мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

istanbulla ankara arasında kalsam kesinlikle ankarayı seçerim ama her yerde olmaları biraz can sıkıcı tabi sokakta görsem kendimi tutamayıp tükürürm o kadar nefret ediyorum ikisinden de

Aynen Aman neyse evlerden irak, bu konudan da irak olsunlar...

Bidigin barzoyuz ya, pavyon sarkisi bu, aman eglendik iste, inmedim zaten pistten...
Iyi bisi demedik, dugun oyle matah bir sey degil zaten :122:

Ben kocayi bulayim dugun istemiyorum.

Uyuyorsan uyu bizde cikar miyiz arkandan mi konusuruz bilemem.
Ayrica Istanbul'a laf yok. Sadece cok kalabalik.

Ben siyaset topiginden buraya kacinca, yuzleri gozumun onune gelince bile sinirleniyorum artik...
Bir meyve yemis gibi yuzumu burusturuyorum... Demedim ama bak, ama sen anladin:)

eğer deseydin bu topikte siyaset yapıyor diye iftira atıp kib leyecektim seni hadi kurtardın

Sana erkek diyen vardi di mi? Milletin kafasi mi gitmis, ben erkeki 50 metreden tanirim

Dugun , kina gecesi , ceyiz bunlar bana gore degil ama yaparsam gelin tabi birde damat adayi lazim.

Aynilarini soylerken kendimi kina gecesinde, akabinde dugunde kayinvalidemle karsilikli salinirken buldum Ceyiz isine girmedim allahtan Bulunur damat kolay is

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…