мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Ayyy düğün yap da gelelim Ama simi unutma sim önemli

Evet öyle sessiz sessiz geziniyorum
Sağol canım
Selam canım nasılsın?

İyiyim canım sen nasılsın

Ayyy düğün yap da gelelim Ama simi unutma sim önemli

Ayakkabiya degil arabaya yazdiricam isimlerinizi . Millete zarf diye adreslerinizi dagiticam daha ne yapiyim.

Sağol canım

Cok sessizlik iyidir sesini cikar biraz, cingar cikar, topik rating yapsin ben yokken reklam alin.

Ayakkabiya degil arabaya yazdiricam isimlerinizi . Millete zarf diye adreslerinizi dagiticam daha ne yapiyim.

Cok sessizlik iyidir sesini cikar biraz, cingar cikar, topik rating yapsin ben yokken reklam alin.

Tamam bundan sonra sürekli güncel yazarım
Benim ruh halimi görüp gelen mutlaka olur

Hoşbulduk canım nasılsın
Napiyim, survivor izledim, simdi de miskin miskin oturuyorum, bir huysuzluk var uzerimde onu cozmeye calisiyorum Sen?

Senin tez nasil gidiyor.
Iyi iste gecen hafta basladim, haftasonu tatil yaptim ama bugun uzerimde bir kirginlik var, yarin devam edecegim, panik halindeyim ama iyi

Sinsi olmayani gostersene. Hic birini tutmuyorum ilk defa boyle oluyor. Merve ye gicik oluyorum Sahra alsin dedim. Tolga pismis kelle gibi . Al birini vur otekine.
Survivora gidip sinsilik yapmamak kendi kendine sikmak olur zaten ama Akin tadini kacirmisti, aman aman ben de kimse tutmuyorum ama gokhan ya da merve gene en iyileri, onlardan biri alsin alacaksa...

Nevresteme ben yokken sahip cikin.
Nevreste bize sahip ciksin asil, bizim akillar bes karis havada

Sağol canım

Ben de iyiyim sağ ol

Aaaa simsiz gelin mi olur bol bol döksün

Ay sen biliyor musun muhabbeti

Büyüksün

Hayır olsun inşaallahNazar olmasın
Ben iyi sayılırım boş boş geziniyorum
Yok siz bana sahip çıkın

Büyüksün
Evet profilimden sürekli akınca görmemek imkansız

Tamam bundan sonra sürekli güncel yazarım
Benim ruh halimi görüp gelen mutlaka olur

Patlicanlarin sessizligi kotu olur diyorsun. Sey yap, guncelll yaz . Muzmin bir iki, bir iki de yazabilirsin.

Büyüksün

Tek eksik sim ise gonderelim apla.

Turabi alsin turabi. Bak baba otekilerle konusma ama benden ozur dilemen yerinde. Otekilerden ozur dilemene gerek yok.
Andro bu isi cozdun kizim sen

KPSS de evlilik sorulari mi cikiyor acebaggg :)

Tamam oda olurSonra aklımdan şüphe edenlerin sayısı artar

Bana git mi diyorsun şimdi sen

Tamam oda olurSonra aklımdan şüphe edenlerin sayısı artar

Bizim sohbeti goren disaridan akilli demez zaten.

Bana git mi diyorsun şimdi sen

Simdi gitme. Ben gittikten sonra gidebilirsin.
Adam bos kutuk sevincim nasil ama diye soruyor millete, ne birinciligi?

Guncel konular iste, her seyden az az bilsin

Zeki kiz o . Ilk gun evlilik muhabbeti yapmayin bana demisti simdi senden taktik istiyor.

aaaa Lucky gelmiişşş

Luckkiş gelmis. beratti bana luckyiş diyor artik. Topik basi olarak seni cok eksik goruyorum naz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…