- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.661
Soru falan çöz bari bu saatten sonra konu çalışmaya kalksan yetiştiremezsin. Ya da özet bul öyle çalış.
Neyse hadi gittim ben, zaten hex de kovdu beni.
İyi gecelerrrrrrr
Nobet gecirecegim yakinda dedin ben de dayan birazcik daha dedim zatenSiteye niye girdiğimi açıkladım, yazmışsın da yazmışsınİyiyim be bişeyim yok arada kafa dağıtmaya ihtiyaç duyuyorum onu dedim sadece.
evet canım yüksek lisans..:) sanırım topiğin çoğu öğretmen ondan kaynaklanıyor:)Yüksek lisans mı?
Ben seni öğretmen sanıyordum, affedersin.
Evet ya... Halbuki mühendistin sen değil mi?evet canım yüksek lisans..:) sanırım topiğin çoğu öğretmen ondan kaynaklanıyor:)
Günaydın Cerenciğim.günaydın kızlar...
Lucky, konu ortağım; merak içindeydik.Selam kızlar. Cafedeyım su klavyeye alısamadım bır turlu :) Umarım ıyısınızdır.
Ozlendınız amaa sızı hıc aramıyorum nedense.Yerınızı supangle ıle kapatıyorum emın olun. Bır bes kılo aldım sanırım haha. Gunde uc tane supangle yenır mı ya. Ustune fıstıklı dondurma cekırdek, yemeklerı saymıyorum ama gecen sene gelmemıstım acısını cıkardım. Hepınız ıyı olun.
P.S. Yer degısımı oldugu ıcın hotmaılıme gıremıyorum. Bana ulasmak ısteyenler haberınız olsun:) Naz: Face adresını gonderebılırsın ama yakında donuyorum.
evet canım öyyleydi...:)Evet ya... Halbuki mühendistin sen değil mi?
Günaydın Cerenciğim.
Nöronlar uyanacakta, beyni uyaracakta, Selebral kortexin frontal lobundaki miyelin kaplı aksanlar kalbe ulaşacakta..Sevmek zor iş... çay var mı çay :)))Kizlar merhaba muzmin bekarlar nasilsiniz ben hala bekarim tik yokben asik olucam da evlenicem.......
Kaç yaşındasınız?Bende yalniz olcem heralde yürümüyor arkadaş hep terk ediliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne oldu?
Dunku konusmaya mi kizdin?Yok bir şey.Napıyosun?
Dunku konusmaya mi kizdin?, senin cevabin cok simarikti Andro, ondan baska cevap verilmezdi ona
Napayim, dun cok yoruldum, bugun dinleniyorum, yarindan itibaren maraton basliyor
Sen ne yapiyorsun?
Ya dun labdaydim dedim ya, iste benim danisman da ordaydi, dedim ben her naneyi yiyorum ama yazmaya baslayamiyorum bir turlu, baslarsin baslarsin sikma kendini falan dedi, 10 dakika sonra geldi 1 haftada giris kismini yaz yolla dedi siritarak, ben de 2 hafta yapalim onu dedimYok anlaşamadık seninle, ben duruma açıklık getiriyordum yakınma gibi oldu
Yazmaya mı başlıyorsun artık?
Napıyım 2 deneme çözdüm bugün. Biraz da ayrı soru. Oturuyorum şimdi
Ya dun labdaydim dedim ya, iste benim danismanda ordaydi, dedim ben her naneyi yiyorum ama yazmaya baslayamiyorum bir turlu, baslarsin baslarsin sikma kendini falan dedi, 10 dakika sonra geldi 1 haftada giris kismini yaz yolla dedi siritarak, ben de 2 hafta yapalim onu dedim2 haftada anlastik, cikarken bile arkamdan sesleniyordu, 2 haftaya gelecek o diye Ben bunu sikmazsam bunun panik panik basina oturacagi yok kesin dedi hatun Iyi de oldu simdi seve seve yazip yollamam lazim, yarin ona basliyorum iste, bugun son dinleneyim dedim, dun geberdim cunku...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?