мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

İyi olmuş bence de ufukta deadline gözükmeyince yatış şart oluyor. Hem parça parça daha kolay olur.
Aynen simdi totonun ustune oturup el mahkum yazacagim, max 2 hafta diye elli kere uyardi hatun
Zaten her kisim icin ayri deadline isteyecegim belki, ise yararsa bakalim, ya da baslayinca gerisi gelir zaten gorecegiz...
Senin son bir konu tekrarin vardi bitti mi o?

Bitti evet onu da hallettim. Artık deneme ve güncel bilgi ezberlemece. Şu dakikadan sonra konu çalışılmaz zaten.

Guncel bilgi dedigin? :26:
Aynen yeni konu calisma...
Naz nerde ya?

İşte olimpiyatlar nerede yapılacak, merkez bankası başkanı kim, yok işte arap birliği futbol organizasyonu falan filan Saçma sapan şeyler yani

Naz işi bağladı hasret gideriyor bence

Dur bi sarılcam içimden geldi.

Kuzu
Benimle ilgili de soru cikabilir bak, belli kimseyim ben sonucta

Ay şükürler olsun
Kızım ben hayatında 5dk survivor izlememiş insanım, çok manasız saçma sapan bir program bana göre.
Ben de berdan mardini yarissa izlerim oyle manyak gibi izliyorum, amerika'da ki versiyonlarini falan da izledim, turkiye'de barzo tipler oluyor genelde ama yarismalar yeter bana...Kronik bir iki rahatsizlik olmasa gidip tozunu attiracagim ama
Ben de hic turk dizisi izleyemiyorum yahu, bir tane olsun diye kastim ama 5. bolumden sonra dayanamiyorum

Ben genel olarak tv izlemiyorum, ondan sanırım. NatGeo Wild açık olsun tüm gün izlerim, milyoneri izliyorum denk gelirse, aralara da haberleri serpiştiriyorum o kadar
Ya survivor çok garip, tamam oyunlar falan zevkli anladığım kadarıyla ama kişiler hakkında yorum yapmayı anlamıyorum, baya ömrünü buna adayanlar var

Ya son seneler karakterler sacmaladi iyice benim eski hevesim yok, ama onceki senelerde cok saglam tipler olurdu, hem karakter hem yaris severdin hakikaten, ama o kendini adama kismi evet gereksiz, fazla kaptirmamak lazim Nat Geo Wild durumu bende de var, onu herkes sever ama ya...
Haberleri ben pek izlemiyorum artik, daha cok okuyorum, o kanallarin haberlerini izlerken deliriyorum sinirden, her yanlarindan vasatlik akiyor...
Ben yarisma seviyorum sanirim ya, ben bilmem benim bey bilir falan degil ama mantikli olan her yarismayi seviyorum onu farkettim, burda da GSN var, bazen sabahtan aksama kadar acik yarisma da yarisma, beynim uyusuyor

Bilgi yarışması seviyorum ben, insanların şebeklik yaparak değil de bilgisini konuşturarak para kazandığı yarışmaları Ama son zamanlarda yarışmacılar da çok kalitesiz yaa basit basit soruları bilemiyorlar çıldırıyorum. Ben de mi katılsam acaba. Wipe out vardı bir ara onu severdim bak komikti baya.

Son düzenleme:
Onceden bir cita vardi, herkes cesaret edemezdi bilgi yarismasina, ama simdi 52 joker olunca en kotu 2-3 bin alalim diye millet katiliyor, sevgili kesin katilacagim ben diyordu en son, o da sinirleniyordu tv basinda, almasinlar bunlari diye O sebeklik kismi beni de rahatsiz ediyor, bir iki kurus icin her sebekligi yapana bir de duygu somurusu yapana dayanamiyorum Wipe out guzel evet, bir de ninja warrior var ben onu pek severim, dans yarismasini da cok severim, bir de big brother severim, 1 evim var 20-30 yaslarinda arasinda bir hayat arkadasi ariyorum, evlenip bosanmis olabilir Oyle bir bahsettim ki kendimden

Evet evet dün ben de aynısını söyledim seviye düştü iyice. Nerde o eski yarışmacılar.
Ninja warrior ben de severim ya, o yorumlara ölüyodum gülmekten.
20 diyor yaa şuna bak sen çakal

Evet evet dün ben de aynısını söyledim seviye düştü iyice. Nerde o eski yarışmacılar.
Ninja warrior ben de severim ya, o yorumlara ölüyodum gülmekten.
20 diyor yaa şuna bak sen çakal
Benim ruhum citir hatun
Aaa turk dizisi 1 kadin 1 erkegi seviyordum ben ya o geldi aklima
Bir de 1 kelime 1 islem vardi ya ben ona bayilirdim, yasim malum, fi tarihi yarismasi geldi aklima

Benim ruhum citir hatun
Aaa turk dizisi 1 kadin 1 erkegi seviyordum ben ya o geldi aklima
Bir de 1 kelime 1 islem vardi ya ben ona bayilirdim, yasim malum, fi tarihi yarismasi geldi aklima

Yalnız 20 yaşındaki erkek 14 yaşına falan tekabül ediyor
Ya tamam anladık iyi ki izlemiyormuşuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…