- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.583
- 598
- 35
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #3.441
Sakin degil baya kurumus buralari.
Senin tez nasil gidiyor.
Sinsi olmayani gostersene. Hic birini tutmuyorum ilk defa boyle oluyor. Merve ye gicik oluyorum Sahra alsin dedim. Tolga pismis kelle gibi . Al birini vur otekine.
Hmm bi dusuneyim. Tatildeyim koca bulucam kendime.
Nevresteme ben yokken sahip cikin.
Evet öyle sessiz sessiz geziniyorumSakin degil baya kurumus buralari.
Senin tez nasil gidiyor.
Sinsi olmayani gostersene. Hic birini tutmuyorum ilk defa boyle oluyor. Merve ye gicik oluyorum Sahra alsin dedim. Tolga pismis kelle gibi . Al birini vur otekine.
Hmm bi dusuneyim. Tatildeyim koca bulucam kendime.
Nevresteme ben yokken sahip cikin.
Selam canım nasılsın?
Ayyy düğün yap da gelelimAma simi unutma sim önemli
Evet öyle sessiz sessiz geziniyorum
Sağol canım
İyiyim canım sen nasılsın
Ayakkabiya degil arabaya yazdiricam isimlerinizi . Millete zarf diye adreslerinizi dagiticam daha ne yapiyim.
Cok sessizlik iyidir sesini cikar biraz, cingar cikar, topik rating yapsin ben yokken reklam alin.
Napiyim, survivor izledim, simdi de miskin miskin oturuyorum, bir huysuzluk var uzerimde onu cozmeye calisiyorumHoşbulduk canım nasılsın
Iyi iste gecen hafta basladim, haftasonu tatil yaptim ama bugun uzerimde bir kirginlik var, yarin devam edecegim, panik halindeyim ama iyiSenin tez nasil gidiyor.
Survivora gidip sinsilik yapmamak kendi kendine sikmak olur zaten ama Akin tadini kacirmisti, aman aman ben de kimse tutmuyorum ama gokhan ya da merve gene en iyileri, onlardan biri alsin alacaksa...Sinsi olmayani gostersene. Hic birini tutmuyorum ilk defa boyle oluyor. Merve ye gicik oluyorum Sahra alsin dedim. Tolga pismis kelle gibi . Al birini vur otekine.
Nevreste bize sahip ciksin asil, bizim akillar bes karis havadaNevresteme ben yokken sahip cikin.
Evet öyle sessiz sessiz geziniyorum
Sağol canım
Ben de iyiyim sağ ol
İyiyim canım sen nasılsın
Aaaa simsiz gelin mi olur bol bol döksün
Ayakkabiya degil arabaya yazdiricam isimlerinizi . Millete zarf diye adreslerinizi dagiticam daha ne yapiyim.
Cok sessizlik iyidir sesini cikar biraz, cingar cikar, topik rating yapsin ben yokken reklam alin.
Hayır olsun inşaallahNapiyim, survivor izledim, simdi de miskin miskin oturuyorum, bir huysuzluk var uzerimde onu cozmeye calisiyorumSen?
Iyi iste gecen hafta basladim, haftasonu tatil yaptim ama bugun uzerimde bir kirginlik var, yarin devam edecegim, panik halindeyim ama iyi
Survivora gidip sinsilik yapmamak kendi kendine sikmak olur zaten ama Akin tadini kacirmisti, aman aman ben de kimse tutmuyorum ama gokhan ya da merve gene en iyileri, onlardan biri alsin alacaksa...
Nevreste bize sahip ciksin asil, bizim akillar bes karis havada
Evet profilimden sürekli akınca görmemek imkansızAy sen biliyor musun muhabbeti
Büyüksün
Lucky tatil yaramamis sana anlasildi, sim diyor simAyakkabiya degil arabaya yazdiricam isimlerinizi . Millete zarf diye adreslerinizi dagiticam daha ne yapiyim.
Tamam bundan sonra sürekli güncel yazarım
Benim ruh halimi görüp gelen mutlaka olur
Ay sen biliyor musun muhabbeti
Büyüksün
Napiyim, survivor izledim, simdi de miskin miskin oturuyorum, bir huysuzluk var uzerimde onu cozmeye calisiyorumSen?
Iyi iste gecen hafta basladim, haftasonu tatil yaptim ama bugun uzerimde bir kirginlik var, yarin devam edecegim, panik halindeyim ama iyi
Survivora gidip sinsilik yapmamak kendi kendine sikmak olur zaten ama Akin tadini kacirmisti, aman aman ben de kimse tutmuyorum ama gokhan ya da merve gene en iyileri, onlardan biri alsin alacaksa...
Nevreste bize sahip ciksin asil, bizim akillar bes karis havada
Andro bu isi cozdun kizim sen
Patlicanlarin sessizligi kotu olur diyorsun.Sey yap, guncelll yaz . Muzmin bir iki, bir iki de yazabilirsin.
Tek eksik sim ise gonderelim apla.
Turabi alsin turabi. Bak baba otekilerle konusma ama benden ozur dilemen yerinde. Otekilerden ozur dilemene gerek yok.
KPSS de evlilik sorulari mi cikiyor acebaggg :)
Andro bu isi cozdun kizim sen
Hayır olsun inşaallahNazar olmasın
Ben iyi sayılırım boş boş geziniyorum
Yok siz bana sahip çıkın
Evet profilimden sürekli akınca görmemek imkansız
Patlicanlarin sessizligi kotu olur diyorsun.Sey yap, guncelll yaz . Muzmin bir iki, bir iki de yazabilirsin.
Tek eksik sim ise gonderelim apla.
Turabi alsin turabi. Bak baba otekilerle konusma ama benden ozur dilemen yerinde. Otekilerden ozur dilemene gerek yok.
KPSS de evlilik sorulari mi cikiyor acebaggg :)
Adam bos kutuk sevincim nasil ama diye soruyor millete, ne birinciligi?Turabi alsin turabi. Bak baba otekilerle konusma ama benden ozur dilemen yerinde. Otekilerden ozur dilemene gerek yok.
Guncel konular iste, her seyden az az bilsinKPSS de evlilik sorulari mi cikiyor acebaggg :)
aaaa Lucky gelmiişşş
Sefa gelmis hos gelmis ley ley lumu lumu ley
Tamam oda olurSonra aklımdan şüphe edenlerin sayısı artar
Bana git mi diyorsun şimdi sen
Adam bos kutuk sevincim nasil ama diye soruyor millete, ne birinciligi?
Guncel konular iste, her seyden az az bilsin
aaaa Lucky gelmiişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?