мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Son düzenleme:

valla canım elbet bi yerde olacak bizim de para kazanabilecegimiz bir iş, hayırlısı bakalım

40-50 kişi olsa yine iyi, bakıyorum ilanlara 1000 kişi başvurdu yazıyor Kimya mühendisiyim ben, bizde mezun çok iş yok.

tecrube aramayan yerler de oluyor canım, yetiştirmek için diyorlar mesela onları takip edebilirsin, bi de staj yok muydu siz de varsa onları da yazabilirsin

Onlara da başvuruyorum canım ama aramıyorlar. Stajlarım var olmaz olur mu ama pek takmıyorlar onları. Staj yaptığım yer bile takmadıktan sonra

Toplamaya calisiyorum hala. Aclik sekerinde sorun olmadigi icin gereksiz goruyorlar. O yuzden bir gun gidip yalvaricam bana seker yukleyin diye

Biz seni oyle sevmistik, boyle sevmiyoruz.

Ben sana başka özelliklerimi gösteririm öyle seversin beni

napacaksın kız yurtdışı ilanlarını

cidden ankara dışında bir yerler de düşünür müsün kuzum :26:

bakacagım canım linke, çok teşekkür ederim

Onlara da başvuruyorum canım ama aramıyorlar. Stajlarım var olmaz olur mu ama pek takmıyorlar onları. Staj yaptığım yer bile takmadıktan sonra

neye göre alıyorlar bu işlere anlamıyorum ki bakıyorum tum kriterler var bende, ama ne arayan var ne soran

neden istiyorsun ki illa bi sıkıntın yoksa şeker yüklemesi yapılmasını

Psikopatim ondan.

Ya Naz ciddi ciddi yemekle alakali sorunum var. Bir kac gundur dikkat ediyorum da gunde 3 supangle ustune dondurma baska tatlilar yenir mi? Ustune ustluk surekli bir acikma hali. 75 kg oldum da geldim. Sonra bir gunde 3 kilo verdim. Gitmeden de once bir gunde 3 kg almistim. Tuhaf iste.

napacaksın kız yurtdışı ilanlarını

cidden ankara dışında bir yerler de düşünür müsün kuzum :26:

2 yıldır düşünüyorum Şehir dışına da çok başvurdum ben. 1-2 defa aradılar ama hep bir şey çıktı gidemedim. Bu sefer gideceğim ama, artık şakası kalmadı.

neye göre alıyorlar bu işlere anlamıyorum ki bakıyorum tum kriterler var bende, ama ne arayan var ne soran

Ben sana özelden yazayım naz neler çektiğimi anla

Son düzenleme:

bu durumu anlatsan, ani kilo alma ani kilo verme giib durumların baglı oldugu bir rahatsızlık varsa ona göre tetkiklere sokarlar seni sanırım :26: yada sürekli şekerli şeyler yemek istiyorum ve yiyorum desen ona göre de bi tetkikleri vardır :26:

ben ayda 3 supangle yemiyorum sen nasıl yiyorsun bir günde yaa

ben bizim buralardan da bir bakayım canım o zaman, tanıdık falan vardır belki :26:

yani özelden yazarım deyince tahmin ettim ama neyse

Ben sana başka özelliklerimi gösteririm öyle seversin beni

Uzgunum ben erkeklerden hoslaniyorum.

Yanima gelecek belki karisma.

Sen fazla iyisin canim ondan almiyorlar.

Nasil yiyorum bende bilmiyorum. Gozum donuyor o sira.

Yok kızım öyle bişey değil ne fesatsın

hakkaten kafam en kötüye gitti haa

Yanima gelecek belki karisma.

Sen fazla iyisin canim ondan almiyorlar.

Nasil yiyorum bende bilmiyorum. Gozum donuyor o sira.

yok ya senin yanına gelemez o ankara da açmış kollarını beni bekliyor

şimdiye kadar maksimum arayıp da kendi orjinal cv mi istediler, onu yolladım geri dönmediler, sanırım çok iyiym haklısın

konudan konuya atlıyorum yaa sana laf yetiştirecem diye ani açlıklar göz dönmeleri vs bunların mutlaka tıpta bir tanımı vardır, doktorlar ilgilenir seninle merak etme

Uzgunum ben erkeklerden hoslaniyorum.

Neyse Filo beni komple beğendi, önemli olan oydu zaten

Kızım bi düşün öyle bişey olsa ben işsiz kalır mıyım, been?

Neye gitti neye gitti yorgunluktan gozlerim kapaniyor anlamadim.

Ben yorgun olmasam zor yetistirirsin laf bana.

Ben bir kac gundur dikkat ettim. Iyi haber : 70 e dustum. Kotu haber : Kac gun surer bu bilmem.

Kızım bi düşün öyle bişey olsa ben işsiz kalır mıyım, been?

hee ben olaya hiç o açıdan bakmadım

Neye gitti neye gitti yorgunluktan gozlerim kapaniyor anlamadim.

Ben yorgun olmasam zor yetistirirsin laf bana.

Ben bir kac gundur dikkat ettim. Iyi haber : 70 e dustum. Kotu haber : Kac gun surer bu bilmem.

o zaman bugunun tadını çıkarayım ben sen zaten ya çok yiyorsun ya hiç yemiyorsun

Bu arada Lucky beni yanına alırsan hayır demem, hatta nüfusuna geçirirsin çocuk parası da alırsın bak bu kıyağımı da unutma hadi yine iyisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…