- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.901
Ben de varım:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba , tanışmış mıydık? Kaç yaşındasınız? :)müzmin bekar olmaya devam benden de merhaba hanımlar :)
Merhaba , tanışmış mıydık? Kaç yaşındasınız? :)
31 , allah bilir ne kadar müzmin bekar olarak kalacağız.yaş 27 bakalım daha kaç yıl müzmin bekar olarak takılacağız buralarda :) neler yaparsınız, nasıl vakit geçirirsiniz ,sizin yaşlarınız nedir ?
canııııııııııııımmm, iyiyiz sağ ol.Müzminler nasıl sınız bakim?
Ben de sana karşı aynı hisleri besliyorum..canııııııııııııımmm, iyiyiz sağ ol.
seni çok tanımasam da bir iyilik / sıcaklık hissediyorum.
Kalp kalbe karşı, derler...Ben de sana karşı aynı hisleri besliyorum..
Ne doğru demişler..Kalp kalbe karşı, derler...
31 , allah bilir ne kadar müzmin bekar olarak kalacağız.çalışıyorum. öyle işte...
Lucky tatilde. Diğer arkadaşların hafta sonu KPSS var.Ne doğru demişler..
Topik boş kalmış,herkes tatilde mi?
Öğretmen misin?bende şuan tatildeyim okullar kapandı.Can sıkıntısından dolaşıyoruz .Siz ne işle uğraşıyorsunuz ?
Lucky'ye iyi tatiller o zaman..Lucky tatilde. Diğer arkadaşların hafta sonu KPSS var.
Öyle işte...
Sen nasılsın? Çalışıyor muydun?
Öğretmen misin?
Daha iyi boş ver. Bazen çalıyor olmak beni SIKIYOR.Lucky'ye iyi tatiller o zaman..
Diğer arkadaşlara Allah zihin açıklığı versin inşallah..
Ev hanımıyım Filozofcum,kedilere yuva aramakla uğraşıyoruz şu aralar..
Bir yandan tatil için gün sayıyorum böyle işte..
Merhaba Ceren, nasılsın?merhaba kızlar ne var ne yok herkes tatilde galiba kimseler kalmamış gibi...
merhaba prenses rutin bir halde devam var mı sende yeni haberlerDaha iyi boş ver. Bazen çalıyor olmak beni SIKIYOR.
Merhaba Ceren, nasılsın?
aynen canım, düğün hazırlıkları devam ediyor.merhaba prenses rutin bir halde devam var mı sende yeni haberler
düğün olayı devammı
kolay gelsin bende oruçla rutinleştim biraz dışarı çıkmak istemiyorum hiçaynen canım, düğün hazırlıkları devam ediyor.
bir de iş yerinde çok yoğunum.
Canım, sana ve burada başka birkaç arkadaş var. Onlara dua ettim.Kızlarrrrr benim için dua edin nolur ya da her neye inanıyorsanız onu yapın işte şans dileyin ne bileyim. :18: Yarın güzel haberlerle geleyim.Görüşmek üzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?