- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.781
Ayda 10-15 nedir yaBen her gece yatmadan okurum kucuklugumden beri, bir de kitap sararsa bazen koca haftasonu ama ayda 4-5 falandir ortalama, dergi ve blog okurum bir de, ay konusunca iyice ozledim:26:
Hosgeldin gel gel
Bahsetsene biraz kendinden, tanisalim
ben istanbuldan katılıyorum, bekarım ama henüz evlenme niyetinde değilimValla mı? Ben de öyleyim.Geçen naza da söyledim, siz görmüyosunuz ama ben sürekli dolanıyorum diye
Hıı eskilerden2,5 yıldır kimse evlenelim dememişti şapşal gibi oldum
Hosgeldinben istanbuldan katılıyorum, bekarım ama henüz evlenme niyetinde değilimokul durumları derseniz bu sene sınava girdim olmadı seneye bir daha deniyeceğim ekşide de yazarım. Böyle samimi içten sevgi çerçevesindeki muhabbetlere doyamam hanii :) andROMEdae sen new zeland da mı yaşıyorsun ? Hayırlı olsun istanbul dan mı talibin eski sevgililerinden biri mi yoksaa ? :26:
Hosgeldin
Yas kac bu arada?
Yeni Zelanda nerden cikti yahu?
ben gelene kadar herkes dagılmış yahuu
ama üşenmedim geçmişin tamamını okudum ve gözümden kaçmadı Andro evlilik teklifi almışama sen hayır de boşver ben şu meclise kapağı bi atayım ondan sonra seç begen al yapcam sana
hex cigim de çalışmaları hızlandırmış, bitir şu tezi de ankaraya gel bebek, altını üstüne getirelim ankaranın
yeni gelen herkeslere de selamlarrben daha uyumam bu gece bikaç saat buralarda olan olursa beklerim
Yok canim degil, karisiklik olmus, Andro o kisi degil...Hexeben 18 imden gün alıyorum. Baya bi sizn yazışmalarınızı okudum benden büyüksünüz ama bende bu yaşıma rağmen katılmak istiyom aranıza new zeland da böyle çılgın karakteristik özellikleriyle eşleştirdiğim deli bi arkadaştan ötürü ve 6 yıllık ilişki mevzusu çok benzer olduğundan aaa dedim acaba o mu :26: bu arkadaşın erkeki sabiha gökçen havaalanında çalışıyodu babası şehit pilot tu... değilmiş demek hexe ya sana çok kolay gelsin yüksek lisans yapıyormuşsun çok meşakkatli iş valla sabrını yiyim tütütütü
En son bu topige ugradigin icin olabilir mi?ben gelene kadar herkes dagılmış yahuu
ama üşenmedim geçmişin tamamını okudum ve gözümden kaçmadı Andro evlilik teklifi almışama sen hayır de boşver ben şu meclise kapağı bi atayım ondan sonra seç begen al yapcam sana
hex cigim de çalışmaları hızlandırmış, bitir şu tezi de ankaraya gel bebek, altını üstüne getirelim ankaranın
yeni gelen herkeslere de selamlarrben daha uyumam bu gece bikaç saat buralarda olan olursa beklerim
En son bu topige ugradigin icin olabilir mi?
Merhaba çeşmi naz:ben geldim yenilerden emir_bebek: nasılsın nasıl gidiyor keyifler nasıı:26:
Hic sorma, insanlarin uzerine cekic firlatmaya yeltenen, elinde sopa olmadan konusmayan, kaba saba konusan biri aldi birinciligigeçmişin tamamını okudum ama o yuzden en son buraya yazmış oldumm
herşeyden haberdar olayım, hiç bişey kaçırmayım dedim
hoşgeldinn
survivor un sonucuna biraz sinirlendim onun dışında iyiymsen nasılsın
Hic sorma, insanlarin uzerine cekic firlatmaya yeltenen, elinde sopa olmadan konusmayan, kaba saba konusan biri aldi birinciligi
Dayi dayi tiplere bayilir bizim halkimiz
Arabayi da birinciligi de o aldi saka maka...
