- 21 Aralık 2011
- 7.800
- 1.834
- 398
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.061
İyiyim sen nasılsın? Neler yaparsın?
Ben de iyiyim üniversite okuyorum ben finaller yeni bitti rahata kavuştum biraz da olsa tatil modunda takılıyorum ta ki büte kalana kadar
Sen neler yaparsın ?
KPSSye hazırlanıyorum ben de, kazanırsam işim olacak inşallah.
İnşallah gönlünce olur.Hangi bölüm peki ?
Sağ olKimya mühendisliği, sen hangi bölümde okuyorsun?
Mühendis adayısın yani ne güzel.Ben de Türk dili ve edebiyatı bölümünde okuyorum bakalım kısmetse öğretmen olma yolunda ilerliyorum diyelim
Kolay gelsin, öğrencilik en güzel yıllarmış valla mezun olunca anlıyor insan.Hayırlısıyla bir işe girseydim kafam rahat edecek.
Ben de hayırlısıyla...Offf ben de aşık olmak istiyorum.
Ay burda birsürü bekar varsa o zaman abime kız bakabilirimaslında bu konuda ciddiyim özellikle adana olsun şsteriz ama ankarada olabilir şöyle lisans mezunu kültürlü birini arıyoruz şimdi diceksiniz siz niye bulmuyoruz ben ve abim mühendislik mezunuyuz ve etrafta kız yerine erkek dolu ama valla esra erol gibi olacak ama yanlış anlamayın beni nolursunuz hani düşünen olursa bana mesaj atsın :)
Hoş geldin. Kaç yaşındasın? Öğrenciymişsin. Küçüksündür.Ben de kendimi bildim bileli müzmin bekarım beni de aranıza alın
Ayyyy! Ne güzel, şahane bir bölüm. Bayılırım. İkinci üniversite olarak uzaktan bu bölümü okusam mı diyorum. :44:Mühendis adayısın yani ne güzel.Ben de Türk dili ve edebiyatı bölümünde okuyorum bakalım kısmetse öğretmen olma yolunda ilerliyorum diyelim
ben buradayım :)Guzel muzmin hatunlar nerelerdesiniz?
İş yerindeyim. Çalışıyorum. Uykum var...
Nasil gidiyor?
Turkiye'de tatilde tek bildigim, arada ugruyordu ama bu ara yok...İş yerindeyim. Çalışıyorum. Uykum var...
Lucky7 nerelerde?
Allah kolaylık versin.Turkiye'de tatilde tek bildigim, arada ugruyordu ama bu ara yok...
Cok bir sey kalmamis mesainin bitmesine dayan azicik daha...
Ben de gun daha yeni basliyor, teze oturmam lazim, burda oyalanip duruyorum
Oyle yapayim bari, hadi gorusuruz FiloAllah kolaylık versin.
Öğrenci psikolojisi böyledir.
Ders yapman gerekince direkt ya internet başına oturursun ya bir iş yaparsın falan filan, gün başlarken kafan dinçken dersine başla sen.
Sınavlarım geldi çattı ders çalışmam lazım.O zaman gidip bulaşık varsa yıkayayım,temizlik yapayım.O da kesmezse mantı açarım.Oyle yapayim bari, hadi gorusuruz Filo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?