мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Bence cok sevmekle ilgili, daha neler dedigim seyleri bile onardim ben, kimseye gostermedigim musaamayi da gosterdim, dogru ya da yanlis ama iliski biraz boyle bir sey bende...

size hitap eden biri olmasaydı yapmazdınız hak ettiğini düşündüğünüz için yapmışsınız Allah pişman etmesin

Ay evet, onun için sordum da geldim tpiğe yok yok gel öyle şeyler yok dedinizi kandırdınız beni

Gel kiz matematik konusalim.
O jeton bende de dusmedi, sahte o, bir daha disle kontrol etmeden alma

Ve kadin hicbir sey anlamadan "piki" der

CEO lugun yemek yapmak, temizlik yapmaktan ibaret oldugunu anladiktan sonra anneme gidiyorum der.

Neyse ben gerçekten gidiyorum kızlar size doyum olmaz Öptüm hepinizi iyi geceler.

Iyi geceler , iyi calismalar.

Herkes dagildi, ben de yavastan kaciyorum, ne zamana kadar buralardasin sen?:44:

Son düzenleme:
uykum geldi arkadaşlar benden bu kadar buraya kadar :) Mutlu geceler herkese kendinizi üzmeyin

Biz uzulmuyorduk ama neyse. Iyi geceler.

Annesinin de o zamana kadar benim damat benim kizi CEO yapti havalarida bosa gider

Erkeklerin kadinlari hizmetci diye almasi ne kadar yanlissa, kadinlarin erkekleri de banka cuzdani olarak almasi o kadar yanlis.

Herkes dagildi, ben de yavastan kaciyorum, ne zamana kadar buralardasin sen?

Bir yarim saat kadar daha.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…