- 28 Temmuz 2008
- 7.750
- 4.854
- 773
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.701
Aman icine at zaten, okuyup tartismak nedir, daralirim benKitap okurum da tartışacak kimse yok. Hep içime atıyorum ben
Nöronlar uyanacakta, beyni uyaracakta, Selebral kortexin frontal lobundaki miyelin kaplı aksanlar kalbe ulaşacakta..Sevmek zor iş... çay var mı çay :)))
Cay var kek kısır cok guzel yaparim yanina
Aman icine at zaten, okuyup tartismak nedir, daralirim ben
Kitap okumayi nasil ozledim anlatamam, burda bir site var bir kitap 40 dolar falan, alacaktim kafam kazan gibi olsa da, sonra dedim dayan birazcik daha 6-7 ay kaldi donmenize, enayi gibi 10 tl lik kitaba o kadar para
Merhaba kızlar :103: nasıl gidiyor topiği çok beğendim katıldım konuşmalarda böyle güzel olunca öxellikle: andROMEade ve heexee arkadaşların kafa yapısını çok sevdim bende sizlerle aynı fikirleri paylaşmaktayım melekler hoşbuldumm mu :26:
Ayda 10-15 nedir yaNe diyosun hexim yaa ayda 10-15 kitap okurdum ben şimdi özlemle iç geçiriyorum anca, sabret andro diyorum az kaldı dalış yapıcam resmen 2 hafta sonra
d&r da da bedava kargo kampanyası varmış.
Hosgeldin gel gelMerhaba kızlar :103: nasıl gidiyor topiği çok beğendim katıldım konuşmalarda böyle güzel olunca öxellikle: andROMEade ve heexee arkadaşların kafa yapısını çok sevdim bende sizlerle aynı fikirleri paylaşmaktayım melekler hoşbuldumm mu :26:
Ayda 10-15 nedir yaBen her gece yatmadan okurum kucuklugumden beri, bir de kitap sararsa bazen koca haftasonu ama ayda 4-5 falandir ortalama, dergi ve blog okurum bir de, ay konusunca iyice ozledim:26:
Benim koli koli kitaplarim Turkiye'de kavusmayi bekliyoruz, ben cok okurum ne olsa acimam ama seninki hakikaten abartiymis, o kadar zamanim olmaz zaten benimBen kitap delisiyim resmen. Bir başladım mı duramam. Bir de ağır kitaplar okuyorum öyle çerez de değil.
Ben de çok özledim, alışveriş listemize kitap alışverişine de ekleyelim.
Az önce evlenme teklifi aldım
Benim koli koli kitaplarim Turkiye'de kavusmayi bekliyoruz, ben cok okurum ne olsa acimam ama seninki hakikaten abartiymis, o kadar zamanim olmaz zaten benimDuramam yerimde ben atarim kendimi bir yerlere, statik durma konusunda sikintiliyim biraz
Nee evlenme teklifi mi?
Ben de oyleyim ya, telefonla konusurken, tv izlerken bile, ya dolasirim, ya atlarim ziplarim, iki dakika bir sey yapmadan duracagim bugun iyice dinlenirim falan derim, illa aranirim ne yapsam ne yapsam diyeValla mı? Ben de öyleyim.Geçen naza da söyledim, siz görmüyosunuz ama ben sürekli dolanıyorum diye
Hıı eskilerden2,5 yıldır kimse evlenelim dememişti şapşal gibi oldum
Ben de oyleyim ya, telefonla konusurken, tv izlerken bile, ya dolasirim, ya atlarim ziplarim, iki dakika bir sey yapmadan duracagim bugun iyice dinlenirim falan derim, illa aranirim ne yapsam ne yapsam diye
Konusmaya mi basladiniz yeniden?
Bunu ben yapamiyorum ya, kesin olayli oluyor benim ayriliklarim, oluyordu yani, bundan sonra evlerden irakAynı ben yaa, ruh ikizim diye boşuna demiyorum
6 senedir konuşuyoruz zaten, ayrıldıktan sonra hiç küsmedik. Ama hiç bişey hissetmiyorum
Bunu ben yapamiyorum ya, kesin olayli oluyor benim ayriliklarim, oluyordu yani, bundan sonra evlerden irak
Iyiymis, o geyigine mi diyor, yoksa ciddi mi? Ciddiyse yazik heves eder cocuk
Nasil yolunu yapiyor yaYazık mazık değil cin gibidir o, öyle acınacak tiplerden değil
Valla ilk kez söylemedi aslında geçenlerde de altın biriktiriyorum maaşımla tam evlenilcek adamım diyordu. Bu sefer dillendirdi sadece.
Nasil yolunu yapiyor yaAltinlarini soyluyor falan
iyi akşamlar bayanlar
bekar yazısını görünce atladım hemen
iyi sohbetler herkese güzel bir topik olmuş
Ben boyle konularda geri kafaliyim ya, eski kiz arkadasi ile gorusse evi yakar giderim herhaldeAynen aynen, diyorum ya çok fena
İşin garip tarafı kimse yadırgamıyor onun hayatımdaki varlığını. Ondan sonraki erkek arkadaşlarım biliyordu onu, konuştuğumuzu falan ama bişey demiyolardı
Iyi aksamlar, hosgeldiniyi akşamlar bayanlar
bekar yazısını görünce atladım hemen
iyi sohbetler herkese güzel bir topik olmuş
İyi akşamlar, hoş geldin
Iyi aksamlar, hosgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?