мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

aynen öyle ama yuvamı kurmak istiyorum artık. çünkü zaman geçiyo ama işte ne yaparsam yapayım o insanı bi türlü bulamadım

bazı şeyler sen istemeden olur. o yüzden dua edip bekleyeceksin. sabır lazım. Hiç bir şey için geç değil.

öyle zaten dua mı hiç eksik etmem çok şükür. Karşı taraftan beklediğim çok bişeyde yok zaten ama herkes benim beğenmediğimi düşünürken aslında durum hiç öyle değil gönlümdeki gibi biri olmuyo malesef

prenseslere yakışır şekilde karşılıyorsun. Tebrik ederim arkadaşım.
Topiği boş bırakmıyorsun

aynen öyle ama yuvamı kurmak istiyorum artık. çünkü zaman geçiyo ama işte ne yaparsam yapayım o insanı bi türlü bulamadım

bazı şeyler sen istemeden olur. o yüzden dua edip bekleyeceksin. sabır lazım. Hiç bir şey için geç değil.
Mavilim yazmış. Ben de aynı şeyleri yazacaktım.
Bazı şeyler (evlilik mesela) aramayla olmuyor. Kısmet.
Hepimiz öyleyiz. Aslına bakarsan çok şey aramıyoruz.
Çok şey arıyorsak bile birisine içimiz atsa bazı şeyleri kabul edeceğiz belki ama iş orada işte... Kalbimiz atmıyor. O kişi henüz karşımıza çıkmadı belki de...

ne zaman çıkacak acaba.. ya bu defada eskilere gidiyo kafamız. biraz içim ısınsa karşı tarafta biraz sağlam olsa amenna parasıdır puludur filan umrumda da değil ama beni önemseyen, gülümseten biri sadece istediğim

Hosbulduk
Yok anca eve attim kendimi, tatil demistim ya yeni dondum, bir iki gune basliyorum tez islerine yeniden
Sen napiyorsun?

aa ben tatili unutmuşum, tezin başlangıcı için iki hafta süre vermişti ya hocan onu hazırlıyorsun zannediyorum

benim aynı hala evde yatıyorum sürekli başvuru yaptım bikaç yere belki geri dönüş olur diye bekliyorum falan öyle yani nasıl geçti tatil

Yorucu ama guzel
Bir de tatil sonrasi sendromu olmasa, iki gun once keyif catarken, iki gune tez islerine koyulmak
Yok hocanin verdigini gitmeden, yolladim geri donusu geldi, onu duzenleyip tekrar yollayip diger kisma baslamam lazim iste
Birkac yer azmis, kapsami biraz daha arttir, en kotu kapagi at, sonra degistirirsin, ben gelene kadar hallet su ankara isini
Su bahsettigin adayla ne oldu isler, var mi bir gelisme?

her tatilin dönüşü var malesef ama gerçirdigin güzel günler yanına kar işte tezi de başladın ya gerisi gelir artık yavaş yavaş

bikaç yer derken bayaaa bi kaç yere başvurdum aslında ama geri dönüş alamıyorum, hep tecrubeli yer arıyorlar neremden çıkaracaksam tecrubeyi onlar beni yanlarına almazsa neyse bekliyoruz bakalım

o bahsettigim aday konusunda da iyice başa sardık, 10 gün oldu hiç konuşmadık, konuşmayı da düşünmüyorum açıkçası

Hic sorma o tecrube durumu beni de sinir ederdi, o yuzden basta biraz dandik bir yerle baslamak lazim, sonra sonra deneyimle es yandan yandan is aramaya devam etmek lazim...
Ben de basladim gerisi gelir diyorum ama bazen panik, yorgunluk vs. sariyor, bir de simdi tezden makale yaz dediler 1 tane, iki panik noktam oldu, yapilmasi gerekiyor yapacagiz bir sekilde bakalim...
Sen de girdin di mi kpss'ye, zor muydu cok? Inan ne kadar diledim, herkes yuzu gulup gelsin diye ama pek oyle olmamis sanirim :26:

nerdeyse her yer deneyimli arıyor ya çok enteresan, yetiştirilmek üzere olan yerlere de hep başvurdum ama bir tanesi geri döndü o da yedekte oldugumu belirtmek için biriyle anlaşmışlar, deneme süresi sonunda anlaşamazlarsa beni arayacaklarmış
tez makale olaylarından hiç anlamadıgım için yüksek lisans işine hiç girişmedim valla ben :18: kolaylıklar dilerim canım sana o konuda elimdem bişey gelir mi bilmem ama gelirse eger elimden geleni mutlaka yaparım
ben girdim ama hiç çalışmadan girdim, yine de bundan daha iyi geçer diye umuyordum, az çok bi alt yapım var yani ama sınav resmen ters köşe yaptı kendime hiç üzülmedim ama bütün bir sene emek verip buna bel baglayan herkese çok üzüldüm ben, inşallah emeklerinin karşılıgını alırlar

Aynen ben de ona cok uzuldum, yani bu insanlari bu hale getirmenin ne mantigi var, bak andro mesela ne kadar emek verdi, zehir gibi hatun, ama olmayabilir diyor, yazik degil mi, o kafaya, o vizyona
Neyse uzuldum inan, tek istedigim herkes gonlune gore bulsun Naz'cim sen de dahil, umarim her sey gonlumuzce olur...
Aaa unuttum o gencle neden olmadi, ne oldu aranizda, ben geride kaldim sanirim gundemden

saçmalım milyon tane k, müfredatta olmayan konulardan 12 soru gelmiş tarihte düşün diğer sorularda tahmin edilmeyen şeyler gerçi. ve bu mufredata olmayan sorulardan bahseden bir adet tarih kitabı basılmış geçtigimiz dönem, onun da kime yandaş oldugunu söylememe gerek yok sanırım bütün sistemi mahvettiler yani, umarım hak ettigi halde devlette çalışamayacak olan herkes özelde aradıgı işi bulur da hiç olmazsa bu teselli olur onlar için
aslında neden olmadı sorusunun tam bir sebebi yok, yani ben çok yfak bişeye bozuldum ( arkadaşları aramış beni aramamış, yani sorsan yakın arkadaşız der ama beni aramaya deger vermeyecek kadar yakın arkadaşmışız dmeek ki diye ) kendi içimden buna bozuldum ve kendimi geri çektim, o da kendini geri çekti sanırım uzun zamandır konuşmadık pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…