- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.021
iyiyim filocugum, yeni kalktım işte ev işleri var sırada sonra da iftara kadar yatışsen nasılsın
ne ara geldin ne ara aylarca ara vermeye karar verdin anlamadım ki hiç
İyiyim kızlar, sağ olun! Çalışıyorum işte...:102:Teşekkür ederim, beğendiğine sevindim.
Aynen öyle.İspanyolcayı öğren de azcık konuşalım seninle.
Arada mimar ilanlarına denk geliyorum ama sen görüp başvurmuşsundur diye düşünüyorum. Göndereyim mi ilan görürsem?
İyiyim kızlar, sağ olun! Çalışıyorum işte...:102:
kariyet.net le secret cv deyse mutlaak görümüşümdür ama başka yerlerse zahmet olmazsa gönderirsen sevinirim canım
mesai bitmedi mi hala
Herkeslere selammmm
Aman ne diyecegim bal, bocek, yavru, kus iste maksimumBeni tedirgin ediyorsun. :18:
SelamHerkeslere selammmm
Selam versene kizim sen banakariyet.net le secret cv deyse mutlaak görümüşümdür ama başka yerlerse zahmet olmazsa gönderirsen sevinirim canım
Aman ne diyecegim bal, bocek, yavru, kus iste maksimum
Tamamdır
:
Selam versene kizim sen bana
saolasın canımsen de benim aklımdasın zaten, tez vakitte ikimiz de bi iş bulsak da hex ankara ya gelmeden ona nispet yapsak
vermemiş miyimoruç yüzünden gündüz kafam çalışmıyor da ondandır :26:
saolasın canımsen de benim aklımdasın zaten, tez vakitte ikimiz de bi iş bulsak da hex ankara ya gelmeden ona nispet yapsak
vermemiş miyimoruç yüzünden gündüz kafam çalışmıyor da ondandır :26:
Sanki oruc tutmadigin zaman cok calisiyor.
Isten niye ayrildin soyle bakim.
senin yine gündüz çalışmıyo benim gece de çalışmıyo
yok ya oruç tutmayınca yine bu halimden daha iyi oluyorum
benim ki zaten proje süresince devam edecek bi işti canım, haziran ortasında proje bitecekti, ben de eger istersem orda çalışıp istemezsem çalışmayacaktımson anda öyle bir kazık attılar ki bana saolsunlar ölsem orda çalışmam daha düşün ki hala paramı alamadım
yok ya oruç tutmayınca yine bu halimden daha iyi oluyorum
benim ki zaten proje süresince devam edecek bi işti canım, haziran ortasında proje bitecekti, ben de eger istersem orda çalışıp istemezsem çalışmayacaktımson anda öyle bir kazık attılar ki bana saolsunlar ölsem orda çalışmam daha düşün ki hala paramı alamadım
kötü olmuş canım peki sigortanı yapıyorlar mı
Bir konu buldum onu okuyorum simdi, ilginc seyler yazilmis.
Aman bosver , baska bir is bulursun belki. Senin onun acik zaten, kapatmamissin tam.
yok canım anlaşmada sigorta yoktu zaten, eski staj yaptıgım yerdi projenin teslimine bikaç ay vardı benden yardım istediler, ben madur oldum sonunda
hangi konu, neler yazılmışbiliyorsun ben meraklı bir insanım
valla Lucky cim kapıyı ben açmaya çalışıyorum ama henuz ışık yokAndro yla beraber kara kara iş arıyoruz
yok canım anlaşmada sigorta yoktu zaten, eski staj yaptıgım yerdi projenin teslimine bikaç ay vardı benden yardım istediler, ben madur oldum sonunda
hangi konu, neler yazılmışbiliyorsun ben meraklı bir insanım
valla Lucky cim kapıyı ben açmaya çalışıyorum ama henuz ışık yokAndro yla beraber kara kara iş arıyoruz
Kara kara degil de ak ak arasaniz bulursunuz belki.Ayy bugun cok mu igrencim ne.
Her karanlik tunelin sonunda isik vardir Naz.
Yorum yaziyorum simdi. Son mesajima bak.
inşallah paranı alırsın canım moralini bozmak istemem ama sigorta yapmayan firma paranı vermeyebilir çünkü orada çalışmıyor görünüyorsun ama öyle bişeyde olursa şikayet et bence hatta şimdi bile edebilirsin sigortasız çalıştırıyorlar diye
çok iğrenç demeyelim de ucundan azıcık iğrençsin diyebilirizo ışık tez vakitte gelirse ne memnun olacam var yaa ama şimdilik seni konularda takip edeyim bakayım, çok ilginç konu neymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?