мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

off işte bulaşmamak için yapıyor sanırım bana pek güvenmiyor olabilir geçmişim pek parlak degil de

ben sanırım korkuyorum bazı şeylerden, yani çok umutlanıp yarıda kalmak falan gibi :26: karamsarlıgım o yuzden, ama hayatımda ilk defa ne kadar karamsar gözüksem de içten içe çok olumlu düşüncelerim var vazgeçemiyorum bile yani düşün

Naz ne yaptın?? Çok romantik olmuştur pikniğiniz bu yağmurda

piknik degildi ki bugun, kaliteli bi şekilde starbucks ta kahvemizi yudumladık

Eki Görüntüle 1157842
Zeus bile kil abi demek Naz'in isine, bahtsiz kizim benim

biz beraberken sıcak vardı kız, patladık hatta sıcaktan biz ayrıldık zeus abi ağlamaya başladı

Ne yaptı acaba ya çok merak ediyorum.

3 kisi takiliyorlar bir de Cocuga annen cagiriyor deseler de, Naz da halletse su konuyu

ne yaptıgımı hemen söyleyim hatunlar 3 kişi gayet güzel sohbet ettik arkadaşı ilk baştan çok suratsızdı, bana bakmadı bile elinde telefon falan sonradan bi sohbete başladık, guya 1 saat durup gideceklerdi, 3 saate zor kalktılar

Üff başlayacağım survivor ınıza, naz gelse de kaliteli sohbet etsek.

geldim kuzum geldim hadi kaliteli kaliteli sohbet edelim seninle

Kuzuummm hoşgeldin. Eee esas oğlandan sinyal yok mu?

ben artık bütün sinyalleri karıştırmaya başladım karar veremiyorumm başbaşa da kalmadıgımız için zaten net bişey yok ortada, ama arkadaşı beni sevdi hatta baya uğraştık birbirimizle benm beyefendi de çok güldü vedalaşırken de ben vedalaşmıyorum seninle, görüşmeme gibi bir ihtimalimiz yok bizim, o yuzden her zamanki gibi ayrılıyorum dedi :26: ağustosta da bizim yazlıga gelecekmiş, hayallerimdeki tatil orası dedi artık bunları birleştirirsen iyi bişey yapar herhalde

Ya yanlış anlama da naz bildiğin gidiyorsun ya, yani bu son değil bir daha görüşeceğiz gibisinden şeyler demiş ama ben kendimi yerine koyuyorum gitmeden bağlayayım derdim sanırım. Hiç acelesi yok gibi. :26:

benm de canım onu istiyordu aslında ama hem fırsat yoktu, hem de cidden bu çocuk yırtık bi çocuk degil, aşırı derecede temkinli bir çocuk. kendim için demiyorum ama kimden hoşlansa pat diye açılamaz iyice evirir çevirir :26: o yuzden ben biraz daha beklemek istiyorum açıkçası :26: yani en azından ağustos olsun bakalım söyledigi gibi gelecek mi yanıma eger fırsatı oldugu halde gelmezse zaten olmayacak bi iştir eger gelirse de zaten eşşek degilse açılır bi zahmet

Ne bileyim, sen tanıyorsun daha iyi bilirsin tabi.

valla ben olmasını çok istiyorum ya o yuzden de sanırım vazgeçmek istemiyorum e bide tabi şuan başka alternatifim de yok onu da unutmamak lazım
İnşallah olur naz ben de senin için olmasını çok istiyorum, ama hiç bir hareketlenme olmayınca. Ben çok sabırsızım galiba.
Mesaj at bugün için teşekkür et.

İnşallah olur naz ben de senin için olmasını çok istiyorum, ama hiç bir hareketlenme olmayınca. Ben çok sabırsızım galiba.
Mesaj at bugün için teşekkür et.

neyine teşekkür edeyiz kız koloni gibi takıldık diye mi

ben de çok sabırsızım ki aslında da işte ilk defa arkadaşız da aynı zaamanda diye bekliyorum, ısrarla bekliyorum her şekilde bu adamın düğününe gidecem nasıl olsa bari gelin olarak gideyim

Ayy naz cidden odunsun işte hoş vakit geçirdim falan filan sohbet olsun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…