- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.583
- 598
- 35
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.101
adam mecliste çalışıyor canım, toplantılar uzadıgı zaman memurlar nobet şeklinde toplantıların bitmesini bekliyor :26: gece 2 3 artık Allah ne verdiyse yani
bana yakınmış, tutup getireyim mi?
bende dikimevindeyim yaa bana da yakın da beni meclisin içine almıyorDayanamayıp olay çıkartabilirmişim
dikimevi neree meclis nereBenim burnumun dibi el sallasam görür
hadi yaa sen baya yakınsın o zamanArada kontrol et bakalım mecliste yaramazlık var mı
iyi yere kapak atmışsın yalnız haa
Ben de hayırlısıyla...
Hoş geldin. Kaç yaşındasın? Öğrenciymişsin. Küçüksündür.
hiç o açıdan bakmadım yaaçok iyi bir çocuk, çok düşünceli falan beni etkileyen bunlar oldu, işi de bonusu oldu
şaka yapıyorum, karakteri önemli tabi. şu yoğunluğu bitse de görüşseniz, ben gerildim vallahi burada.
yaa bi de bana sor, doğum günümde resmen fenalıklar geçirdim gelemeyecek diye ama aha toplantılar devam ediyorken kaçtı da geldi
Onun yogunlugu ancak temmuzda meclis tatile girince bitecek o zaman da ben çok uzaklarda olacagım malesef
gitme kal.Benim yoğunluğum da temmuzda bitecek, üçümüz takılırız
valla ne güzel olurdu ama burda iş yok işteOrtalıgı ayaga kaldırdım bana iş bulun diye eger birileri iş bulursa kalırım belki
sen zaten çalışmıyor musun burda? :26:
ben geçici olarak çalışıyorum burada, yarın projeyi teslim edip görevimi tamamlıyorum
eee bir daha gelmeyecek misin?
para kazanmaya başladıktan sonra ayda 1 falan ziyarete gelirim o kadar
yaa ben tatile gideceksin sonra döneceksin zannediyordum.Hemen iş bulalım sana diyeceğim ama kelin ilacı olsa...
yaa bi yandan herkes iş bakıyor da piyasanın durumu zaten malum, mecbur memlekete dönecegimBelki bi umut evlenip gelirim tekrar buralara belli mi olur
ay inşallah inşallah.Başvuru yapıyor musun? Tecrüben de var proje yapmışsın o kadar bulursun gibi geliyor. :26:
yetmiyor ki benim tecrubem, adamlar tam donanımlı eleman istiyorlar, benm tek proje çizmiş olmam onlar için pek bişey ifade etmiyor yaniKpss ye de girecem bakalım, gerçi hala isteyip istemedigimden emin degilim ama bi girecegim, çalışmadan başarırım belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?