мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Luckkiş gelmis. beratti bana luckyiş diyor artik. Topik basi olarak seni cok eksik goruyorum naz.

ama sana haber verdim bugun, merak ettik dedim, yine de topik başı olarak eksik sayılıyor muyum

Lucky cigim diyecegim ben sana, Luckyiş demem

Evet haklısın

Yalnız imzan resmen deşti geçti

bakma şuan burda geyik yaptıgıma 1 saattir şakır şakır yaş var gözümde geçen sene tam şu anları düşünüyorum, offf ailesine sabır versin Rabbim

31 mayısta Ethem in öldürüldüğü yere gittim, orada da tutamadım kendimi. genececik çocuklar, yattıgı yerde rahat etsinler..

Amin

Benim aklima kaldiysa yandi

Senin aklin guzelmis ki evlenmissin. Biraz taktik rica edicigim.

ama sana haber verdim bugun, merak ettik dedim, yine de topik başı olarak eksik sayılıyor muyum

Lucky cigim diyecegim ben sana, Luckyiş demem

Neyi haber verdin. Ortalarda yoksun demissin o kadar.

Catlak oldugumuz konusunda mi.

Düğününe de çağırmayacak seni bence. :26:

O ayva resmini koymadigi gun aramizdaki her sey bitti.

Yalnız imzan resmen deşti geçti

Imzalari goremiyorum ne yaziyor.

2 haziran 2013..
Bu gece 19 yaşinda bir çocuğu ara sokakta döve döve öldürecekler !
Hiç unutmam !
Hiç unutmayın ! #AliİsmailKorkmaz

Özür dileme tatlım sen niye diliyorsun, unutursak kalbimiz kurusun

en büyük dilegim her kim ki o tekmeleri attıysa o çocuga, her kim ki o doktora gittigi halde muayene etmediyse, ölümüne sebebiyet veren herkes tek tek bu dünyadada öbür dünyada da en büyük cezaları alır

en büyük dilegim her kim ki o tekmeleri attıysa o çocuga, her kim ki o doktora gittigi halde muayene etmediyse, ölümüne sebebiyet veren herkes tek tek bu dünyadada öbür dünyada da en büyük cezaları alır

Güzel tanrım yanlarına kar bırakmaz ben eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…