- 28 Temmuz 2008
- 7.750
- 4.854
- 773
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #3.461
Benim aklima kaldiysa yandiZeki kiz o . Ilk gun evlilik muhabbeti yapmayin bana demisti simdi senden taktik istiyor.
Luckkiş gelmis. beratti bana luckyiş diyor artik.Topik basi olarak seni cok eksik goruyorum naz.
fekat sanırım hala benimle konuşmuyor
Bizim sohbeti goren disaridan akilli demez zaten.
Simdi gitme. Ben gittikten sonra gidebilirsin.
Zeki kiz o . Ilk gun evlilik muhabbeti yapmayin bana demisti simdi senden taktik istiyor.
Luckkiş gelmis. beratti bana luckyiş diyor artik.Topik basi olarak seni cok eksik goruyorum naz.
ama sana haber verdim bugun, merak ettik dedim, yine de topik başı olarak eksik sayılıyor muyum
Lucky cigim diyecegim ben sana, Luckyiş demem
Düğününe de çağırmayacak seni bence. :26:
Yalnız imzan resmen deşti geçti
ama sana haber verdim bugun, merak ettik dedim, yine de topik başı olarak eksik sayılıyor muyum
bakma şuan burda geyik yaptıgıma 1 saattir şakır şakır yaş var gözümdegeçen sene tam şu anları düşünüyorum, offf ailesine sabır versin Rabbim
31 mayısta Ethem in öldürüldüğü yere gittim, orada da tutamadım kendimi. genececik çocuklar, yattıgı yerde rahat etsinler..
Imzan beni mahvetti ya
Aynen ben de siritiyordum, kotu oldum gorunce...
Aynen ben de siritiyordum, kotu oldum gorunce...
Benim aklima kaldiysa yandi
Evet haklısın
Düğününe de çağırmayacak seni bence. :26:
özür dilerimm
Neyi haber verdin. Ortalarda yoksun demissin o kadar.
Hangi birini hangisinin elinden andro, hepsi sadece rakam onlar icinOff off insan geçmişe gidip kurtarmak ellerinden çekip almak istiyor
Alakasi yok, sen andin, en guzelini yaptin, olmasi gerekeni, iki dakika durup uzulmek zaten bu ara sadece yapabildigimiz...özür dilerimm
Senin aklin guzelmis ki evlenmissin. Biraz taktik rica edicigim.
Neyi haber verdin. Ortalarda yoksun demissin o kadar.
Catlak oldugumuz konusunda mi.
O ayva resmini koymadigi gun aramizdaki her sey bitti.
Imzalari goremiyorum ne yaziyor.
Özür dileme tatlım sen niye diliyorsun, unutursak kalbimiz kurusun
en büyük dilegim her kim ki o tekmeleri attıysa o çocuga, her kim ki o doktora gittigi halde muayene etmediyse, ölümüne sebebiyet veren herkes tek tek bu dünyadada öbür dünyada da en büyük cezaları alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?