мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

2 haftadır ankaradayım gitmedim hiç, ama 1 haftam kaldı, sonra gitmek zorundayım
Daimi degilsin yani, tamam ben de oyle biliyordum, ben geldigimde sana denk gelir miyim acaba? Teee bu yilin sonunda gelecegim ben Denk gelirsek kesin ayarlariz bir seyler

Daimi degilsin yani, tamam ben de oyle biliyordum, ben geldigimde sana denk gelir miyim acaba? Teee bu yilin sonunda gelecegim ben Denk gelirsek kesin ayarlariz bir seyler

burada olmasam bile bütün çevrem burada diye bir ayagım burda olur hep haftasonları mutlaka damlarım buraya

ben severim kedi ama benim mustekbel kocayı bilemem şimdi hiç sormadım
Ben biraz sacmaladim o konuda, 3 kedim var benim Ama uysallar, zaten erkek olan disinda insan yanina ugramaz hic biri
Mustakbel kocada sever, olmadi uzak tutariz, deli gibi kediden korkup bana gelen girla arkadasim vardi, ayarlariz, siz gelin de

Ben biraz sacmaladim o konuda, 3 kedim var benim Ama uysallar, zaten erkek olan disinda insan yanina ugramaz hic biri
Mustakbel kocada sever, olmadi uzak tutariz, deli gibi kediden korkup bana gelen girla arkadasim vardi, ayarlariz, siz gelin de

ananemlerin bahçede sanırım 20 tane oldular artık bazen yürünmüyor bahçede bile düşün yani ama seviyorum ben yaa oynaması falan çok eglenceli

ananemlerin bahçede sanırım 20 tane oldular artık bazen yürünmüyor bahçede bile düşün yani ama seviyorum ben yaa oynaması falan çok eglenceli
Benimkilerin fotoyu koydum albume, gordun mu? Annen ne tatliymis, ben de oyle olacagim sanirim, gerci ben oraya gitsem helak olurum, ilginctir ama benim kediye alerjim var

Benimkilerin fotoyu koydum albume, gordun mu? Annen ne tatliymis, ben de oyle olacagim sanirim, gerci ben oraya gitsem helak olurum, ilginctir ama benim kediye alerjim var

kediye alerjin var ama evinde kedin mi var

hemen bakıyorum albume

Ay hic sevmiyorum su fal islerini Naz...
Sen benim ic mimarim ol, kararsiz kalinca fikir sorarim kesin zaten

inanmam ben de zaten ama bi ara bunalımdan kendimi yiyordum gideyim de iyi bişeyler duyayım dedim de gittim

ankara ya dönünce nerde yaşayacaksınız belli mi

kediye alerjin var ama evinde kedin mi var

hemen bakıyorum albume
Ne yazik ki evet kediye alerjim var ve daha bir dolu seye, zamanla bagisiklik kazaniyorum, bir de bazilari mahvediyor, bazilari azicik etkiliyor, farkli farkli, alistim zamanla, ama hala cok oynasinca dudak falan sisiyor

Ne yazik ki evet kediye alerjim var ve daha bir dolu seye, zamanla bagisiklik kazaniyorum, bir de bazilari mahvediyor, bazilari azicik etkiliyor, farkli farkli, alistim zamanla, ama hala cok oynasinca dudak falan sisiyor

ama senin kediler de çok şekermiş yaa insan oynamadan duramaz kii

iğnesi falan yok mu yaa onun bi olsan da doya doya sevsen kedileri

inanmam ben de zaten ama bi ara bunalımdan kendimi yiyordum gideyim de iyi bişeyler duyayım dedim de gittim

ankara ya dönünce nerde yaşayacaksınız belli mi
Daha belli degil canim, ogrencilik zamani Cebeci ve Eryaman'da oturdum, simdi Eryaman'a bir dolu yeni site yapilmis, hem guzel hem makul, ev alana kadar orda mi takilsak diyoruz ya da yasamkent ya da direkt umitkoy, konutkent, cayyolu taraflarina mi gecsek evi falan sallamayip diyoruz, her sey muamma bildigin:26:

ama senin kediler de çok şekermiş yaa insan oynamadan duramaz kii

iğnesi falan yok mu yaa onun bi olsan da doya doya sevsen kedileri
Benimki genetik, cocuklugumdan beri tedavisini de gordum, 10 yil kadar, en son hali bu, eskiye gore cok cok iyi ama hala tam degil, ben onlari gene minciriyorum doya doya zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…