мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Atandığımı görsem şöyle MTA'ya MKE'ye efendime söyliyim Atom Enerjisi kurumuna Sınav iyi geçti güzel bir puan aldım desem bu sefer de kadro bekle işin yoksa tee kasımda atamalar.

Olumsuz olumsuz konusup olumsuzu cekme basina
Adim adim hepsi olur, ben bursu 2011'de kazandim, 2014 sonunda anca bitmis olacak isim, 2015 basinda anca is, 4 yil!! Yavas yavas hepsi olacak, ilk adimin ne ise ona odaklan, onu cebe koy, digeri ne ise onu yap...Guzel olacak sonu merak etme, ama eskisi gibi kolay degil, herkes ugrasiyor, elinden geleni yap bekle

Ağzımı burnumu kırmadan konuşamıyoruz seninle bu topikte Tamam tamam yavaş yavaş haklısın.

Ağzımı burnumu kırmadan konuşamıyoruz seninle bu topikte Tamam tamam yavaş yavaş haklısın.

Sinir ediyorsun beni ne yapayim:) Arada ben de karamsarlasirim, biri silkeleyince gelirim kendime, senin uzerinde de ise yarar diye butun siddet egilimim Aynen yavas yavas

Andro gibi senin de jeton sonradan dusmesin, regl zamani falan mi?:26:

yooo aslında degil hatta daha da var regl ime ama gereksiz bir atar geldi bana bu ara erkek düşmanlıgım tuttu daha doğrusu, herşeyi yanlış yapıyorlarmış gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…