- 28 Temmuz 2008
- 7.750
- 4.854
- 773
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #3.921
Herkesler hayranin Andro
Ee napiyorsun, nasil gidiyor, tekrarlara basladin mi?
Iyi bugunluk yeter hakikaten, ben de 3 pazartesidir kicimi kaldirmiyorum, haftada 4 gun calisiyorum, gelmiyor icimden haftasonunda sonra baslamak, bu son dedim bakalim...Onumuzdeki haftadan itibaren haftada 5 e cikaracagim...NeyseBaşladım evet sabah ders çalıştımDeneme çözemedim ama bugün çalışma bari dediler.
Iyi bugunluk yeter hakikaten, ben de 3 pazartesidir kicimi kaldirmiyorum, haftada 4 gun calisiyorum, gelmiyor icimden haftasonunda sonra baslamak, bu son dedim bakalim...Onumuzdeki haftadan itibaren haftada 5 e cikaracagim...Neyse
Sen yedin mi pastani, tuttun mu dilegini bakem?
Nedeeennn?I ıh yok yemedim pasta masta. Dilek de tutmuyorum artık.
Nedeeennn?Huysuzluk abidesi insan
Evde KPSS'ye calisiyorsun Andro, nasil olsun, is guc islerin, kosturmalarin falan bir baslasin o zaman karisir ortalikAman olmuyor ki hiç biri zaten ne yapayım.Kaç yıldır tamam bu son bi dahaki doğum günüme mutlu giricem yalnız olmayacağım diyorum olmuyor
Evde KPSS'ye calisiyorsun Andro, nasil olsun, is guc islerin, kosturmalarin falan bir baslasin o zaman karisir ortalik
Ondan oncede 1 sene zaten, o senin sallamamazligin olmusturE hadi bu sene sınava çalışıyorum da ondan önceki zamanlar?
Ondan oncede 1 sene zaten, o senin sallamamazligin olmustur
Sans isi ya, o kadar kisitli bir cevrede kaliyoruz ki aslinda, karsina uyan biri cikarsa ne ala...
Su sinavi atlatinca sosyal cevre genisleyecek diyorum
Senin gibi guzel hatunlar oluyorsa o cevrede yakisikli mis gibi cocuklarda olur diyorumMemur çevresinin ne sosyalliği olur
Senin gibi guzel hatunlar oluyorsa o cevrede yakisikli mis gibi cocuklarda olur diyorum
Sen de cok karamsarsin...Canım benim ya çok iyi niyetlisin senNeyse bakalım, sabahtan beri eskiler doğum günümü kutlayıp duruyo zaten ağlıcam Defolun gidin be yeni biri girsin diye bekliyorum hayatıma ama aynı adamlar dolaşıp duruyor
Sen de cok karamsarsin...
Ex'ten next olmaz (Bir apacinin gunlugu)
Senin icin sogumus, gecici bir durumdur, eminimOnu ben biliyorum da onlar bilmiyor
Napıyım hexim yaa herkesin suratı birbirine benziyo gibi geliyor sanki herkes aynı dikkatimi çeken kimse yok.
Senin icin sogumus, gecici bir durumdur, eminim
Okul neydi senin, yakisikli mi azdi ki?
Agir ayrilik sonrasi oyle oluyor insan, ya gidip birine yapisiyorsun ya da tamamen uzaklasiyorsun...Yok okulda çok aktiftimHiç yalnız kalmadım okurken, mezun olduğum sene son erkek arkadaşımdan ayrılınca 5-6 ay toparlanamadım kötü bitmişti. Ondan sonra da kimse olmadı. Yani şans vermek falan da değil cidden dikkatimi çeken kimse olmadı.
Agir ayrilik sonrasi oyle oluyor insan, ya gidip birine yapisiyorsun ya da tamamen uzaklasiyorsun...
Mezuniyet sonrasi evet daha cetrefilli bu isler, biraz daha zor oluyor...
Illa dikkatini ceken biri cikar ama ne zaman, kapilmadan ciksa bari karsina
Ben de kismet lafindan nefret ediyorum, olur ya da olmaz, onceden belli degil bu isler...Ay o kapılma lafından nefret ediyorum. Ne demek kapmakBenim olacağı varsa olur zaten kimse kapamaz, olmamışsa da benim kısmetim değildir zaten.
Ben halk arasında "normal" olarak adlandırılan insanlarla yapamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?