мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

eryaman güzel de çok uzak yaa ben de eski nişanlı sevdasına yenikent de oturdum da 1 sene, yol insanı öldürüyor resmen :26: gerçi çayyolu tarafları da uzak, kiralar hemen hemen aynıdır dikmen taraflarını düşünmez misin hiç :26:

Oralar bana cok kargacik, kurgacik, dag, tepe, yokus geliyor, biraz daha sessiz, sakin yerler hosuma gidiyor...
Benim zaten servis olacak, Istanbul yolundan Eryaman'a 25 dakikaya gidiyor TPAO'dan staj zamanindan biliyorum O cezbediyor iste...

Oralar bana cok kargacik, kurgacik, dag, tepe, yokus geliyor, biraz daha sessiz, sakin yerler hosuma gidiyor...
Benim zaten servis olacak, Istanbul yolundan Eryaman'a 25 dakikaya gidiyor TPAO'dan staj zamanindan biliyorum O cezbediyor iste...

eğer sakin yer istiyorsan eryaman güzel dikmen doğru diyosun bi yokuşu var, kar yagdı mı hayat duruyor orda eryamanda en fazla ulaşım aksar ama tehlike olmuyor en azından

ben nerede yaşayacagım acaba

sanırım bizden kaçtı

kedilerim uğrunda gerekirse şişerim diyorsun yani
Ne sismesi be, azicik dudak sisiyor, goz kasiniyor artik sadece, bir su vurdun mu bitti, gereksiz bir kedi sevgisi var bende, yapacak bir sey yok

Bu arada ben de yavastan kaciyorum Naz'cim, ne yap ne et o isi ayarla Ankara'ya yerles, planlar hazir bak
Opuldunuz

hee oakadarcıksa alerjin bişey olmazmış canım, sen bikaç tane daha kedi alabilirsin bence

o işi ayarlamak için önümde 1 haftam var bu haftasonu piknige gidecegiz sanırım, artık son şansım o daha da olmazsa ankaraya gelmek için başka sebep ararım bende görüşürüz canım, kolay gelsin

Hmm... Gerçi ciddi anlamda hoşlanan bir erkek pek unuttu mu unutmadı hesabı yapmaz. Ben unuttururum diye düşünür. Bilemedim Naz'ım. :26:

Hmm... Gerçi ciddi anlamda hoşlanan bir erkek pek unuttu mu unutmadı hesabı yapmaz. Ben unuttururum diye düşünür. Bilemedim Naz'ım. :26:

bu çocuk düşünebilir kuzum çünkü ben onunla sevgilim varken dertleştim bile :26: off gerçi ben de bilemiyorum yaa, 1 haftam kaldı işte, olursa olur olmazsa hayırlısı der önümüzdeki maçlara bakarız

Mumu üfledim, pastamı yedim, hediyelerimi açtım geldim. Ama siz dağılmışsınız.

:119::119: tekrardan mutlu yıllaarrrr ben hala buradayım

Ya varya benim aklımda biri olacak hoşlanacağım da bişey yapmayacağım. Çatlarım valla. Nasıl sabrediyorsunuz nasıl bekliyorsunuz hayret.

Ya varya benim aklımda biri olacak hoşlanacağım da bişey yapmayacağım. Çatlarım valla. Nasıl sabrediyorsunuz nasıl bekliyorsunuz hayret.

kız nasıl gidip de oğlanın karşısına ben senden hoşlanıyorum diyeceemm lisede hep söylemiştim ama yaş büyüdükçe cesaretim içime kaçtı sanırm

zaten doğum günümde bana supriz yapıp geldi, beklmedigim bi anda karşımda görünce bir sarılmışım ki çocuga bi arkadaşım ohaa dedii

Ay geçen ben de yaptım onu birine yaa, 3 senedir görmediğim bi arkadaşımdı bi sarılmışım Hoşlandığımdan falan da değil hani yurt dışında tanışmıştık çocukla o zamanki günlerim geldi aklıma anılarıma sarılırcasına sarılmışım

işte ben 2 hafta önce görmüştüm daha çocugu o kadar büyük bir hasret yoktu yani aramızda yarım saat önce aramıştı, daha iş devam ediyor demişti ben de beklemiyordum bir anda görünce nasıl biriktirdiysem içimde o sarılmayı demek ki resmen bekledigim zamanların acısını çıkarttım artık bunu da anlamadıysa aklından şüphelenecem nerdeyse

E ara görüşelim kahve içelim falan de? Yani arkadaşsınız sonuçta ben de bazen arıyorum samimi olduğum erkek arkadaşlarımı çıkıyoruz falan. Hani illa o adım atsın diyorsan ortamını sen yarat bari.

inat gibi bu ara ben de çok yogunum o da çok yogun geçtigimiz hafta için kahve içecez diye anlaştık, bigun niyetlendi, ben okula gifecektim hatta o gün arkadaşlarımı görmeye, ben de gelirim sonra da alırm seni gideriz bi yerlere dedi, toplantı koymuşlar çıkamadı ve son 1 haftadır fazlasıyla yogun çalışıyor biliyorum şu an bile hala iş yerinde mesela

E iyiymiş o zaman nasılsa fırsat bulursunuz bir ara Sen de bu ara işlerini hallet o zaman sonradan sıkıntı çıkmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…