мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Hangi birini hangisinin elinden andro, hepsi sadece rakam onlar icin

Alakasi yok, sen andin, en guzelini yaptin, olmasi gerekeni, iki dakika durup uzulmek zaten bu ara sadece yapabildigimiz...

hala oluyor aynı şeyler değişen bişey yokki, daha bikaç hafta önce bu sefer de cenazede bulunan bir adamı topraga verdik, yine çaresizce oturduk..

ben 1 senedir bu çocugu hergun düşündüm yaa, hepsine çok üzüldüm ama buna ayrı bir yandı içim.. çok küçüktü daha, yaşaması gerekiyordu sanki, yanlış zamanda gitti

Güzel tanrım yanlarına kar bırakmaz ben eminim.

ama ben onların bu dunyada da ceza almalarını görmek istiyorum

nasıl bi adalet sistemi bu, o çocugun mahkemesine hepsini getiriyorlar zanlıların, mahkeme 14 saat sürüyor ve bir anne oğlunun nasıl dövüldüğünü, nasıl ölüme götürüldüğünü 14 saat boyunca dinliyor bunun acısı o kadar büyük olmalı kiii, tarif edemiyorum şuan

neyse kızlar keyfinizi kaçırdım kusura bakmayın, imzamı kaldırmayım eger sizin için sakıncası yoksa ama hemen toparlıyorm kendimi

Gozlerin cirkin diyedir

Bu dünyada da yanlarına kalmayacak emin ol. Yok ne sakıncası olacak kalsın kalsın ki herkesin gözüne gözüne girsin. Unutmayalım unutturmayalım.

Yillar once de boyleydi hala boyle, kac tane gencecik can, izlenen politiklalar yuzunden topraga verildi...
Insan mahvoluyor...

Bu dünyada da yanlarına kalmayacak emin ol. Yok ne sakıncası olacak kalsın kalsın ki herkesin gözüne gözüne girsin. Unutmayalım unutturmayalım.

Yillar once de boyleydi hala boyle, kac tane gencecik can, izlenen politiklalar yuzunden topraga verildi...
Insan mahvoluyor...

keşke elimizden bişeyler gelse ama yok dua ediyorum ben onlar için her gece, ailelerine sabır versin Rabbim diyorum. biz böyle yanıyorsak o anneler kim bilir ne haldedir

keşke elimizden bişeyler gelse ama yok dua ediyorum ben onlar için her gece, ailelerine sabır versin Rabbim diyorum. biz böyle yanıyorsak o anneler kim bilir ne haldedir

Elden gelen oy hakkini, eylem hakkini kullanmak, unutturmamak, sesinin, capinin yettigi kadar sesini cikarmak...
Herkes bunu yapsa bu da yeter naz...

Telepatik olarak geldim istee. Kulaklarim cinlamis.

Unutmayipta ne yapicaz. Sanaldan mi birbirimize giricez. Yoksa uykuda mi hatirlayacagiz. Ne yapacagiz.

yalan söyleme mailimi gördün biliyorum

ayrıca unutmayıp hatırlatacagız Lucky cim, belki bişeyler düzelir umuduyla her gün, olmadı her ay, belki her yıl bunu hatırlatacagız.. belki bişeyler değişir diye umup..

Elden gelen oy hakkini, eylem hakkini kullanmak, unutturmamak, sesinin, capinin yettigi kadar sesini cikarmak...
Herkes bunu yapsa bu da yeter naz...

en azından kendi adıma gönlüm rahat bunların hepsini yapıyorum.. dilerim bişeyler değişir de bu giden canların en azından karşılıgı olmuş olur..

Her kor saticinin bir kor alicisi vardir hesabi benimki Bana guvenmeyin, kim ne yapsin beni

Hepiniz guzelsiniz ama ben sizden daha guzelim. O kadar guzelim ki ispatlamak icin resim koymaya bile gerek duymuyorum.

Klavye basindan hatirlamak olmuyor, halkin derinine inmek lazim. Herkes kendini dusunuyor. Adaletsizlik bir tek kendi basina geldiginde adaletsizlik oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…