- 18 Haziran 2010
- 5.580
- 1.680
- 773
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.041
bırak canım ya paralarının hayrını görsünler, kendi hatalarının faturasını banaa kestiler zaten, 5 kuruşlarını istemem onların
Bugun kargoya koysak haftaya elinizde olur o isik.. Kapida mi odemek istersiniz Naz hanim.
Takip edeni ederim. Kilo meselesi ne olacak.
ANdro eski nickin daha iyiydi bana sormadan degistirmemeliydin.
niye canım senin paraya ihtiyacın yok mu niye öyle diyorsunki bu senin hakkın. hem durumun iyi olsa bile hakkını aramalısın diyeceksinki onlarla mı uğraşıcam haklısın tabi bu zamanda oraya git şikayet et dilekçe yaz bilmemne uğraştırıyorlar ama yanlarına mı kalsın yani kalmaz tabi Allah bir şekilde hakkını alır ama bence sende hakkını aramalısın
sen ışığı gönder ödeme işini hallederiz kendi aramızda
gördüm canım konuyu, ama sen doktora gitmişsin bişey çıkımamış sanırım da farklı bi uzman görüşü de alabilirsin sanırım
yok canım anlaşmada sigorta yoktu zaten, eski staj yaptıgım yerdi projenin teslimine bikaç ay vardı benden yardım istediler, ben madur oldum sonunda
hangi konu, neler yazılmışbiliyorsun ben meraklı bir insanım
valla Lucky cim kapıyı ben açmaya çalışıyorum ama henuz ışık yokAndro yla beraber kara kara iş arıyoruz
Seker yuklemesi yapilmadi ama bende seker istiyorum, ben de kendi capimda yetenegim. :84:
ceşmi bebeğim sen nasıl bir iş arıyorsun birde iş bulmak için dualar esmalar var okuyorsundur heralde ama acaba hangisini ben iş ararken okuduğumu yazayım istersen ben işsizken çok sıkıntı çekmiştim insanın psikolojisi bozuluyor sonra Allah a şükür buldum o zamanlar okuduğum duayı yazayım sana istersen
ceşmi bebeğim sen nasıl bir iş arıyorsun birde iş bulmak için dualar esmalar var okuyorsundur heralde ama acaba hangisini ben iş ararken okuduğumu yazayım istersen ben işsizken çok sıkıntı çekmiştim insanın psikolojisi bozuluyor sonra Allah a şükür buldum o zamanlar okuduğum duayı yazayım sana istersen
paraya ihtiyacım olmaz mı canım hiç bir gelirim yok, baba eline bakıyorum hala, evde kös kös yatınca da ondan istemeye de yüzün olmuyor tabida işte projenin hatasını benim üstüme yıktılar, alsam da oranın parasını tek kuruşuna dokunmam, o yuzden bıraktım gitti peşini o işin yeni bi iş bulayım da nasipse unuturum gider bu olayları da :26:
Bugun kargoya koysak haftaya elinizde olur o isik.. Kapida mi odemek istersiniz Naz hanim.
Takip edeni ederim. Kilo meselesi ne olacak.
ANdro eski nickin daha iyiydi bana sormadan degistirmemeliydin.
şeker yüklemesini aylardır yaptıramadım ben dedoktorları pek sevmiyorum da ondan sürekli geciktiriyorum ama sen beni unut ve en kısa zamanda yaptır şeker yüklemesini
canım benim seni çok iyi anlıyorum bulursun inşallah sen hakkıyla çalıştıktan sonra Allah yardım ediyor benimde geçen sene çok sıkıntım olmuştu cebimde 3 kuruş param yoktu ben 29 yaşımdayım ama 15 senedir çalışıyorum arada işsiz kaldığım dönemlerde oldu çok zor bilirim ben geçen sene cebimde param olsa evden ayrılırdım o derece sorunlar oldu ama Allah a şükür şimdi memnunum işimden çok dua eettim inşallah sende bulursun canım
olur canım sen özelden bana yolla onları
Bana da yazar mısın onu rica etsem? Ben de iş arıyorum
Oyle kafama gore yaptiramiyorum , ancak gonderirlerse cok saglam delillerimin olmasi lazim.
amin valla canım, inşallah ben de bir de burda Andro cum var o da en yakın zamanda işlerimize kavuşuruz da rahata ereriz
kızlar http://www.estanbul.com/is-bulmak-i...ari-getiren-dualarim-142582.html#.U8hIjJR_tXd bu linktekilerin hepsini yapamadım ama yapabildiğim kadar yapmıştım ben yalnız o forumdaki diğer sayfaları da okuyun orada yanlış hatırlamıyorsam başka dualarda var.
birde Allah tan ümidinizi kesmeyin ve aza kanaat etmeyen çoğu bulamazmış derler ya beğenmemezlik etmeyin eğer hakkınızda hayırlıysa hakkıyla çalışıp helal para kazanacağınız bir iş çıkarsa karşınıza bence değerlendirin.
O değil de bazen yurt dışı iş ilanlarına başvuruyorum, hemen ertesi gün cevap veriyorlar. Olumsuz da olsa adamların saygısı var bizimkiler gibi cevap vermeye tenezzül etmeyip 2 hafta sonra pat diye ilanı kaldırmıyorlar.
İnşallah nazım ya, geç kalmış hissediyorum kendimi. Bunca zamandır ne yaptın deseler verecek cevabım yok. Daha 1 gün iş tecrübem yok.
Sağ olasın, hemen bakıyorum.Valla beğenmemezlik gibi bir durumum yok Allah biliyor, iş fazla yok bizim sektörde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?