мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Aynen kelime oyunu cok guzeldi, ben bilgi yarismalarinin cogunu ve heyecanli yarismalari seviyorum bildigin
Ya katilsana be, ne kahrolmasi be, ne iki laf bilmez insanlar katiliyor

ya o katılanlar deli işte bencee ben çoğunu bildigim halde cesaret edemiyorum, hele kelime oyununda ne dingiller vardı ihsan varol a da hastaydım yaa, adamın zekası takdire şayandı yani, şimdi kardeş payında oynuyor ama bi türlü ısınamadım o diziye :18:

bu 2 hafta bennm de kpss için son çırpınışlarımı yapma niyetim var bakalım becerebilirsem eğer, hepimiz o 2 haftanın sonunda bolca burda görüşürüz o zmana, şimdilik kalpler bir olsun

sana bol şans canım, kolay gelsin şimdiden görüşürüzz

Yok canim degil, karisiklik olmus, Andro o kisi degil...
Aaa 18 yasinda misin? Gel gel hosgeldin aramiza
Cok tesekkur ederim, tez isleri evet ugrastirici, halledecegiz bir sekilde artik
Senin sinav isleri nasil, seneye tekrar mi giriyordun?

Teşekkür edrrim sıcacaık karşılama içün Üniversite sınavına girdim istediğim derceyi elde edemeyince tekrar çalışmaya başladım, seneye bir daha deniyeceğim :2:

hoşgeldinn
survivor un sonucuna biraz sinirlendim onun dışında iyiym sen nasılsın [/QUOTE]
Bende çok üzüldüm bir nevi ülkenin aynası oldu yarışma, zaten survivor yarışmasının birincisini sms ile seçen kaç ülke var bilmiyorum sonuçta dayanıklılığa bağlı performansa bağlı ama hepsi ekran klasikleri işte günaydınlarr bu arada

acun paracıklarına para kazansın diye sms le yapıyor işte sonucu halkımız da oy veriyor demek ki güle güle harcasın arttık Turabi ne diyim, ben hala sinirleniyorum sonuca ama

Nasılsın mı yazacaksın
İş konusunda bir gelişme var mı peki?

napıyosun da yazabilirim, yarın ki ruh halime göre bakacam artık

iş konusunda da bi gelişme yok, ben bi yandan bakıyorum, guya arkadaşlarımda bakıyor ama henuz bi ses yok, o konuda da beklemedeyim

napıyosun da yazabilirim, yarın ki ruh halime göre bakacam artık

iş konusunda da bi gelişme yok, ben bi yandan bakıyorum, guya arkadaşlarımda bakıyor ama henuz bi ses yok, o konuda da beklemedeyim

Hayırlısı.
"Yalnız kalpler de atarlar" benim için çalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…