- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #3.121
Taktın sen beni kib yapmaya yap hadi yap içinde kalmasın
Surada az bir zamanin kalmis. Sinava konsantre olman lazim. Olumsuz dusunmek olumsuzluk getirir.
Hihhii tamam...Cidden ya. Atmiyorum.
Vay psychoBende kendimi filmlere veririm. Ozellikle korku.
Iyi ol tabiBenim eve girmemem lazım o zamanYa yok iyiyim bişeyim yok
Ben de oyle dusunuyordum, ama hep olumsuzu goruyoruz iste, halbuki kac tane acilan kapiyi farketmedin bile, ama olmasalardi, o kapilar bana acilmadi diyecektin... Sinir bozucu seyler pes pese gelir, pozitif ol sen...Ya işte insanın ömründe hiç kapı açılmayınca bekleyemiyor. Benim sıkıntım o, hiç bi zaman şanslı biri olmadım
Yok kiz dedim ki banlanirsin da gidip ders calisirsin.
Aynen, pozitif ol andro...
Hihhii tamam...
Vay psycho
Iyi ol tabi
Ben de oyle dusunuyordum, ama hep olumsuzu goruyoruz iste, halbuki kac tane acilan kapiyi farketmedin bile, ama olmasalardi, o kapilar bana acilmadi diyecektin... Sinir bozucu seyler pes pese gelir, pozitif ol sen...
Ders çalışmaktan böyle oldum zaten kafayı yicem artıkBu sabah 10da başladım 6da kalktım ders çalışmaktan daha ne yapayım
Aynen, pozitif ol andro...
Hihhii tamam...
Vay psycho
Iyi ol tabi
Ben de oyle dusunuyordum, ama hep olumsuzu goruyoruz iste, halbuki kac tane acilan kapiyi farketmedin bile, ama olmasalardi, o kapilar bana acilmadi diyecektin... Sinir bozucu seyler pes pese gelir, pozitif ol sen...
Ben de istiyorum horoscop denen denen nanedenHoroscopumu gondericem sana.
Çok zor evet iş değil tek mesele taktığım çok şey var aslında ama bu dönem o ağır basıyor
Bana anca 444 olur zatenAhh ahh şans yok şans
Ya bilmiyorum muhakkak vardır olumlu şeyler ama beklentilerin hiç biri gerçekleşmeyince insan ne yapar ki? Yani kötü de olsa bi işim olsaydı mükemmel olmasa bile beni seven biri olsaydı çok mu şey istiyorum bilmiyorum ki
Ben de istiyorum horoscop denen denen naneden
Elektrik kesildiYine koptum muhabbetten
Biz sürekli bir şeylere kafamızı takıyoruzHiç bitmiyor Allah çevremizdekilere sabır versin
Hepsi olur zamanla. Yalniz negatiflik virus gibidir sonunda depresyona girer cikamazsin. Bunlari dusunme yani.
Bu arada naz guya bu topikten cikti oteki topikte devam ediyor.
Calis seninde olur.
Dedim bu kiz delilerin arasinda kaldi cikti.
Ohoo serenay dedi merve. :26: Insan arkadasina bunu yapar mi.
Benimde sizden farkım yok
Ya bilmiyorum muhakkak vardır olumlu şeyler ama beklentilerin hiç biri gerçekleşmeyince insan ne yapar ki? Yani kötü de olsa bi işim olsaydı mükemmel olmasa bile beni seven biri olsaydı çok mu şey istiyorum bilmiyorum ki Ya da en azından bir tanesi olsaydı ona da razıyım
Çevreme pek yansıtmıyorum ben bakmayın burada size anlatıyorum. Annem babam üzülmesin diye bişey diyemiyorum ki, işte insan yalnızlığını daha çok hissediyo böyle zamanlarda biri olsaydı onun başının etinin yerdim en azından aileyle her şey konuşulmuyor.
Ayva ayvaya baka kararir. Pardon uzum muydu o. Ikisi de naza yaramaz .
Ayva ayva baka baka kararırdı galiba
VaaayyyBu arada naz guya bu topikten cikti oteki topikte devam ediyor.
O gelsin benim olsun ugrasamamCalis seninde olur.
Ohoo serenay dedi merve. :26: Insan arkadasina bunu yapar mi.
Naz i bastim oteki topikte.
Cok fazla bir sey istemiyorsun, ama soyle dusun sen sana uymayan bir is istemiyorsundur ki, kimya muhendisisin dolayisiyla hakettigin isin pesindesin, belli bir statude olunca is bulmak cok daha zor emin ol, citan daraliyor...
Ya da sana uymayan biri aklindan bile gecmiyor, belli kriterlerin var, ona uyani ariyorsun, o da sans isi...
Insan arada bir sorgular, sorgula ama dibe vurma, of puf dersin, ama silkelen sonunda...
Benim de bak 27 yasindayim, yillardir tek istedigim, aklimda bir dusunce, endise, dert olmadan bos bos durabiliyim, sadece yarim saat bile yeter ama hala yok, ama o da olacak ama zamanla...
Guzel dusun, hepsi zamanla olacak...
Haklısın inşallah her şey güzel olur beklemekten başka bir şey yapamıyoruz. Bir de şu zor dönemimde kötü şeyler yaşadım onun da etkisiyle iyice düştüm aslında bu kadar negatif biri değilimdir. Dediğin gibi gelince her şey üst üste geliyor. Umarım senin de istediğin gibi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?