мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Tc nodan git kanka garanti olsun

onu bilmiyorum bak yaa tuhh :26: neyse artık öğrenince onu da yaparım

Agizdan opmek olsun, beyinlen meyve soymak olsun, elti gorumce ziyareti, dizli pijama falan, ben de boyle

hayallarimdeki evliliği anlatmış işte

Adam fotojenik degilse, baskasi gibi ciktiysa ne olacak. Baska birine mi gidecek mesaj.

yarın kendisini görecegim zaten, yüzüne karşı direk bakıp da istesem olmaz mı

Ailenin birbirini kabul etmesi degil de daha cok birinin geri adim atmasi seklinde oluyor bu ne yazik ki, hangi taraf efendiyse alttan aliyor, iki tarafda degilse, gecmis olsun...

mücadele etmeden yapılan evliliklere çok şaşırıyorum ben illa ki zor olması gerekiyormuş gibi
halbuki başta iki tarafında kırılması çok kötü sonuçlar doğurabilir...

mücadele etmeden yapılan evliliklere çok şaşırıyorum ben illa ki zor olması gerekiyormuş gibi
halbuki başta iki tarafında kırılması çok kötü sonuçlar doğurabilir...

Bambaska iki insan illa mucadele oluyor, az ya da cok...
Ben esimden inanilmaz farkliyim mesela, ama bak sanki her sey ortak, sacma bir denge iste...
O zorluklar kirilma noktasi zaten, cogu sonunda atlatirsin iyi geliyor...

Niye muhabbet sarmadı mı?

Yok kiz hayali nikah gunumu. Bknz. Andro da jeton dusmedi.

Neden evlenene kadar, evlendikten sonra CEO'mu oluyor?

Gozlerinin icine bakan kadina seni evimin CEO su yapicam diyen erkek evlenme teklifini eder.

Seni beğenmek istiyorum ama beğenemiyorum kör olasıca sistem Bi de şu 15 karakter beni benden alıyor

Begen beni begeneyim seni.

sizin muhabbetinize doyum olmaz kızlar, ben yatayım yavaştan yarın malum yol var, ardından arkadaş gezmesi falan güzellik uykumdan geri kalmayım

Bambaska iki insan illa mucadele oluyor, az ya da cok...
Ben esimden inanilmaz farkliyim mesela, ama bak sanki her sey ortak, sacma bir denge iste...
O zorluklar kirilma noktasi zaten, cogu sonunda atlatirsin iyi geliyor...

ben atlatmak için çabalamıyorum olmuyorsa olmuyor diyorum

Yok kiz hayali nikah gunumu. Bknz. Andro da jeton dusmedi.

Gozlerinin icine bakan kadina seni evimin CEO su yapicam diyen erkek evlenme teklifini eder.

Begen beni begeneyim seni.

Niye dalga geçiyon
Ben gidiyorum, bi daha da bu evlilik konusunu açmayın Hadi evli evine köylü köyüne. Köylü biz oluyoruz Lucky

Ne gunu? Bizden irak kalacagin gunse iptal et gitsin, saliya aldir, sonra ben de yokum

Bknz . Hexe de ki jeton da dusmemis.
sizin muhabbetinize doyum olmaz kızlar, ben yatayım yavaştan yarın malum yol var, ardından arkadaş gezmesi falan güzellik uykumdan geri kalmayım

Iyi geceler ruyanda ayva gor , uzum gor.

Niye dalga geçiyon
Ben gidiyorum, bi daha da bu evlilik konusunu açmayın Hadi evli evine köylü köyüne. Köylü biz oluyoruz Lucky

Niye sinirlerin mi bozuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…