мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

iyiyim filocugum, yeni kalktım işte ev işleri var sırada sonra da iftara kadar yatış sen nasılsın

ne ara geldin ne ara aylarca ara vermeye karar verdin anlamadım ki hiç

Teşekkür ederim, beğendiğine sevindim.

Aynen öyle. İspanyolcayı öğren de azcık konuşalım seninle.
İyiyim kızlar, sağ olun! Çalışıyorum işte...:102:

senin yine gündüz çalışmıyo benim gece de çalışmıyo

Sanki oruc tutmadigin zaman cok calisiyor.

Isten niye ayrildin soyle bakim.

yok ya oruç tutmayınca yine bu halimden daha iyi oluyorum

benim ki zaten proje süresince devam edecek bi işti canım, haziran ortasında proje bitecekti, ben de eger istersem orda çalışıp istemezsem çalışmayacaktım son anda öyle bir kazık attılar ki bana saolsunlar ölsem orda çalışmam daha düşün ki hala paramı alamadım

senin yine gündüz çalışmıyo benim gece de çalışmıyo

kötü olmuş canım peki sigortanı yapıyorlar mı

Bir konu buldum onu okuyorum simdi, ilginc seyler yazilmis.

Aman bosver , baska bir is bulursun belki. Senin onun acik zaten, kapatmamissin tam.

kötü olmuş canım peki sigortanı yapıyorlar mı

yok canım anlaşmada sigorta yoktu zaten, eski staj yaptıgım yerdi projenin teslimine bikaç ay vardı benden yardım istediler, ben madur oldum sonunda

Bir konu buldum onu okuyorum simdi, ilginc seyler yazilmis.

Aman bosver , baska bir is bulursun belki. Senin onun acik zaten, kapatmamissin tam.

hangi konu, neler yazılmış biliyorsun ben meraklı bir insanım

valla Lucky cim kapıyı ben açmaya çalışıyorum ama henuz ışık yok Andro yla beraber kara kara iş arıyoruz

Kara kara degil de ak ak arasaniz bulursunuz belki. Ayy bugun cok mu igrencim ne.

Her karanlik tunelin sonunda isik vardir Naz.

Yorum yaziyorum simdi. Son mesajima bak.

inşallah paranı alırsın canım moralini bozmak istemem ama sigorta yapmayan firma paranı vermeyebilir çünkü orada çalışmıyor görünüyorsun ama öyle bişeyde olursa şikayet et bence hatta şimdi bile edebilirsin sigortasız çalıştırıyorlar diye

Kara kara degil de ak ak arasaniz bulursunuz belki. Ayy bugun cok mu igrencim ne.

Her karanlik tunelin sonunda isik vardir Naz.

Yorum yaziyorum simdi. Son mesajima bak.

çok iğrenç demeyelim de ucundan azıcık iğrençsin diyebiliriz o ışık tez vakitte gelirse ne memnun olacam var yaa ama şimdilik seni konularda takip edeyim bakayım, çok ilginç konu neymiş

bırak canım ya paralarının hayrını görsünler, kendi hatalarının faturasını banaa kestiler zaten, 5 kuruşlarını istemem onların

çok iğrenç demeyelim de ucundan azıcık iğrençsin diyebiliriz o ışık tez vakitte gelirse ne memnun olacam var yaa ama şimdilik seni konularda takip edeyim bakayım, çok ilginç konu neymiş

Bugun kargoya koysak haftaya elinizde olur o isik. . Kapida mi odemek istersiniz Naz hanim.

Takip edeni ederim. Kilo meselesi ne olacak.

ANdro eski nickin daha iyiydi bana sormadan degistirmemeliydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…