мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Mühendis adayısın yani ne güzel.Ben de Türk dili ve edebiyatı bölümünde okuyorum bakalım kısmetse öğretmen olma yolunda ilerliyorum diyelim

Kolay gelsin, öğrencilik en güzel yıllarmış valla mezun olunca anlıyor insan. Hayırlısıyla bir işe girseydim kafam rahat edecek.

Kolay gelsin, öğrencilik en güzel yıllarmış valla mezun olunca anlıyor insan. Hayırlısıyla bir işe girseydim kafam rahat edecek.

Teşekkür ederim.Genel olarak mezun olan herkes bu düşünceye hakim gerçekten de öyle ama ben de mezun olduktan sonra bu düşünceye hakim olacağımı düşünüyorum şimdiden.Üniversite yılları hele bir başka gerçekten.İnşallah olur iş bir an önce ne zaman mezun oldun peki ?

Offf ben de aşık olmak istiyorum.
Ben de hayırlısıyla...

Ben de kendimi bildim bileli müzmin bekarım beni de aranıza alın
Hoş geldin. Kaç yaşındasın? Öğrenciymişsin. Küçüksündür.

Mühendis adayısın yani ne güzel.Ben de Türk dili ve edebiyatı bölümünde okuyorum bakalım kısmetse öğretmen olma yolunda ilerliyorum diyelim
Ayyyy! Ne güzel, şahane bir bölüm. Bayılırım. İkinci üniversite olarak uzaktan bu bölümü okusam mı diyorum. :44:

Turkiye'de tatilde tek bildigim, arada ugruyordu ama bu ara yok...
Cok bir sey kalmamis mesainin bitmesine dayan azicik daha...
Ben de gun daha yeni basliyor, teze oturmam lazim, burda oyalanip duruyorum
Allah kolaylık versin.

Öğrenci psikolojisi böyledir.
Ders yapman gerekince direkt ya internet başına oturursun ya bir iş yaparsın falan filan, gün başlarken kafan dinçken dersine başla sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…