- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.901
Ben de arada kaldim, begenme avina cikiyorum, konunun ucu kacmis, bosver gel sen burda dur, ayrilma bir yere, begenen bizi begenir :122:
ben bulacam da kızım kafaya koydumevrene bir dolu sinyal gönderiyorum işte elbet birini yakalayacak
ayrıca, araba degil dünya verseler yemem
artısı: yıllardır hedeflediğiniz şeyler sonunda gerçekleşir, kendi eviniz, kendi paranız, ve sevdiceğiniz size ait olur.
eksisi: yıllardır hedeflediğiniz ve sonunda gerçekleşen şeyleri korumak, hedefinize ulaşmaktan daha zordur.
sevdiceğim nolacak
Sinyali yanlis yolluyorsun belli ki. Soyle detayci olmalisin.
artısı: yıllardır hedeflediğiniz şeyler sonunda gerçekleşir, kendi eviniz, kendi paranız, ve sevdiceğiniz size ait olur.
eksisi: yıllardır hedeflediğiniz ve sonunda gerçekleşen şeyleri korumak, hedefinize ulaşmaktan daha zordur.
Yuru git
valla bu aralar direk isim soyisim veriyorum şekerim, yanlış yollama imkanım yok
O şans işi dedik ya elde değil olmazsa olmaz
Evlilik ev araba degilki, ustelik hedef bunlar mi olmali tartisilir
Acele etsem ne olacak sankiValla ben yeteri kadar hayal kırıklığı yaşadım hala gücü olan aramaya devam etsin tabi
Agri'dan Mehmet Aga cikarsa ne yapacaksin.
ortak paydalarımızın olması,yetirştirilme tarzı,dünya görüşü çok önemli bunlar dışında çok şey ararsan olmaz
zamanı vardır daha Allah bilir bekleyip görücez
aramakla bulunmaz ki arayanlardan biliyorum benim bi arayışım olmadı çünkü dediğim gibi zamanı vardır :)
Aynen, yasam tarzinizin, keyif aldiginiz seylerin, saygi sinirlarinizin, sadakat anlayisinizin, hayattan beklentilerinizin benzer olmasi lazim...
Geri kalan bir dolu uymayana gozleri kapamak gerek...
ben de fotografına bakıp ismini soy ismini söyleyerek istekte bulunurum hiç yanılmam
Lafın gelişi dedim onu yoksa nasıl aranır ki zaten
Evlilik ne hex biiz bilmiyoruz anlatsana
ben de fotografına bakıp ismini soy ismini söyleyerek istekte bulunurum hiç yanılmam
Evliligin
Tc nodan git kanka garanti olsun
aile faktörü de var
ailelerin birbirini kabul etmesi bazen zor olabiliyor siz bu zorlukları aşanlardansıznı herhalde :) biz de aşarız bigün
arayıp bulup evlenenler çok fakat sonu nasıl olur bilmiyorum
nasıl aradıklarını sormak lazım o ayrı bi uzmanlık ister dimi :)
Agizdan opmek olsun, beyinlen meyve soymak olsun, elti gorumce ziyareti, dizli pijama falan, ben de boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?