мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Ben de arada kaldim, begenme avina cikiyorum, konunun ucu kacmis, bosver gel sen burda dur, ayrilma bir yere, begenen bizi begenir :122:

Zaten ara ara begeniyorum ki sistem cakmasin.

ben bulacam da kızım kafaya koydum evrene bir dolu sinyal gönderiyorum işte elbet birini yakalayacak

ayrıca, araba degil dünya verseler yemem

Sinyali yanlis yolluyorsun belli ki. Soyle detayci olmalisin.

Neyin artisi , eksisi bu. :26:

Evlilik ev araba degilki, ustelik hedef bunlar mi olmali tartisilir

ortak paydalarımızın olması,yetirştirilme tarzı,dünya görüşü çok önemli bunlar dışında çok şey ararsan olmaz
zamanı vardır daha Allah bilir bekleyip görücez

Aynen, yasam tarzinizin, keyif aldiginiz seylerin, saygi sinirlarinizin, sadakat anlayisinizin, hayattan beklentilerinizin benzer olmasi lazim...
Geri kalan bir dolu uymayana gozleri kapamak gerek...

Aynen, yasam tarzinizin, keyif aldiginiz seylerin, saygi sinirlarinizin, sadakat anlayisinizin, hayattan beklentilerinizin benzer olmasi lazim...
Geri kalan bir dolu uymayana gozleri kapamak gerek...

aile faktörü de var
ailelerin birbirini kabul etmesi bazen zor olabiliyor siz bu zorlukları aşanlardansıznı herhalde :) biz de aşarız bigün

aile faktörü de var
ailelerin birbirini kabul etmesi bazen zor olabiliyor siz bu zorlukları aşanlardansıznı herhalde :) biz de aşarız bigün

Ailenin birbirini kabul etmesi degil de daha cok birinin geri adim atmasi seklinde oluyor bu ne yazik ki, hangi taraf efendiyse alttan aliyor, iki tarafda degilse, gecmis olsun...

arayıp bulup evlenenler çok fakat sonu nasıl olur bilmiyorum
nasıl aradıklarını sormak lazım o ayrı bi uzmanlık ister dimi :)

Ben evlenmek istemiyorum zaten ruhumdaki boşluğu dolduracak biri olsun yeterli

Agizdan opmek olsun, beyinlen meyve soymak olsun, elti gorumce ziyareti, dizli pijama falan, ben de boyle

Yemin ediyorum soğudum birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…