- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #3.981
Ağzından bal damlıyor hexim bebeğim.Nazı da alıp alışverişin dibine vuruyoruz o zaman.
Aaa evet Naz'da Ankarada'ymisAğzından bal damlıyor hexim bebeğim.Nazı da alıp alışverişin dibine vuruyoruz o zaman.
Aaa evet Naz'da Ankarada'ymisAy ne tatli gezer, alir, yer, iceriz
Daimi degilsin yani, tamam ben de oyle biliyordum, ben geldigimde sana denk gelir miyim acaba? Teee bu yilin sonunda gelecegim ben2 haftadır ankaradayım gitmedim hiç, ama 1 haftam kaldı, sonra gitmek zorundayım
Daimi degilsin yani, tamam ben de oyle biliyordum, ben geldigimde sana denk gelir miyim acaba? Teee bu yilin sonunda gelecegim benDenk gelirsek kesin ayarlariz bir seyler
Ay yerles tabii, bana gelirsiniz sofralar kurarim sizeya siz dua edin de o çocukla olsun bişeyler Ankara ya yerleşeyimyoksa arada gider gelirim başınıza hep bela olamam
Ay yerles tabii, bana gelirsiniz sofralar kurarim sizeKedi sevmeyen var mi bu arada?
Ben biraz sacmaladim o konuda, 3 kedim var benimben severim kediama benim mustekbel kocayı bilemem şimdi hiç sormadım
Ay yerles tabii, bana gelirsiniz sofralar kurarim sizeKedi sevmeyen var mi bu arada?
Ben biraz sacmaladim o konuda, 3 kedim var benimAma uysallar, zaten erkek olan disinda insan yanina ugramaz hic biri
Mustakbel kocada sever, olmadi uzak tutariz, deli gibi kediden korkup bana gelen girla arkadasim vardi, ayarlariz, siz gelin de
Anam hem sen anlarsin dekorasyondan vs., sen gel gel, ben kafayi yiyecegim bu ara evi nasil yapsam donunce diyehem evlenirsem ben de ankara ya yerleşirim bana da gelirsiniz
Anam hem sen anlarsin dekorasyondan vs., sen gel gel, ben kafayi yiyecegim bu ara evi nasil yapsam donunce diye
Benimkilerin fotoyu koydum albume, gordun mu?ananemlerin bahçede sanırım 20 tane oldular artıkbazen yürünmüyor bahçede bile düşün yani ama seviyorum ben yaa oynaması falan çok eglenceli
Benimkilerin fotoyu koydum albume, gordun mu?Annen ne tatliymis, ben de oyle olacagim sanirim, gerci ben oraya gitsem helak olurum, ilginctir ama benim kediye alerjim var
Ay hic sevmiyorum su fal islerini Naz...aa yaparız canım ayıp ediyosunnhem falcı bana sen iç mimarlık yapacaksın dedi, acaba bunu mu kast ettiki
Ay hic sevmiyorum su fal islerini Naz...
Sen benim ic mimarim ol, kararsiz kalinca fikir sorarim kesin zaten
Ne yazik ki evet kediye alerjim var ve daha bir dolu seye, zamanla bagisiklik kazaniyorum, bir de bazilari mahvediyor, bazilari azicik etkiliyor, farkli farkli, alistim zamanla, ama hala cok oynasinca dudak falan sisiyorkediye alerjin var ama evinde kedin mi var
hemen bakıyorum albume
Ne yazik ki evet kediye alerjim var ve daha bir dolu seye, zamanla bagisiklik kazaniyorum, bir de bazilari mahvediyor, bazilari azicik etkiliyor, farkli farkli, alistim zamanla, ama hala cok oynasinca dudak falan sisiyor
Daha belli degil canim, ogrencilik zamani Cebeci ve Eryaman'da oturdum, simdi Eryaman'a bir dolu yeni site yapilmis, hem guzel hem makul, ev alana kadar orda mi takilsak diyoruz ya da yasamkent ya da direkt umitkoy, konutkent, cayyolu taraflarina mi gecsek evi falan sallamayip diyoruz, her sey muamma bildigin:26:inanmam ben de zaten ama bi ara bunalımdan kendimi yiyordum gideyim de iyi bişeyler duyayım dedim de gittim
ankara ya dönünce nerde yaşayacaksınız belli mi
Benimki genetik, cocuklugumdan beri tedavisini de gordum, 10 yil kadar, en son hali bu, eskiye gore cok cok iyi ama hala tam degil, ben onlari gene minciriyorum doya doya zatenama senin kediler de çok şekermiş yaa insan oynamadan duramaz kii
iğnesi falan yok mu yaa onun bi olsan da doya doya sevsen kedileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?