Hakaret olmasin diye yazamiyorum ama her seyi kaba kuvvete baglayan tayfadan iste, sokaklarda boyle insanlarla karsilasmamak dilegiyle ne diyelimarabadaki rakibi ahmet dursun du, ki baştan belliydi ahmetin alamayacagı, adamın dikkati çabuk dağılıyor, acun da resmen ahmetin üzerine oynadı yani o gün
ben başından beri izlemedigim için çekiç fırlatma mevzularını falan bugun öğrendim çok bilmiyordum, ama turabi yi sırf konsey oylamalarındaki saçmalıkları yüzünden bile sevmeyebilirdim yani, belli ki bu adam yapmacık
bide o adam demet akalın ın eski dansçılarındamış, demet akalın kendisi bile diyor o adam öyle degil normalde hiç sesi çıkmaz, hayretle izliyorum ben diye. gökhan keser i yarışmadan önce hiç sevmezdim ama çok efendi bi adammış, daha çok iş yapar bundan sonra, dilerim ki turabi de unutulu gider
Hakaret olmasin diye yazamiyorum ama her seyi kaba kuvvete baglayan tayfadan iste, sokaklarda boyle insanlarla karsilasmamak dilegiyle ne diyelim
Aynenşimdiye kadar ki survivor larda bir tek derya büyükuncu nun hak ederek kazandıgını düşünüyorum, diğerlerinde hep sıkıntılı tipler kazanmıştıtabi bide bzim halkımızda ünlüler zaten kazanıyor bu yazık parası yok diye oy verme durumu da var, ki bence turabiyi birinci yapan bu oldu
Aynen
Onceki survivorlarda ben kazananlara sevinmistim ya, tek bu sefer sevinemedim, bir de aslanlar kanaryalar da aslanlardan ozlem ya da cigdem kazansin diyordum, ama merve vardi kazandi onu istiyordum, derya vardi yunanistan-turkiye survivor da derya kazandi onu istiyordum, derya buyukuncu nihat'a karsi onu istiyordum, dogukan ve hasan vardi finale cikan ikisi de bana yapmacik geliyordu o yuzden hilmicem'e ve nihat'a sevinmistim, onlarda cok emin degilim ama ilk defa bunda tam bir hayal kirikligi oldu
Bugun konustuk ya Andro ile benim tv ile aman aman isim yok ama survivor olsun tastan olsun, yurtdisi versiyonlarini da izledim, sildim supurdumtamamen gönüllülerden finale çıkması sebep oldu bence kazanmasın, yiğit de çıksa kazanacaktı yani
yalnız sen baya saglam takip ediyormuşsun yaa, ben bitek nihatla derya yı hatırlıyorum onu da pascal var diye başından başlamıştım izlemeye sonra bırakamadımdiğer hepsini unutmuşum bile
Bugun konustuk ya Andro ile benim tv ile aman aman isim yok ama survivor olsun tastan olsun, yurtdisi versiyonlarini da izledim, sildim supurdum
Hatta kronik bir manim olmasa katilirdim kesin, finale yazdirirdim adimi bakarsin
Bilgi yarismasini ben de istiyorum ama iste cesaret isiben survivor a sırf zayıflamak için katılmak isterdim ama ilk haftadan elerlerdi beni kesin bundan bi halt olmaz diye
ben cesaret bulsam büyük risk yarışmasına katılırdım selçuk yöntem in sunduguo tür bilgi yarışmalarını oturdugum yerden becerebiliyorum ama oraya çıkıp madara olmak var diye korkuyorum
Bilgi yarismasini ben de istiyorum ama iste cesaret isi
Bana parkur super olur, gereksiz aci esigim ve hirsim ise yarar iste
Aynen kelime oyunu cok guzeldi, ben bilgi yarismalarinin cogunu ve heyecanli yarismalari seviyorum bildiginsen de yazmışsın bugun, eskiden wipe out falan vardı onlar tam senlikmiş o zamanama şimdi hiç biri yok malesef
kelime oyununu da çok seviyordum ben, bide büyük risk işte, ikisinin de soruları tam benlik ama orda heyecandan sapıtırsam utancımdan kahrolurum diye koltugumdan katılıyorum yarışmalarasıfır cesaret var bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?