мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Sacma degildi diye duzelttin mi lucky, ha o ha o iste alakasizdi

Sacma degildi diyorsam o. Kizim sizi mi begeneyim mesajlara mi bakayim.

platonikim var benim

hee tam hayallerimin erkekini anlattın işte

Ben anlatirim da onu bulmak mesele. Peki ben bilmem esim bilir e katilsan bir ayvaya araba deseler yer miydin.
Ne taktiği ya napıyım taktiği uygulayacak kişi olmadıktan sonra

Iste onlar da birini bulma taktikleri veriyorlar.

Sacma degildi diyorsam o. Kizim sizi mi begeneyim mesajlara mi bakayim.

Ben anlatirim da onu bulmak mesele. Peki ben bilmem esim bilir e katilsan bir ayvaya araba deseler yer miydin.

Iste onlar da birini bulma taktikleri veriyorlar.

Şu birini bulma lafından çok nefret ediyorum

bekarım, evlilikle ilgili çevremin sorularından çok sıkıldım sanki çok kolay da biz mi bu kadar zorlaştırıyoruz
ya da mükemeli mi arıyoruz bilmiyorum
hoş buldum :)

Evlilige cok anlam yukleniyorda ondan, birey kendine yetemezmis, olmasi gerekenmis gibi...
Bu birini seversen, bir hayat yasayabilecek kadar uyumluysan, gel beraber gecirelim bu hayati diyorsun, bu yani...
Hep diyorum sans isi, herkesin hormonlari var ama bir de mantik var, ikisi de kesisirse ne ala iliskin var, yoksa zorlamanin bir anlami yok...
Sen takilma kimin ne dedigine, en dogru kisinin kendi bildigidir, bosver

artısı: yıllardır hedeflediğiniz şeyler sonunda gerçekleşir, kendi eviniz, kendi paranız, ve sevdiceğiniz size ait olur.
eksisi: yıllardır hedeflediğiniz ve sonunda gerçekleşen şeyleri korumak, hedefinize ulaşmaktan daha zordur.

ben bulacam da kızım kafaya koydum evrene bir dolu sinyal gönderiyorum işte elbet birini yakalayacak

ayrıca, araba degil dünya verseler yemem

Kendi evine ve kendi parana evlenmeden de sahip olabilirsin

ortak paydalarımızın olması,yetirştirilme tarzı,dünya görüşü çok önemli bunlar dışında çok şey ararsan olmaz
zamanı vardır daha Allah bilir bekleyip görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…