- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #3.321
Herkes ortadan kayboldu filo:26:
Selam bu arada
ben ancak benm akışıma girerse görebiliyorum buraya birinin yazıp yazmadıgını :26: bugün filo yazmış ama gözümden kaçmış :26:
Hu huuuu
Surekli bir muhabbet donmeyince ister istemez gozden kaciyor
Lucky falan ne zaman doncek haberin var mi?
ayy hiç haberim yok :26: ben bi sorayım hemen kendisine
1 ay falan yokum demisti zaten ama tam emin degilim ne zaman doner, arada geliyor mu vs.
Sahipsiz kaldi buralar donsun gari
işleri var diye ben de hiç sormuyordum ama madem merak eden 2 kişiyiz o zaman sormak gerekir dedim ve sordumcevabı paylaşırım canım
Dedim ya tatil diyordu, ama tam donusu bilmiyorum, neyse ben kactim, konusuruz gene
Hu huuuu sana asil, seslenmis gitmis, gel buraya bakem
Napıyım oturup gelmenizi mi bekleyeyim?
Ben tam cikarken geldinBekle gerekirse ne var Yok sen bu ara torpillisin, sana laf yok
Ders çalışıyorum napıyım, son düzlükteyim malum.Ee senin tez nasıl gidiyor?
Aynen, son duzluk, sonra yuku atacaksin omuzundan, sonra da cok guzel olacak umarimBenim tez, gecen hafta basladim iste, epey calistim, haftasonu tatil yaptim, bugun baslamam lazimdi gene ama kirginlik var uzerimde, yarin baslicam artik, iyi yani simdilik, bir panik hali var, yetisir yetismez diye Zamanim var aslinda ama dogasinda var bu islerin panik, onun disinda iyi
Öyle oluyor evet, bir de ne kadar erken biterse o kadar huzurlu oluyor insan daha az yorulmuş gibi hissediyor niyeyse. Umarım kolayca bitirirsin
Umarim canim, yil sonuna kadar iste bir dersim ve bir de tezimin bir iki duzenlemesi ve yazilmasi kaldi, sonra bitti gittiBen de son dakikaya kalmiyim diye cabaliyorum ama bakalim Ruhum panik zaten benim
Olur olur halledersin sen :34 Ankara'ya geliyorsun dimi sonra?
Aramadan doguya gonderilen de oluyor ama benim arastirma, cok cok yuksek ihtimal Ankara, oyle dediler
Senin sinav tam olarak ne zaman?
Arastirmadaki danismanimla konustum Ankara dedi, o yuzden cok istisnai durum disinda AnkaraAa evet sizleri doğuya da gönderebiliyorlardı değil mi, Ankara olsun nolur noluurr.
5 Temmuzda :18:
Arastirmadaki danismanimla konustum Ankara dedi, o yuzden cok istisnai durum disinda Ankara
Aa birazcik daha var, ben Haziran gibi dusunmustum...
Son tekrarlarini yap, sakin kendini strese sokma, ben simdiye kadar hangi sinavda kaybedecek bir seyim yok diyip sogukkanlilikla sinava girdiysem hep beklentimden yuksek puan aldim, sakin kal, emin ol cok isine yarayacak
E süper o zaman kuzum
Evet benim de öyle oluyor heyecan yapmamak önemli, bakalım o gün gelsin ne olacak halim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?