- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.583
- 598
- 35
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.941
Bknz . Hexe de ki jeton da dusmemis.
Iyi geceler ruyanda ayva gor , uzum gor.
Niye sinirlerin mi bozuluyor.
Yok kiz hayali nikah gunumu.Bknz. Andro da jeton dusmedi.
Gozlerinin icine bakan kadina seni evimin CEO su yapicam diyen erkek evlenme teklifini eder.
tek gezenler çok zaten ,tek olmuyor enstrüman olunca galiba yanında
sizin muhabbetinize doyum olmaz kızlar, ben yatayım yavaştanyarın malum yol var, ardından arkadaş gezmesi falan güzellik uykumdan geri kalmayım
Allah herkesin gönlüne göre versin o zaman enstrüman isteyene de enstrüman versin
Bence cok sevmekle ilgili, daha neler dedigim seyleri bile onardim ben, kimseye gostermedigim musaamayi da gosterdim, dogru ya da yanlis ama iliski biraz boyle bir sey bende...ben atlatmak için çabalamıyorum olmuyorsa olmuyor diyorum
Ben de sevmem, bir iki disini sıkıyorsun, sonra hop mesafe, ayarlanir onlar takilma senGörümce mörümce tiksindimHiç sevmem akraba olaylarını
Bence cok sevmekle ilgili, daha neler dedigim seyleri bile onardim ben, kimseye gostermedigim musaamayi da gosterdim, dogru ya da yanlis ama iliski biraz boyle bir sey bende...
Allah herkesin gönlüne göre versin o zaman enstrüman isteyene de enstrüman versin
Neyse ben gerçekten gidiyorum kızlar size doyum olmazÖptüm hepinizi iyi geceler.
Tesekkur ederim, darisi basinasize hitap eden biri olmasaydı yapmazdınız hak ettiğini düşündüğünüz için yapmışsınız Allah pişman etmesin
Ay evet, onun için sordum da geldim tpiğe yok yok gel öyle şeyler yok dedinizi kandırdınız beni
O jeton bende de dusmedi, sahte o, bir daha disle kontrol etmeden alma
Ve kadin hicbir sey anlamadan "piki" der
Neyse ben gerçekten gidiyorum kızlar size doyum olmazÖptüm hepinizi iyi geceler.
uykum geldi arkadaşlar benden bu kadar buraya kadar :) Mutlu geceler herkese kendinizi üzmeyin
CEO lugun yemek yapmak, temizlik yapmaktan ibaret oldugunu anladiktan sonra anneme gidiyorum der.
uykum geldi arkadaşlar benden bu kadar buraya kadar :) Mutlu geceler herkese kendinizi üzmeyin
Annesinin de o zamana kadar benim damat benim kizi CEO yapti havalarida bosa gider
Herkes dagildi, ben de yavastan kaciyorum, ne zamana kadar buralardasin sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?