- 28 Temmuz 2008
- 7.750
- 4.854
- 773
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #3.361
yooo aslında degil hatta daha da var regl ime ama gereksiz bir atar geldi bana bu araerkek düşmanlıgım tuttu daha doğrusu, herşeyi yanlış yapıyorlarmış gibi hissediyorum
yooo aslında degil hatta daha da var regl ime ama gereksiz bir atar geldi bana bu araerkek düşmanlıgım tuttu daha doğrusu, herşeyi yanlış yapıyorlarmış gibi hissediyorum
Genel olarak oyle zaten
Bunu zaman zaman hissediyo olman güzel
heh işte nedense bu ara çok yogunlaştı bende bu düşünce
hep hissedersem hayatı çekilmez kılarım yaa, arada hissedeyim en iyisi
Aman biz de pek matah degiliz haber vereyim
Aman biz de pek matah degiliz haber vereyim
Erkekler hemcinslerini kıskanmıyor en azından dimi
büyük ihtimalle erkek düşmanlıgım bitince de kendime düşmanlıgım başlarhak geçmez bende kimseye
Benim sana dediklerime mi dedin? Guzele veririm hakkini saka bir yana
Şaka yapıyorum
Hic huyum degildir, yanlis anlasilir falan, gerildim
Aman ikisine de dusmanliga gerek yok, kuzu kuzu gecinelim iste
Sen diger topiklerden doldun, bilendin galiba
Sagol yavrumYok kızım ya ne yanlış anlıcam bilmiyor muyum seniKıskancak gibi misin sanki senin de maşallahın var.
diğer topiklere degil b en kendi hayatımdaki koca kafalılara gerilip gelip burada sizlere sataşıyorum sanırm
diğer topiklere degil b en kendi hayatımdaki koca kafalılara gerilip gelip burada sizlere sataşıyorum sanırm
Gel bacım gel şamar oğlanı olarak kullanıyoruz zaten bu topiği geçen hafta ben bu hafta sen
Koca kafa iyidir, zengin gosterirBen de bugun bu lafa taktim
Sallama kimseyi, sana huzur veren olursa yanina yanasiverirsin
aa geçen hafta sen ne yaptın ben kaçırmışım
yaa bende öyle bir şans var ki adam huzur veriyor gibi görünüyor benm dikkatimi çekiyor, ben ona yöneliyorum o bu sefer kaçmaya başlıyorbenm de kovalama adetim pek yok harbi müzmin bekar olarak ölecem ben
Lucky vardı o zaman delirttim hex le ikisini.Nevreste vardı bi de o da sakin sakin yorum yapıyordu bana da hex tarzımı bildiği için yine ağzıma bi tane çakıp susturmuştu
derdin neydi ki kendini dövdürecek kadar
Kovalama zaten, isin icine kovalama mevzulari girdiyse o is yalan...yaa bende öyle bir şans var ki adam huzur veriyor gibi görünüyor benm dikkatimi çekiyor, ben ona yöneliyorum o bu sefer kaçmaya başlıyorbenm de kovalama adetim pek yok harbi müzmin bekar olarak ölecem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?