мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

bendee eve kapattıımm bu güzell havadaa kendimimi
21 yaşındaa izmiten katılıyorumm yarışmayaa ögrenciyim 3 aydırda işssiz
Andro var ona abla de tamam mi, o biraz yasli
Su an ogrenci misin, yoksa bitti is arayisinda misin?
Hem de ne Felaket yağdı, bir şimşek çaktı sanki Zeus gönderdi

Zeus bile kil abi demek Naz'in isine, bahtsiz kizim benim

Andro var ona abla de tamam mi, o biraz yasli
Su an ogrenci misin, yoksa bitti is arayisinda misin?

Eki Görüntüle 1157842
Zeus bile kil abi demek Naz'in isine, bahtsiz kizim benim

okulum haftaaya bitiyoo iş aramıyom 2.5 sene calıstımm şimdii dinleniyommm
seenn anlat kendinii
tamamaa androo abla derimm yaşlılaraa saygım büyükk

Son düzenleme:
okulum haftaaya bitiyoo iş aramıyom 2.5 sene calıstımm şimdii dinleniyommm
seenn anlat kendinii
tamamaa androo abla derimm yaşlılaraa saygım büyükk
Benim yas 27, yuksek lisans yapiyorum, baska ne var bilemedim
Okul bitince dinlen iste biraz iyi gelir hem...

arkadaslar benim bir sorunum var. ne yapacagimi bilmiyorum. Beni siz anlarsiniz umuduyla sizle paylasmak istedim
Yaklasik 2 yildir evlenmek istiyorum,
karsima istekli biri cikmiyordu. Beni biriyle tanistirdilar, evlenmek icin istekli ama beni sevmedigini
dusunuyorum, ilgi 0. beni ariyor bir kez ama olu gibi konusmasi, hic bir canlilik yok, mesajlasiyoruz
olmadik yerde tak diye kesiyor mesaji, cevap yok. kac kez soyledim, zaman ver nasil davranmam gerektigini ogrenicam diyo.
nasil bir insan cozemedim. Her seferinde soyluyorumda ilgisizsin ben hoslanmiyorum diye. Bende onu sevemiyorum.
Kotu niyetli biri oldugunu dusunmuyorum ama evlenmek isteyipte bu kadar soguk olmasina anlam veremiyorum. Insanlari
cabuk cozen biri oldugumu dusunuyrdum, bunun hakkinda hic bir fikrim yok. ne yapayim sizce, cok rahatsiz oluyorum bu durumdan
insan sevilmek istiyor. beni siz anlarsiniz diye dusundum, birileriyle paylasmak istiyor insan, kafayi yiyecegim dusunmekten, neden olabilir sizce

Evlenmek icin evlenme, birak dogru insan seni sevsin, olmasi gereken insan degil...
Oyle iki arada bir derede evlenilmez, insan cok sevdigi bir insanla evlenince bile ne sorunlar yasiyor, bir de boyle belirsizlik, o dalgalanmalari atlatamaz bence...
Nacizane fikrim bu, evlilikten ne bekledigin de onemli cunku...
Ama su an gordugun her sey evlilikte de hemen hemen ayni olacak, bunu bil...
Bir derdim var basliginda da konu acabilirsin, daha cok yardimci olacak cevap gelir, kafanda netlesir belki bir seyler...
Link burda denk gelmediysen: http://www.kadinlarkulubu.com/forumdisplay.php?f=154

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…