мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Bakin bunu bir kere soyliycem benim ay burcum ikizler.
Sallama lucky

Aglamak degil de baska seylere odaklanmak lazim. Film gibi, kk gibi, guzel bir tatli, disarida arkadaslarla bulusma.
Benim genelde tek ilacim odur, hop bal gibi olurum iki aglayinca, atmak lazim bazen kiri...
En iyi acik hava geliyormus, insan endisesinden arinirmis epey, andro iki yuruyus yapsan, muzik falan dinleyip, cidden iyi gelir...

Atanamazsam siz o zaman görün beni

Surada az bir zamanin kalmis. Sinava konsantre olman lazim. Olumsuz dusunmek olumsuzluk getirir.

Sallama lucky

Benim genelde tek ilacim odur, hop bal gibi olurum iki aglayinca, atmak lazim bazen kiri...
En iyi acik hava geliyormus, insan endisesinden arinirmis epey, andro iki yuruyus yapsan, muzik falan dinleyip, cidden iyi gelir...

Cidden ya. Atmiyorum.

Bende kendimi filmlere veririm. Ozellikle korku.
evet yetiştiremezsem sana bahane bulurum o sebeple nazcık kaçar

Kacacagini hic sanmiyorum da neyse.

Sallama lucky

Benim eve girmemem lazım o zaman Ya yok iyiyim bişeyim yok

Sen burda miydin?
Hicbir sey olmaz, baska kapi acilir, baska firsat cikar karsina, hayat ne getirirse bekle, guzel olan gelsin umarim

Ya işte insanın ömründe hiç kapı açılmayınca bekleyemiyor. Benim sıkıntım o, hiç bi zaman şanslı biri olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…