мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Hmm nasıl diyorlardı, yaw he heee

tamam tamam kızdırmayım daha fazla hex e de dedigim gibi, geçmişteki herhangi bir hıyarla devam edip mutsuz bir evliliğim olmasındansa yalnız kalırım daha iyi bu iş güzellikle şunla bunla ilgili degil, olacagı varsa oluyor, şans gibi geliyor bana :26: doğru kişi şanslıysak karışımıza çıkıyor, değilsek arayıp duruyoruz işte

1 seneye olmazsa sana soz ben alacagim seni Icime doguyor Andro, bu sene bu isler degisecek bak gor, olmazsa, kaybolurum zaten ortaliktan o ayri

Kaybolma kaybolma Yaa seneye sen dönünce ben de işe girmiş olsam da öğle arasında beraber yemek yesek falan ne gözel olur diğğmii

Beni hiç seven olmadı zaten bir sürü erkek arkadaşım oldu ama hiç biri sevmedi.

onu hiç bilemezsin yaa, erkeklerin sevdiklerini gösterme şekillerini biz anlayamayabiliyoruz bazen

ayrıcaa hex dönünce ankaraya gelecek de neden ben o yemege davet edilmiyorum acabaaa

İnanmıyorum sana, ben 1-2 defa ilk adımı atan kişi oldum hoşlandığımı falan söylemiştim. Reddedilme korkum yok ondan herhalde.

benim korkum da reddedilme korkusu degil, eğer bir daha görmeyecek olsam gider ayak söyler kurtulurum daa en yakın arkadaşımın arkadaşı işte, ortam çok gerilir :26: bi de reddilme ihtimalim pek yok aslında, çocuk doğum günümde işten kaçıp geldi yorgun haliyle bana supriz yapmaya

E daha ne o zaman? :44: Niye karışsın ki ortalık hiç bişey olmaz. Açık açık söyleme sen de işaret ver.

sana birini ayarlayacak sanırım hex
Yok 1 sene icinde bir seyler olacak icime dogdu

hala var o çekiniyor, ben çekiniyorum saçma saçma geziniyoruz ortalıkta
Zaman çekinme zamanı değil naz seviyosan git konuş.
yaa ben de o cesaret olsaydı şuan burda olmazdım çocuklarımı seviyor olurdum
Ben ben mi bu konularda okuzum acaba, cekinmek nedir hic bilmedim
Kaybolma kaybolma Yaa seneye sen dönünce ben de işe girmiş olsam da öğle arasında beraber yemek yesek falan ne gözel olur diğğmii
Cok ciddiyim ayni sey benim aklima gelip duruyor, Andro'yla oglen yemegine ciksak, ya da is cikisi bulusup alisveris yapsak diye

Beni hiç seven olmadı zaten bir sürü erkek arkadaşım oldu ama hiç biri sevmedi.
O yuzden hala dogumgunlerinde mesaj atip nabiz yokluyorlar di mi, ah bir de sacmalasan...
ayrıcaa hex dönünce ankaraya gelecek de neden ben o yemege davet edilmiyorum acabaaa
bilmiyor musun bunuu
Ben de bilmiyordum biliyor musun? Ben gecici olarak gidip geldigini dusunmustum:26:

E daha ne o zaman? :44: Niye karışsın ki ortalık hiç bişey olmaz. Açık açık söyleme sen de işaret ver.

veriyorum işaretleri de anlamıyor saf ya aslında durum şu, çocuk 2 senelik arkadaşım aynı zamanda ve bu 2 sene içerisindeki herşeyimi biliyor en sonki erkek arkadaşımı da biliyor mesela ve sanırım onu unutup unutmadıgımdan emin degil :26: açık açık unuttum da dedim ama anlatamadım bi türlü

Ben ben mi bu konularda okuzum acaba, cekinmek nedir hic bilmedim

Ben de bilmiyordum biliyor musun? Ben gecici olarak gidip geldigini dusunmustum:26:

2 haftadır ankaradayım gitmedim hiç, ama 1 haftam kaldı, sonra gitmek zorundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…