- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #3.141
Vaaayyy
O gelsin benim olsun ugrasamam
En iyisini yapti, o tolga gitsin, iki hafta once serenay elensin diye ahmete kotuluyordu, serenay da hala onun pesinde, aslan merve, zaten tolga gidecek, harika adimdi...
:89:Ah kıyamam kızı kaçırdık sonunda
Naz i bastim oteki topikte.
Tesekkur ederim, umarim
O olumsuzluklari bir suru guzel sey takip edecek, sen olumsuz kredini doldurdun artik, oyle dusun...
Hahaha hakikaten basmis, yazmis bir de
Bastim da onemli bir mevzusu varmis. Bizde cok oyalaniyormus. Ozru kabahatinden beter.
Naz i topik basi pozisyonundan aliyorum. Yeni topik basimiz sensin.
Dofelim naz'i.
Ben yine de arkadasimi yazmazdim. Sonucta gokhan da ondan daha yuksek sms aliyordur. Insan arkadasini riske atar mi.
Sonra da demesin cikicam cikicam diye. Sanki cikiyor da yazdiklari profilde gorunmuyor.
Simdi dovmeyelim, yarin sunum varmis, yarin sopalarizDofelim naz'i.
Ben yine de arkadasimi yazmazdim. Sonucta gokhan da ondan daha yuksek sms aliyordur. Insan arkadasini riske atar mi.
hemen dedikodu hemen dedikodu yaa
arkadaş sevgilisyle resimlerini koyacaktı günlerdir bekliyordum o yuzden bakınıyordum orada ne var ki yani
tamam buraya da geldim, bi yere gitmiyorum, mutlu musun
Cok kizdim sana gercekten kizdim bunu soyleseydin de gitseydin ayvallah ama cikicam deyip orada bulunman hos olmadi. Kiz kardesini basan abi gibi hissettim kendimi. Sevmem boyle ayvali isleri.
Cok kizdim sana gercekten kizdim bunu soyleseydin de gitseydin ayvallah ama cikicam deyip orada bulunman hos olmadi. Kiz kardesini basan abi gibi hissettim kendimi. Sevmem boyle ayvali isleri.
Keşkee keşke bu dediğin gibi olsa daha ne isterim.
Evet görünüyor
Simdi dovmeyelim, yarin sunum varmis, yarin sopalariz
Ben de yazamazdim herhalde ama mantikli olani yapti, orasi survivor, kazanmaya gidiyorsun, es dost bulmaya degil, alinirsin darilirsin ama yarismadan sonra eskiye donersin eger gercekten arkadassan, o kadar duygusal dusunmek kaybettirir...
Olacak olacak azicik daha sık disini, bak dedi dersin
Bastim da onemli bir mevzusu varmis. Bizde cok oyalaniyormus. Ozru kabahatinden beter.
Naz i topik basi pozisyonundan aliyorum. Yeni topik basimiz sensin.
Hem duygusal hem mantik olmali. Otekilerin oy orani da dusuk degil ozellikle Gokhan in. Serenay i gozden cikardi aha da gitti.
Yarım ayva gönül alma
:118::118:
Hahaha ne haltima yarayacaksa
Yani arkadasliktan cikart sonra git bari baska topige.
CV ne yazarsin kiz.
Kiz serenay gitti be.
İnşallah, olmazsa artık buralarda göremezsiniz beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?