мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Vaaayyy

O gelsin benim olsun ugrasamam

En iyisini yapti, o tolga gitsin, iki hafta once serenay elensin diye ahmete kotuluyordu, serenay da hala onun pesinde, aslan merve, zaten tolga gidecek, harika adimdi...

Dofelim naz'i.
Ben yine de arkadasimi yazmazdim. Sonucta gokhan da ondan daha yuksek sms aliyordur. Insan arkadasini riske atar mi.

:89:Ah kıyamam kızı kaçırdık sonunda

Sonra da demesin cikicam cikicam diye. Sanki cikiyor da yazdiklari profilde gorunmuyor.

Bastim da onemli bir mevzusu varmis. Bizde cok oyalaniyormus. Ozru kabahatinden beter.
Naz i topik basi pozisyonundan aliyorum. Yeni topik basimiz sensin.

hemen dedikodu hemen dedikodu yaa

arkadaş sevgilisyle resimlerini koyacaktı günlerdir bekliyordum o yuzden bakınıyordum orada ne var ki yani

tamam buraya da geldim, bi yere gitmiyorum, mutlu musun

Dofelim naz'i.
Ben yine de arkadasimi yazmazdim. Sonucta gokhan da ondan daha yuksek sms aliyordur. Insan arkadasini riske atar mi.
Simdi dovmeyelim, yarin sunum varmis, yarin sopalariz
Ben de yazamazdim herhalde ama mantikli olani yapti, orasi survivor, kazanmaya gidiyorsun, es dost bulmaya degil, alinirsin darilirsin ama yarismadan sonra eskiye donersin eger gercekten arkadassan, o kadar duygusal dusunmek kaybettirir...

hemen dedikodu hemen dedikodu yaa

arkadaş sevgilisyle resimlerini koyacaktı günlerdir bekliyordum o yuzden bakınıyordum orada ne var ki yani

tamam buraya da geldim, bi yere gitmiyorum, mutlu musun

Cok kizdim sana gercekten kizdim bunu soyleseydin de gitseydin ayvallah ama cikicam deyip orada bulunman hos olmadi. Kiz kardesini basan abi gibi hissettim kendimi. Sevmem boyle ayvali isleri.

Son düzenleme:
Cok kizdim sana gercekten kizdim bunu soyleseydin de gitseydin ayvallah ama cikicam deyip orada bulunman hos olmadi. Kiz kardesini basan abi gibi hissettim kendimi. Sevmem boyle ayvali isleri.

iyi de ben çıkacam demedim ki, bu topiğe giremem bu akşam dedim diğer şeyi açıklama ihtiyacı hissetmemişim, kızacagını düşünemedim :26: özür dilerim abicimm

Evet görünüyor

Yani arkadasliktan cikart sonra git bari baska topige.

Yarin yokum ben. Her gun diyorum ama bugunde oylama icin geldim.

Hem duygusal hem mantik olmali. Otekilerin oy orani da dusuk degil ozellikle Gokhan in. Serenay i gozden cikardi aha da gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…