- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.941
Aynen öyle... Ben de yaşıyorum bunu.öyle gerçekten zaten bi süre sonrada bazı şeyler önemini yitiriyo
Hoş geldiniz. Allah gönlünüze göre versin.
Kaç yaşındasınız?
Neler yaparsınız?
Belki atamada düşük puanla alırlar, üzme kendini.
aynen öyle ama yuvamı kurmak istiyorum artık. çünkü zaman geçiyo ama işte ne yaparsam yapayım o insanı bi türlü bulamadım
prenseslere yakışır şekilde karşılıyorsun. Tebrik ederim arkadaşım.
Topiği boş bırakmıyorsun
aynen öyle ama yuvamı kurmak istiyorum artık. çünkü zaman geçiyo ama işte ne yaparsam yapayım o insanı bi türlü bulamadım
Mavilim yazmış. Ben de aynı şeyleri yazacaktım.bazı şeyler sen istemeden olur. o yüzden dua edip bekleyeceksin. sabır lazım. Hiç bir şey için geç değil.
Hepimiz öyleyiz. Aslına bakarsan çok şey aramıyoruz.öyle zaten dua mı hiç eksik etmem çok şükür. Karşı taraftan beklediğim çok bişeyde yok zaten ama herkes benim beğenmediğimi düşünürken aslında durum hiç öyle değil gönlümdeki gibi biri olmuyo malesef
Ben geldiiimmmm
Hosbuldukhoşgeldinnnasıl gidiyor tez çalışmaları :126:
Hosbulduk
Yok anca eve attim kendimi, tatil demistim ya yeni dondum, bir iki gune basliyorum tez islerine yeniden
Sen napiyorsun?
aa ben tatili unutmuşum, tezin başlangıcı için iki hafta süre vermişti ya hocan onu hazırlıyorsun zannediyorum
benim aynı hala evde yatıyorum süreklibaşvuru yaptım bikaç yere belki geri dönüş olur diye bekliyorum falan öyle yani nasıl geçti tatil
Yorucu ama guzel
Bir de tatil sonrasi sendromu olmasa, iki gun once keyif catarken, iki gune tez islerine koyulmak
Yok hocanin verdigini gitmeden, yolladim geri donusu geldi, onu duzenleyip tekrar yollayip diger kisma baslamam lazim iste
Birkac yer azmis, kapsami biraz daha arttir, en kotu kapagi at, sonra degistirirsin, ben gelene kadar hallet su ankara isini
Su bahsettigin adayla ne oldu isler, var mi bir gelisme?
her tatilin dönüşü var malesef ama gerçirdigin güzel günler yanına kar iştetezi de başladın ya gerisi gelir artık yavaş yavaş
bikaç yer derken bayaaa bi kaç yere başvurdum aslındaama geri dönüş alamıyorum, hep tecrubeli yer arıyorlar neremden çıkaracaksam tecrubeyi onlar beni yanlarına almazsa neyse bekliyoruz bakalım
o bahsettigim aday konusunda da iyice başa sardık, 10 gün oldu hiç konuşmadık, konuşmayı da düşünmüyorum açıkçası
Hic sorma o tecrube durumu beni de sinir ederdi, o yuzden basta biraz dandik bir yerle baslamak lazim, sonra sonra deneyimle es yandan yandan is aramaya devam etmek lazim...
Ben de basladim gerisi gelir diyorum ama bazen panik, yorgunluk vs. sariyor, bir de simdi tezden makale yaz dediler 1 tane, iki panik noktam oldu, yapilmasi gerekiyor yapacagiz bir sekilde bakalim...
Sen de girdin di mi kpss'ye, zor muydu cok? Inan ne kadar diledim, herkes yuzu gulup gelsin diye ama pek oyle olmamis sanirim :26:
nerdeyse her yer deneyimli arıyor ya çok enteresan, yetiştirilmek üzere olan yerlere de hep başvurdum ama bir tanesi geri döndü o da yedekte oldugumu belirtmek içinbiriyle anlaşmışlar, deneme süresi sonunda anlaşamazlarsa beni arayacaklarmış
tez makale olaylarından hiç anlamadıgım için yüksek lisans işine hiç girişmedim valla ben :18: kolaylıklar dilerim canım sana o konudaelimdem bişey gelir mi bilmem ama gelirse eger elimden geleni mutlaka yaparım
ben girdim ama hiç çalışmadan girdim, yine de bundan daha iyi geçer diye umuyordum, az çok bi alt yapım var yani ama sınav resmen ters köşe yaptıkendime hiç üzülmedim ama bütün bir sene emek verip buna bel baglayan herkese çok üzüldüm ben, inşallah emeklerinin karşılıgını alırlar
Aynen ben de ona cok uzuldum, yani bu insanlari bu hale getirmenin ne mantigi var, bak andro mesela ne kadar emek verdi, zehir gibi hatun, ama olmayabilir diyor, yazik degil mi, o kafaya, o vizyona
Neyse uzuldum inan, tek istedigim herkes gonlune gore bulsun Naz'cim sen de dahil, umarim her sey gonlumuzce olur...
Aaa unuttum o gencle neden olmadi, ne oldu aranizda, ben geride kaldim sanirim gundemden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?