мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Ben iyice koptum ne bdv ne de siyaset kismina pek ugrayamiyorum, ne zamanim ne hevesim var, burda iki lak lak sonra gidiyorum genelde, kus mus yalan oldu benim, sonuncusu zaten sizin yaptiginiz fake kus

Benim de sonuncusu sizler sayesinde. Tez nasıl gidiyor?

Benim de sonuncusu sizler sayesinde. Tez nasıl gidiyor?
Daha zaten 2-3 hafta oldu, bir dolu veri var, daha once girdiklerimi kontrol ediyorum, girmediklerimi giriyorum, eksik olanlari cikariyorum ya da sorunlu olanlari, onumuzdeki haftada onlari tamamlamaya calisacagim, sonra biraz calismam lazim yazmaya baslamadan once, temel iyice saglam olsun, temmuz basi gibi de artik eni konu yazmaya baslarim umarim, aslinda var vaktim, cok degil ama 7 ay kadar sadece yazma kaldi zaten nerdeyse, ama surekli ya yetismezse, cok mu oyalaniyorum vs. panigi var

Yetiştirirsin kuzum, şimdi tam anlamıyla başlayamadığın için öyle geliyor. Bir başlasan yazmaya gerisi çok rahat gelir. İnsanın elinde somut bir şey olmayınca yapası gelmiyor ama 1 sayfa bile yazsan onun üstüne koya koya gidersin. Ben de nefret ederim rapor, tez yazmaktan. Önce çerçevesini yapardım hep sonra tabloları grafikleri koyardım ki aaa 10 sayfa yazmışım ne gözel diyebileyim

Aslinda bu yazma islerinde falan fena degilimdir, bir de burda surekli bitirme projesi yazdim durdum, 15-20 sayfalik.Bu seferki sadece 80-90 sayfa olacak Bu da kendimi avutma seklim Ne kadara bitirdin diye millete sorsam simdi biri diyecek 3 ay digeri diyecek 10 ay, bir rahatliyacagim bir panik olacagim, o ise de hic girmiyorum, kendim limitim sonucta diye, aman panik iste ya, yazip, son bir dersimi almip, bitiyor umarim, onun panigi, hepsi bitsede kurtulsam:18:

Bitecek bitecek az kaldı. Hadi git yaz biraz daha ben seni tutmayım.

şöyle söyleyim canım, çalıştıgı yer resmi bi kurum ama bu aralar işler karışık biraz :26: 2 günde 1 nöbeti oluyor, mesela bugun nobetçi ve hala çalışıyor yani :26:

Ne nöbeti ya asker mi? Benim bildiğim bir sağlıkçıların bir de askerlerin nöbeti oluyor. :44:

Ne nöbeti ya asker mi? Benim bildiğim bir sağlıkçıların bir de askerlerin nöbeti oluyor. :44:

adam mecliste çalışıyor canım, toplantılar uzadıgı zaman memurlar nobet şeklinde toplantıların bitmesini bekliyor :26: gece 2 3 artık Allah ne verdiyse yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…