мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Surada az bir zamanin kalmis. Sinava konsantre olman lazim. Olumsuz dusunmek olumsuzluk getirir.

Aynen, pozitif ol andro...

Cidden ya. Atmiyorum.
Hihhii tamam...

Bende kendimi filmlere veririm. Ozellikle korku.
Vay psycho

Benim eve girmemem lazım o zaman Ya yok iyiyim bişeyim yok
Iyi ol tabi

Ya işte insanın ömründe hiç kapı açılmayınca bekleyemiyor. Benim sıkıntım o, hiç bi zaman şanslı biri olmadım
Ben de oyle dusunuyordum, ama hep olumsuzu goruyoruz iste, halbuki kac tane acilan kapiyi farketmedin bile, ama olmasalardi, o kapilar bana acilmadi diyecektin... Sinir bozucu seyler pes pese gelir, pozitif ol sen...

Horoscopumu gondericem sana.

Korku filmleri bana viz geliyor artik.

Ders çalışmaktan böyle oldum zaten kafayı yicem artık Bu sabah 10da başladım 6da kalktım ders çalışmaktan daha ne yapayım

Ah canim ya. Gel gel geyik yapabilirsin o zaman.

Ya bilmiyorum muhakkak vardır olumlu şeyler ama beklentilerin hiç biri gerçekleşmeyince insan ne yapar ki? Yani kötü de olsa bi işim olsaydı mükemmel olmasa bile beni seven biri olsaydı çok mu şey istiyorum bilmiyorum ki Ya da en azından bir tanesi olsaydı ona da razıyım

Son düzenleme:

Hepsi olur zamanla. Yalniz negatiflik virus gibidir sonunda depresyona girer cikamazsin. Bunlari dusunme yani.

Bu arada naz guya bu topikten cikti oteki topikte devam ediyor.

Ben de istiyorum horoscop denen denen naneden

Calis seninde olur.

Elektrik kesildiYine koptum muhabbetten

Dedim bu kiz delilerin arasinda kaldi cikti.

Ohoo serenay dedi merve. :26: Insan arkadasina bunu yapar mi.

Biz sürekli bir şeylere kafamızı takıyoruzHiç bitmiyor Allah çevremizdekilere sabır versin

Çevreme pek yansıtmıyorum ben bakmayın burada size anlatıyorum. Annem babam üzülmesin diye bişey diyemiyorum ki, işte insan yalnızlığını daha çok hissediyo böyle zamanlarda biri olsaydı onun başının etinin yerdim en azından aileyle her şey konuşulmuyor.

Benimde sizden farkım yok

Cok fazla bir sey istemiyorsun, ama soyle dusun sen sana uymayan bir is istemiyorsundur ki, kimya muhendisisin dolayisiyla hakettigin isin pesindesin, belli bir statude olunca is bulmak cok daha zor emin ol, citan daraliyor...
Ya da sana uymayan biri aklindan bile gecmiyor, belli kriterlerin var, ona uyani ariyorsun, o da sans isi...
Insan arada bir sorgular, sorgula ama dibe vurma, of puf dersin, ama silkelen sonunda...
Benim de bak 27 yasindayim, yillardir tek istedigim, aklimda bir dusunce, endise, dert olmadan bos bos durabiliyim, sadece yarim saat bile yeter ama hala yok, ama o da olacak ama zamanla...
Guzel dusun, hepsi zamanla olacak...

Haklısın canımBenim eşime yansıtıyorum ne yazık ki adam şaşırıyor bazenSağım solum belli olmuyor

Haklısın inşallah her şey güzel olur beklemekten başka bir şey yapamıyoruz. Bir de şu zor dönemimde kötü şeyler yaşadım onun da etkisiyle iyice düştüm aslında bu kadar negatif biri değilimdir. Dediğin gibi gelince her şey üst üste geliyor. Umarım senin de istediğin gibi olur.

Tesekkur ederim, umarim
O olumsuzluklari bir suru guzel sey takip edecek, sen olumsuz kredini doldurdun artik, oyle dusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…