- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.583
- 598
- 35
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.761
hiç olur mu bizim kültürümüzde büyüğe saygı esastır bi kere
öyle yetiştirildik biz
Ay yok be bizim kadinlar oyle olsun dedim, yemin ederim millet beni yas kompleksli ve kadinlara yazan bir sey zannedecekBak homofobimi depreştirme
Ayıp mayıp değil ama bu düşünce erkeklere de yerleşmiş olduğu için cidden gözden düşebiliyosun bazen. Öyle düşünmeyen erkeğe denk gelmek lazım.
Aferin cocugumhiç olur mu bizim kültürümüzde büyüğe saygı esastır bi kere
öyle yetiştirildik biz
Gecenki cok fenaydi ya "amaa bana oyle dediiillleeerrrr" diyor yazikGeçen günün öcünü aldım hex
Ay yok be bizim kadinlar oyle olsun dedim, yemin ederim millet beni yas kompleksli ve kadinlara yazan bir sey zannedecek
Oyle dusunen erkegi ben ne yaparim biliyor musun? O da bir eleme noktasi olur iste, verir insan puanini
Aferin cocugum
Dünya kupasından haberiniz var mı
dışarıda bir hareketlilik var anlayamadım
coştu millet
eylem mi başka bir şey mi bilemedim.
Sen de gecme notunu dusuk tut canimDoğru diyosun da, hepsine puan ver geç puan ver geç mezuniyeti ne zaman görücez
Hex gayet güzel, alımlı, eğitimli, kültürlü, zeki mi zeki, straight bir hanımefendidir
Hic haberim yok, ama biz yokuz zaten, kimse cok kipirdanmaz benceDünya kupasından haberiniz var mı
dışarıda bir hareketlilik var anlayamadım
coştu millet
eylem mi başka bir şey mi bilemedim.
Dünya kupasında biz yokuz ki niye coşsunlar? :26:
Bekliyorum yavukluYa benim gitmem gerek çok affedersiniz. Gelirim yine okurum yazdıklarınızı. Öptüm.
Hic haberim yok, ama biz yokuz zaten, kimse cok kipirdanmaz bence
Arada oluyor insana bir sey olmazsaçmalamışım zaten öyle birden aklıma ilk geleni yazdım
Arada oluyor insana bir sey olmaz
Aman dikkat et cok zaman kalmadi sakin kal ve karistirmamaya calis, karli olayim derken zararli cikma...benim kafa bu ara bi dünya zaten son tekrarları yapıcam diye bilgiler iyice birbirine girdi
memur olayım derken tımarhaneyi boylıycam haberim yok
Aman dikkat et cok zaman kalmadi sakin kal ve karistirmamaya calis, karli olayim derken zararli cikma...
Son iki hafta kurtulacaksiniz sonraBenim tez var ben ne yapayim, 6-7 ayim var, sizin iki haftaya bitiyor iskence
Tesekkur ederim...kolay gelsin yüksek lisans yapıyorsun sanırım
her şey bitiyor bir gün biter, bitmesi dert değil de iyi bitse çok güzel olacak
Tesekkur ederim...
Aynen sonuc guzel olsun, onemli olan o
Iyi geceler, bekleriz geneHepimiz için iyi olur umarım
benim çıkmam gerek yarın sabah dershane var
memnun oldum tanıştığımıza uygun zaman bulursam uğrarım yine buralara
sohbetiniz çok keyifli
iyi geceler görüşmek üzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?