- 28 Temmuz 2008
- 7.750
- 4.854
- 773
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.961
Biz uzulmuyorduk ama neyse.Iyi geceler.
Hic sorma, kolaylarina geliyorda ondan, cogu kisi kurulan bu sacma mantiktan memnun, erkek ustunlugunden, kadin da o ustunlugun ona sagladigi avantajlardan... Biz safiz cunkuErkeklerin kadinlari hizmetci diye almasi ne kadar yanlissa, kadinlarin erkekleri de banka cuzdani olarak almasi o kadar yanlis.
Yok buraya gelebilecegin gun olarak soruyorum...Bir yarim saat kadar daha.
Hic sorma, kolaylarina geliyorda ondan, cogu kisi kurulan bu sacma mantiktan memnun, erkek ustunlugunden, kadin da o ustunlugun ona sagladigi avantajlardan... Biz safiz cunku
O zaman kadinlar kocam ailesine para gonderiyor, gorumcem bana yan bakti diye, kaynanam bana kirmizi pabuc aldi diye halinden sikayet etmesin.
Zaten bazi yorumlari oku, altin, para, ev araba, ceyrek, altin, ev, kaynimin araba, kardesimin dukkan, para, dugun takisi seklinde uzayip gidiyor...
Ne diyelim bunlarin ne kadar dunyevi seyler oldugunu farketsinler kisa surede, dilerim...
Neyse hadi ben kactim luckyGorusuruz
Ne istedigine dikkat etmek lazim.
Bonjour canim.
Naber?
Günaydın canım , iyi pazarlar . Iyilik.. Kahvaltı yapacagım .Senden naber , sabah sabah güldürdün beni hoş olmus karikatürler
Cok iyi guldurduysem.Ben latte ve prof. yedim kahvalti olarak.
Beni tasiyabilecek bir erkek istersen oyle erkek gelebilir ne istedigimize dikkat etmek lazim.
aynen tam oturmuş bu söze o karıkatur :)) benimde sinir oldugum bir sozdur .Gene tatlını yemissin bakıyorum , ondan boyle keyfin yerinde :) ben soyle guzel bir kahvaltı hazırlayacağım malum bugun pazar diet yok .
Afiyet olsun.Canim ne cekerse yiyorum ama kontrol bende. Bu karikatur nasil ama biz muzminlere gelsin.
hahahahah en guzeli bu :)))koptum .. hadi ben kactim , sonra gorusuruz
Hangi meyve ki o?o 50 sayfanın 25 sayfasında lucky bana şu beni kaşındıran meyvenin resmini gönderdi, kalan 25 sayfasında da ben Lucky yi topikten kovmaya çalıştım o kadarpek bişey kaçırmadın yani Filo cum
bekarım bekarsın bekarız
Hangi meyve ki o?
Ne olabilir?
Hımmm! Şeftali mi yoksa?
Gene bir 30 sayfa geçmiş. Okuyamadım.
Anam, ne oldu da aranıza kara kedi girdi?aman bosver kendisiyle kustum , meyvesini de alsin gitsin.
Benim de 4 kusa 67 begenim kalmis, hadi bir el ativerin
Sizleri beğendim kızlar.Benimde 5. kuşa 56 kalmış
Çok yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?