мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Uyuzum benim. Ayak parmağımı kırdım oturuyorum çıldıracaaaam Hiperaktifim ben oturamam öyle uzun süre

anaaa ciddi ciddi kırmışsıınnn çok geçmiş olsun kuzum, geçen sene ayagımı kırmıştım bende, 1 ay alçıda kalmıştı da kafayı yemiştim :111:

Ayyyyyyyy ama ben de çok sevindim. :118:

benm zaten aklımdaydı ama annemler kabul etmiyordu, bugun çalıştıgım ofisle ilgili çok kötü şeyler oldu, tamamen onların hatası olan bişeyi benm üzerime yıktılar o yuzden kaç aylık emegim heba oldu resmen çok üzüldüm bende öyle olunca da yumuşadı sanırım bizimkiler, ufak yerlerle uğraşma iyi bi yer olursa ankarada kal dediler, iş arıyorum şimdi çok büyük moral bozuklugundan iyi bişey çıktı yani

Çok sevindim canım inşallah güzel bir iş bulursun burada

Kutlarız tabi Bakarsın başka şeyleri de kutlarız.

bugun zaten benm moralimin bozuk oldugunu öğrenmiş aradı akşam üzeri, ya sen neden takıyosun kafana falan diye ben de o arada ankarada iş baktıgımı söyledim, bu kadar kötü haberler arasında en güzel haberi verdin bana, demek ki ayrılmıyoruz, ankaradayız hep dedi bende öyle oldu dedim bak işte bu habere çok sevindim, çok zamanımız var önümüzde dedi her kötü olan şeyde bir hayır vardır bak, bu sayede ankarada kalacaksın hiç kafana takma diye bide moral verdi ki bana

Çok tatlı.
Onun işleri de bitse bir rahat rahat görüşseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…