- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 33
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #3.301
Felsefe okusam? Olur mu ki?
Buralar ne kadar bos kalmis boyle, muzminler nerelerdesiniz yahu?
ben burdayımm
Haftaici digru duzgun kimse ugramamis:26:
Eee nasil gidiyor, ben de teze basladim sali gunu, anca bugun yarin tatil bana
gündüzleri genelde dışarıdaydım, akşamları da buralardaydım ama kimse gelmedi diye ben dde uğramamışım sanırım buraya :26:
proje tam gaz gidiyor brnim debu ara güzel çalışıyorum maşallah geceleri :126:
Lucky yok, Andro zaten kpss stresinde geziniyor, digerleri de pek gelmemis,sen de gelmeyince issiz kalmis buralar :)
Iyi supermis, calis calis, ben de sali dedim, sali oturdum valla, dun beynim patliyordu artik
Aslinda ben de gececiyim ama tez icin disiplinli ilerlesin diye erkenden dikiliyorum ayaga...
ben gündüzleri çok zorda kalmadıkça çalışamıyorum yaagün ışığı yaramıyor bana
gündüz geziyorum, gelince 1 2 saat uyuyp kendime geliyorum bi daha gece Allah ne verdiyse :126:
Ben de oyleydim ama verimli olmak icin vucut saatimi sasirtmadan devam etmeye calisiyorum, bakalim, calisip calisip, anaa saat daha 11 demekte ayri bir keyifliymis
Ne zamandi senin proje?
4 ünde bir kısmı, 11 inde de tamamı teslim edilmesi lazım :18: inşallah bi sıkıntı çıkmaz diye umuyorum :26:
pazartesi salı full evde olup tüm güne yayarım sanırım çalışmayı :26: sonra 1 2 gün ara veririm, sonra da 11 ine kadar gece gündüz devam yine
tez konun neydi senin :26:
Zaman yaklasiyor naz, cok kalmamis cidden ama sen yetistirirsin
Benim biraz spesifik, ozetle soyle diyeyim, iki rezervuar kayacin petrol potansiyellerini kiyasliyacagim...
hiç anlamadıgım konularmış
ben hep son günler çalışıyorum yaa :26: öğrencilik hayatımda da böyleydi, normal zamanda 3 günde yaptıgımı sıkışınca 3 saatte yaparımama bu sefer biraz daha rahat olmak istiyorum da yarın arkadaşımın doğum günü var, cuma benim doğum günüm var, çalışacagım varsa da çalışamıyorum yani
Anaamm dogumgunusu varmis
Ooo bahane ararsan hicbir is yetismez, benim burda yapilacak sirada bekleyen neler var da, totomun ustune oturdum teze bakiyorum
Neyse yavrucum ben kactim simdilik, ugrarim gene bir araIyi calismalar, iyi eglenceler
Bak çok doğru bir noktaya parmak bastın.Sözlükte "filozof" ne demek?
1. Felsefeyle uğraşan ve felsefenin gelişmesine katkıda bulunan kimse, felsefeci, feylesof.
2. Felsefe yapmaya meraklı olan (kimse).
3. Sakin, kendi halinde yaşayan, olayları kendine özgü yorumlayan
Cehalet mutluluktur
Felsefe okursan mutlu olamazsin bence
Ama sen bilirsin yine de
Bu sabah aklıma geldi.Buralar ne kadar bos kalmis boyle, muzminler nerelerdesiniz yahu?
Missnunu, hoş geldin.Kizlarrr benide alin aranizaa...yas 31 herhalde galiba sanirsam bende bi muzmin bekarim artik ;((( tez zamanda hayirli kisiler bulalim insallahhhh
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Missnunu, hoş geldin.
Seni "30 yaş üzeri bekar bayanlar" konusundan hatırlıyorum.
Nasılsın?
Çalışıyor muydun?
Herkes ortadan kayboldu filo:26:Bu sabah aklıma geldi.
Nerelerdesiniz yahu? Buralar pek boş kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?