- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.921
üzme kendini Andromm, tarihi katmayınca nasıldı sınav ona bak sen
GY 56 tanesini yaptım 4 boşum var. Tarih hariç coğrafya boşum yok, vatandaşlık 1 boş günceller 4 boşYanlışlarım da vardır illa ki. Hep boş bıraktım risk atamadım atsam tutar mıydı bilmiyorum
Canım merhaba
Hayırlısı olsunRabbim gönlüne göre versin inşaallah Umarım iyi sonuçlar alırsın
GY 56 tanesini yaptım 4 boşum var. Tarih hariç coğrafya boşum yok, vatandaşlık 1 boş günceller 4 boşYanlışlarım da vardır illa ki. Hep boş bıraktım risk atamadım atsam tutar mıydı bilmiyorum
daha umudunu kesme sonuçlar açıklanmadı, ayrıca gerçekten çok zor bir sınavdı, ben hiç çalışmadım tamam ama çalışan, kursa giden çok arkadaşımdan da duydum bunu, atama puanları düşer hemen umudunu kesme sen
hem yazdıkların da iç karartıcı şeyler degil, gayet güzel sonuçlar, yanlış sayın az olursa eger atanırsın moral bozma
Bilmiyorum naz ya insan üzülüyor kaç tane tarih kitabı bitirdim ben, boşa gitti hepsi. Ben bu sınava çalışacağım diye boyun fıtığı oldum. Sağlığımı kaybettiğimle kaldım.
ahh kuzum, senin bi hatan gunahın yok ki ama bunda, sistemin, soruları hazırlayanın saçmalığı. çok haklısın ama kendini üzmek çok faydasız şuan, ki dedigim gibi aynı sıkıntıyı herkes yaşadı, tarih hariç diğer kısımlar belirleyici olacak, ve ben senin diğer kısımlarda başarılı olacagını düşünüyorum
bu tarih sorularına doğru cevap veren vatandaş varsa da bu ülkeden kesinlikle işin içinde iş vardır yani, ömrümde tek bir kelimesini duymadıgım sorular vardı onlar neydi bee
Bazıları çok kolay olduğunu iddia ediyor.Ben artık satış elemanlığı mı olur kasiyerlik mi olur bi iş bulup çalışacağım başka çarem kalmadı.
kimse kolay oldugunu iddia edemez yaa, benm de aklım bunu almıyor yanihadi beni geçtim ( ki ben sınavdan çıktıgımda çok ezber sormuşlardı, dershaneye gitsem yapardım diye düşünüyordum ) benim birbirininden farklı illerde, farklı dershanelere giden bir sürü arkadaşım tarih soruları yüzünden aglıyor, hangi dershaneye gitmişler ki bun insanlar kolay diyor bak yine sinirlendim
kuzum sen muhendissin, illa ki satış danışmanlıgı yapmana gerek yok iş bulmak için, hele bi gözlerini açıp iş aramaya başla bak ne kapılar açılacaktır snaa
Tarihte sordukları o kitapların hepsinden sayın (!) başbakanımız bahsetmiş daha önce. Hatta ondan sonra satışları patlamış. Cemaat bitti kendi yandaşlarına soru vermeye başladılar.
Yok kuzum mühendisin aöf mezunu kadar değeri yok bu ülkede. Ben 2 sene iş aradım 200den fazla başvuru yaptım 4-5 defa görüşmeye ya çağırdılar ya çağırmadılar. Son çare bari çalışıp atanayım dedim o da olmuyor işte.
Merhaba Nevreste sağ olasın ama hiç umudum yok.İnsan emeklerine üzülüyor. Hepiniz dua ettiniz benim için sağolun ama kısmet değilmiş.
Hoş geldiniz. Allah gönlünüze göre versin.Kizlarr bende araniza yeni katildim.benim icinde dua edinde bu yil hayirlisiyla evleneyim yuvami kurayim:)
Belki atamada düşük puanla alırlar, üzme kendini.
eee, neler yapıyorsun mesela? hayat nasıl geçiyor?28 yaşındayım. özel bi şirkette yönetici asistanıyım. öylee:)
iyi canım çalışıyorum. sen nasılsın?prenses
Napıyosunuz kızlar
Her şeyin hayırlısı.estağfurullah:)) sevgilim yok bende anlamıyorum etrafımdaki kimsede anlayamıyo aslında. devamlı bi tanıştırılma trafiğim var ama sonuç sıfırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?