мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

bende dikimevindeyim yaa bana da yakın da beni meclisin içine almıyor Dayanamayıp olay çıkartabilirmişim

Dikimevi neree meclis nere Benim burnumun dibi el sallasam görür

Yarın gidelim diyeceğim ama perşembe günleri almıyorlar.

Son düzenleme:
şaka yapıyorum, karakteri önemli tabi. şu yoğunluğu bitse de görüşseniz, ben gerildim vallahi burada.

yaa bi de bana sor, doğum günümde resmen fenalıklar geçirdim gelemeyecek diye ama aha toplantılar devam ediyorken kaçtı da geldi

Onun yogunlugu ancak temmuzda meclis tatile girince bitecek o zaman da ben çok uzaklarda olacagım malesef

Gitme kal. Benim yoğunluğum da temmuzda bitecek, üçümüz takılırız

yaa ben tatile gideceksin sonra döneceksin zannediyordum. Hemen iş bulalım sana diyeceğim ama kelin ilacı olsa...

yaa bi yandan herkes iş bakıyor da piyasanın durumu zaten malum, mecbur memlekete dönecegim Belki bi umut evlenip gelirim tekrar buralara belli mi olur

yaa bi yandan herkes iş bakıyor da piyasanın durumu zaten malum, mecbur memlekete dönecegim Belki bi umut evlenip gelirim tekrar buralara belli mi olur

Ay inşallah inşallah. Başvuru yapıyor musun? Tecrüben de var proje yapmışsın o kadar bulursun gibi geliyor. :26:

ay inşallah inşallah. Başvuru yapıyor musun? Tecrüben de var proje yapmışsın o kadar bulursun gibi geliyor. :26:

yetmiyor ki benim tecrubem, adamlar tam donanımlı eleman istiyorlar, benm tek proje çizmiş olmam onlar için pek bişey ifade etmiyor yani Kpss ye de girecem bakalım, gerçi hala isteyip istemedigimden emin degilim ama bi girecegim, çalışmadan başarırım belki

Anladım canım gir tabi dene şansını. Ben de hiç istemiyordum ama mecbur kalınca her şeyi deniyor insan. Sen yine de ilanlara da başvurmaya devam et belki çıkar belli mi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…