- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.583
- 598
- 35
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #3.961
hmmm eveetttama degilim yalan mı söyleyim makyajla falan idare edere getiriyorum işte
hmmm eveetttama degilim yalan mı söyleyim makyajla falan idare edere getiriyorum işte
Kisir donguye giren sensin, bak bir de 10 sene diyor, ben de 1 seneye burdayim, hatta Ankara'da olacagim, biri olmazsa gel konusalim diyorum
Aynenkaramsar degilim aslında yaa, olmadıysa vardır bir sebebi, geçmişte hayatıma girmiş herhangi bir hıyarla evleneydim daha mı iyiydi yani
1 seneye olmazsa sana soz ben alacagim seniBiri olmasa da konuşalım.
Hmm nasıl diyorlardı, yaw he heee
Biri olmasa da konuşalım.
AynenSenin birisi vardi gundeminde ne oldu o is?
1 seneye olmazsa sana soz ben alacagim seniIcime doguyor Andro, bu sene bu isler degisecek bak gor, olmazsa, kaybolurum zaten ortaliktan o ayri
tamam tamam kızdırmayım daha fazlahex e de dedigim gibi, geçmişteki herhangi bir hıyarla devam edip mutsuz bir evliliğim olmasındansa yalnız kalırım daha iyi bu iş güzellikle şunla bunla ilgili degil, olacagı varsa oluyor, şans gibi geliyor bana :26: doğru kişi şanslıysak karışımıza çıkıyor, değilsek arayıp duruyoruz işte
Kaybolma kaybolmaYaa seneye sen dönünce ben de işe girmiş olsam da öğle arasında beraber yemek yesek falan ne gözel olur diğğmii
Beni hiç seven olmadı zaten bir sürü erkek arkadaşım oldu ama hiç biri sevmedi.
sana birini ayarlayacak sanırım hex
hala varo çekiniyor, ben çekiniyorum saçma saçma geziniyoruz ortalıkta
Zaman çekinme zamanı değil naz seviyosan git konuş.
onu hiç bilemezsin yaa, erkeklerin sevdiklerini gösterme şekillerini biz anlayamayabiliyoruz bazen
ayrıcaa hex dönünce ankaraya gelecek de neden ben o yemege davet edilmiyorum acabaaa
yaa ben de o cesaret olsaydı şuan burda olmazdım çocuklarımı seviyor olurdum
İnanmıyorum sana, ben 1-2 defa ilk adımı atan kişi oldum hoşlandığımı falan söylemiştim. Reddedilme korkum yok ondan herhalde.
bilmiyor musun bunuu
benim korkum da reddedilme korkusu degil, eğer bir daha görmeyecek olsam gider ayak söyler kurtulurumdaa en yakın arkadaşımın arkadaşı işte, ortam çok gerilir :26: bi de reddilme ihtimalim pek yok aslında, çocuk doğum günümde işten kaçıp geldi yorgun haliyle bana supriz yapmaya
Yok 1 sene icinde bir seyler olacak icime dogdusana birini ayarlayacak sanırım hex
hala varo çekiniyor, ben çekiniyorum saçma saçma geziniyoruz ortalıkta
Zaman çekinme zamanı değil naz seviyosan git konuş.
Ben ben mi bu konularda okuzum acaba, cekinmek nedir hic bilmedimyaa ben de o cesaret olsaydı şuan burda olmazdım çocuklarımı seviyor olurdum
Cok ciddiyim ayni sey benim aklima gelip duruyor, Andro'yla oglen yemegine ciksak, ya da is cikisi bulusup alisveris yapsak diyeKaybolma kaybolmaYaa seneye sen dönünce ben de işe girmiş olsam da öğle arasında beraber yemek yesek falan ne gözel olur diğğmii
O yuzden hala dogumgunlerinde mesaj atip nabiz yokluyorlar di mi, ah bir de sacmalasan...Beni hiç seven olmadı zaten bir sürü erkek arkadaşım oldu ama hiç biri sevmedi.
ayrıcaa hex dönünce ankaraya gelecek de neden ben o yemege davet edilmiyorum acabaaa
Ben de bilmiyordum biliyor musun? Ben gecici olarak gidip geldigini dusunmustum:26:bilmiyor musun bunuu
Cok ciddiyim ayni sey benim aklima gelip duruyor, Andro'yla oglen yemegine ciksak, ya da is cikisi bulusup alisveris yapsak diye
E daha ne o zaman? :44: Niye karışsın ki ortalık hiç bişey olmaz. Açık açık söyleme sen de işaret ver.
Ben ben mi bu konularda okuzum acaba, cekinmek nedir hic bilmedim
Ben de bilmiyordum biliyor musun? Ben gecici olarak gidip geldigini dusunmustum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?