- 28 Temmuz 2008
- 7.750
- 4.854
- 773
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.501
Benimle kaliteli zaman gecirmek mi?Üff başlayacağım survivor ınıza, naz gelse de kaliteli sohbet etsek.
Benimle kaliteli zaman gecirmek mi?
Dur gelecegim birazdan
Dur yapariz sen rahat ol kuzumSeninle olmuyor işte hex, yapamıyoruz ayrılalım.
Sanirim olsa iyi olur ama ben her ihtimale karsi uzak kalayim demis ve dedigim gibi gereksiz ir tavir olmus gene deOnceki mevzuda da niye gorusturmemek icin kasmis anlamadim, hem ben topa girmem diyip hem de olumsuz olmasi icin ugrasmak, bilemedim...
Aynen iyi yonunden bak onu gormus olacaksin, son bulustugunuzda bence her sey anlasilir, ortada arkadas olsa da olmasa da, son gunun panigi bence aklinda bir sey varsa illa belli eder, o ederse sen de et
Evrenin sinyali falan degil Naz, olumlu olursa insan daha makul ilerleyebiliyor, ufak tefek seylere takilmiyor...
Pozitif hal her zaman iyidir, daha negatiflikten karli cikan pozitiflikten zararli cikan gormedim ben
Naz ne yaptın?? Çok romantik olmuştur pikniğiniz bu yağmurda
Ne yaptı acaba ya çok merak ediyorum.
3 kisi takiliyorlar bir deCocuga annen cagiriyor deseler de, Naz da halletse su konuyu
Üff başlayacağım survivor ınıza, naz gelse de kaliteli sohbet etsek.
ben yokken o kadar dedikodumu yapmışsınız, ben geldim ortada kimse yok
Kuzuummm hoşgeldin. Eee esas oğlandan sinyal yok mu?
ben artık bütün sinyalleri karıştırmaya başladım karar veremiyorummbaşbaşa da kalmadıgımız için zaten net bişey yok ortada, ama arkadaşı beni sevdi hatta baya uğraştık birbirimizle benm beyefendi de çok güldü vedalaşırken de ben vedalaşmıyorum seninle, görüşmeme gibi bir ihtimalimiz yok bizim, o yuzden her zamanki gibi ayrılıyorum dedi :26: ağustosta da bizim yazlıga gelecekmiş, hayallerimdeki tatil orası dedi artık bunları birleştirirsen iyi bişey yapar herhalde
Ya yanlış anlama da naz bildiğin gidiyorsun ya, yani bu son değil bir daha görüşeceğiz gibisinden şeyler demiş ama ben kendimi yerine koyuyorum gitmeden bağlayayım derdim sanırım. Hiç acelesi yok gibi. :26:
benm de canım onu istiyordu aslında ama hem fırsat yoktu, hem de cidden bu çocuk yırtık bi çocuk degil, aşırı derecede temkinli bir çocuk. kendim için demiyorum ama kimden hoşlansa pat diye açılamaz iyice evirir çevirir :26: o yuzden ben biraz daha beklemek istiyorum açıkçası :26: yani en azından ağustos olsun bakalım söyledigi gibi gelecek mi yanımaeger fırsatı oldugu halde gelmezse zaten olmayacak bi iştir eger gelirse de zaten eşşek degilse açılır bi zahmet
Ne bileyim, sen tanıyorsun daha iyi bilirsin tabi.
İnşallah olur naz ben de senin için olmasını çok istiyorum, ama hiç bir hareketlenme olmayınca.valla ben olmasını çok istiyorum ya o yuzden de sanırım vazgeçmek istemiyorume bide tabi şuan başka alternatifim de yok onu da unutmamak lazım
İnşallah olur naz ben de senin için olmasını çok istiyorum, ama hiç bir hareketlenme olmayınca.Ben çok sabırsızım galiba.
Mesaj at bugün için teşekkür et.
neyine teşekkür edeyiz kız koloni gibi takıldık diye mi
ben de çok sabırsızım ki aslında da işte ilk defa arkadaşız da aynı zaamanda diye bekliyorum, ısrarla bekliyorumher şekilde bu adamın düğününe gidecem nasıl olsa bari gelin olarak gideyim
Ayy naz cidden odunsunişte hoş vakit geçirdim falan filan sohbet olsun diye.
sosyal platformda yaptık bugunun krtigini, hem zaten çoktan uyumuştur paşa şimdi rahatsız etmiyim, yarın başka bir bahane bulurum artık
Peki o zaman.
ben çok mu çekingenim yaa :26:
Yok konuşmuşsunuz ya zaten yazma artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?