мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Hallerim gelmişti, menstrual dellenme

bence o dönemde oldugumuz bizim alnımızda yazmalı ve herkes ona göre davranmalı bize

ben benm rahmetliye diyordum o dönemlerde, seni öldürsem cezai indirimim var iyi geçin benmle diye, garibimin sesi çıkmıyordu

Ya beni 3 kere begeniversenize ya, kactir begeni gonderip, alt benliklerinize sunu islemeye calisiyorum, tik yok, 3 begeni kalmis 4 kusa, ne bdv'ye ne siyasete giresim yok bu ara, zevzek hallerdeyim

Bence beğendiğin biri olursa git konuş valla

onu hayatta yapamam yaa

ben ki o kadar çenesi düşük bir insanım, hayatta gidip konuşamam

ama doğum günümde sarhoş olup agzımdan kaçırmayı planlıyorum eger terslerse ertesi gün hatırlamıyor ayagı yapabilirim

Ya beni 3 kere begeniversenize ya, kactir begeni gonderip, alt benliklerinize sunu islemeye calisiyorum, tik yok, 3 begeni kalmis 4 kusa, ne bdv'ye ne siyasete giresim yok bu ara, zevzek hallerdeyim

1. begeni tamamdır şekerim

Yas isleri yas Belli bir cevreyle kisitliyiz, ordan denk gelirse ne ala, sans isi, gonul isi bunlar...

o mevcut çevreyi 2 hafta sonra bırakıp memlekete dönüyorum işte sıkıntı orda :26: bizim oralarda da hiç adam begenemiyoprum ben yaa sanki kendim çok matah bişeymişim gibi adam begenmiyorum bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…