- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.921
Ben evlenmek istemiyorum zaten ruhumdaki boşluğu dolduracak biri olsun yeterli
Yemin ediyorum soğudum birden
bir kadının gelecek endişesi evlenene kadardır. bir erkeğin gelecek endişesi ise evlendikten sonra başlar.
Tc nodan git kanka garanti olsun
Agizdan opmek olsun, beyinlen meyve soymak olsun, elti gorumce ziyareti, dizli pijama falan, ben de boyle
Adam fotojenik degilse, baskasi gibi ciktiysa ne olacak. Baska birine mi gidecek mesaj.
Ailenin birbirini kabul etmesi degil de daha cok birinin geri adim atmasi seklinde oluyor bu ne yazik ki, hangi taraf efendiyse alttan aliyor, iki tarafda degilse, gecmis olsun...
Ben en iyisi gunumu iptal edeyim.
Neden evlenene kadar, evlendikten sonra CEO'mu oluyor?
Ben demek ki bir seyleri yanlis yaptimBenim tanimima hic uymuyor da ondan sordum.
Ben en iyisi gunumu iptal edeyim.
Ben evlenmek istemiyorum zaten ruhumdaki boşluğu dolduracak biri olsun yeterli
Yemin ediyorum soğudum birden
mücadele etmeden yapılan evliliklere çok şaşırıyorum ben illa ki zor olması gerekiyormuş gibi
halbuki başta iki tarafında kırılması çok kötü sonuçlar doğurabilir...
git enstrüman çal ruhun gıda alsın :) müziğe sarıl :)
yemin etme ya gece gece büyük konuşmaa :)
Niye muhabbet sarmadı mı?
Neden evlenene kadar, evlendikten sonra CEO'mu oluyor?
Seni beğenmek istiyorum ama beğenemiyorum kör olasıca sistemBi de şu 15 karakter beni benden alıyor
Ne gunu? Bizden irak kalacagin gunse iptal et gitsin, saliya aldir, sonra ben de yokumBen en iyisi gunumu iptal edeyim.
Bambaska iki insan illa mucadele oluyor, az ya da cok...
Ben esimden inanilmaz farkliyim mesela, ama bak sanki her sey ortak, sacma bir denge iste...
O zorluklar kirilma noktasi zaten, cogu sonunda atlatirsin iyi geliyor...
Yok kiz hayali nikah gunumu.Bknz. Andro da jeton dusmedi.
Gozlerinin icine bakan kadina seni evimin CEO su yapicam diyen erkek evlenme teklifini eder.
Begen beni begeneyim seni.
Ohoo enstrümanla dolacak olsaydı herkes tek gezerdi
hayallarimdeki evliliği anlatmış işte
Ne gunu? Bizden irak kalacagin gunse iptal et gitsin, saliya aldir, sonra ben de yokum
sizin muhabbetinize doyum olmaz kızlar, ben yatayım yavaştanyarın malum yol var, ardından arkadaş gezmesi falan güzellik uykumdan geri kalmayım
Niye dalga geçiyon
Ben gidiyorum, bi daha da bu evlilik konusunu açmayınHadi evli evine köylü köyüne. Köylü biz oluyoruz Lucky
Beklentiyi dusuk tutayim derken, hepten sogudu And
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?