мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Muzmin bekarlar topik basi, 2014-...
Vallahi havali

Hakikaten gitti yazik, tolgaya guvenmekti sucu, aynisini o yapti ama onun yazdigi degil, o elendi, uzuldum ama tolga gitseydi keske

Gorevleri :

Yeni gelen uyelere hosgeldin demek

Baska topiklerde takilmamak

Takilirsa burayi ihmal etmemek

Eski uyeleri hos tutmak

Mumkun olan derecede begeni yapmak.

Tolganin gitmeyecegini hissetmistim. Yanlis yaptilar.

Ay naz ben de gordum, gulme geldi ama bana, vay cakal dedim

kız valla ben kötü niyetle yapmadım, orada arkadaşın resim koymasını bekliyordum, bi yandan burda da yazışırsam projeyi açamıyorum bile diye sizlere bu akşamlık ben buraya girmeyim yarın telafi ederim dedim :26: amacım kandırmak degildi vallahi

Gorevleri :

Yeni gelen uyelere hosgeldin demek

Baska topiklerde takilmamak

Takilirsa burayi ihmal etmemek

Eski uyeleri hos tutmak

Mumkun olan derecede begeni yapmak.

Tolganin gitmeyecegini hissetmistim. Yanlis yaptilar.

Diger uyeleri hos tutmak mi?
Olmaz bu bana, yarindan itibaren seyrelir benim gelmeler, alamam basima is, hem naz iyi naz

Yazik seroya, kaldi gene sacma sapan insan...

Son düzenleme:

Ay bir de acikliyor, sen hakikaten pek tatlisin

Gecmis olsun la. Limonlu cay ic eger gripsen.

Gidiyor musun .

Gokhan ve Serenay i is olsun diye tutuyordum, Hani otekilerin arasinda iyisi diye ama bence hic biri iyi degil. Cok yanar donerler.

Yok kaçıyorum
Ben size yetişemiyorum
Survivor izlemek güzel galiba herkes bundan bahsediyor ama ben izlemedim.Hangi gün hangi kanaldaPek tv izleyemiyorum

Bazi survivorlar boyle tirt oluyor, seneye all star varmis, cok heyecanliii

Yine bastan izlemem ben.
Yok kaçıyorum
Ben size yetişemiyorum
Survivor izlemek güzel galiba herkes bundan bahsediyor ama ben izlemedim.Hangi gün hangi kanaldaPek tv izleyemiyorum

Yetisirsin de yetismek istemiyorsun.

Star tv de bende yaridan izlemeye basladim. Cok bir sey kaybetmiyorsun sadece arkadasina nasil kazik atilir onu gosteriyorlar. Ben bilmem esim bilir daha guzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…