мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Bak homofobimi depreştirme
Ayıp mayıp değil ama bu düşünce erkeklere de yerleşmiş olduğu için cidden gözden düşebiliyosun bazen. Öyle düşünmeyen erkeğe denk gelmek lazım.
Ay yok be bizim kadinlar oyle olsun dedim, yemin ederim millet beni yas kompleksli ve kadinlara yazan bir sey zannedecek
Oyle dusunen erkegi ben ne yaparim biliyor musun? O da bir eleme noktasi olur iste, verir insan puanini

Ay yok be bizim kadinlar oyle olsun dedim, yemin ederim millet beni yas kompleksli ve kadinlara yazan bir sey zannedecek
Oyle dusunen erkegi ben ne yaparim biliyor musun? O da bir eleme noktasi olur iste, verir insan puanini

Doğru diyosun da, hepsine puan ver geç puan ver geç mezuniyeti ne zaman görücez

Hex gayet güzel, alımlı, eğitimli, kültürlü, zeki mi zeki, straight bir hanımefendidir

Doğru diyosun da, hepsine puan ver geç puan ver geç mezuniyeti ne zaman görücez

Hex gayet güzel, alımlı, eğitimli, kültürlü, zeki mi zeki, straight bir hanımefendidir
Sen de gecme notunu dusuk tut canim

Tesekkur ederim kuzum, kiyamadin di mi bana? Bilmukabele diyorum o vakit

benim kafa bu ara bi dünya zaten son tekrarları yapıcam diye bilgiler iyice birbirine girdi
memur olayım derken tımarhaneyi boylıycam haberim yok
Aman dikkat et cok zaman kalmadi sakin kal ve karistirmamaya calis, karli olayim derken zararli cikma...
Son iki hafta kurtulacaksiniz sonra Benim tez var ben ne yapayim, 6-7 ayim var, sizin iki haftaya bitiyor iskence

Aman dikkat et cok zaman kalmadi sakin kal ve karistirmamaya calis, karli olayim derken zararli cikma...
Son iki hafta kurtulacaksiniz sonra Benim tez var ben ne yapayim, 6-7 ayim var, sizin iki haftaya bitiyor iskence

kolay gelsin yüksek lisans yapıyorsun sanırım
her şey bitiyor bir gün biter, bitmesi dert değil de iyi bitse çok güzel olacak

Tesekkur ederim...
Aynen sonuc guzel olsun, onemli olan o

Hepimiz için iyi olur umarım
benim çıkmam gerek yarın sabah dershane var
memnun oldum tanıştığımıza uygun zaman bulursam uğrarım yine buralara
sohbetiniz çok keyifli
iyi geceler görüşmek üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…