde...

Sende inek tipi yoktu zaten farkettim.

Yoo az kaldi. Ozelden konusalim.

hiç inek degilim hem de yaaa

konuşalım bebekim ama sanırım uyumam lazım artık :26: çok kararsızım uyusam mı uyumasam mı diye :26:

Cogu yerde onlar zaten naz
Istanbul trafigini dibine kadar yillarca yasamis biri olarak, ve depremi, gene Ankara'yi tercih ederdim herhalde...

istanbulla ankara arasında kalsam kesinlikle ankarayı seçerim ama her yerde olmaları biraz can sıkıcı tabi sokakta görsem kendimi tutamayıp tükürürm o kadar nefret ediyorum ikisinden de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…