- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.061
ee yok mu zaten elinde gerekli deliller
Bu daha anlamlı ama benim için, zamanla alışırsın
canım gün geliyor diyorsunki iyiki beni o işe almamışlar çok daha iyisini buldum Allah a şükür bence sende öyle olacaksın sonuçta orada çalışanlardan ne eksiğin var aslında yapabileceğin bir iş ama işte bir işe 40-50 kişi başvurunca içlerinden en iyisini seçmeye çalışıyorlar o kadar kişi içinden en iyi olmakta zor tabi.birde tabi tanıdıklarını almak istiyorlar
Toplamaya calisiyorum hala. Aclik sekerinde sorun olmadigi icin gereksiz goruyorlar. O yuzden bir gun gidip yalvaricam bana seker yukleyin diye
canım gün geliyor diyorsunki iyiki beni o işe almamışlar çok daha iyisini buldum Allah a şükür bence sende öyle olacaksın sonuçta orada çalışanlardan ne eksiğin var aslında yapabileceğin bir iş ama işte bir işe 40-50 kişi başvurunca içlerinden en iyisini seçmeye çalışıyorlar o kadar kişi içinden en iyi olmakta zor tabi.birde tabi tanıdıklarını almak istiyorlar
tecrube aramayan yerler de oluyor canım, yetiştirmek için diyorlar meselaonları takip edebilirsin, bi de staj yok muydu siz de varsa onları da yazabilirsin
Toplamaya calisiyorum hala. Aclik sekerinde sorun olmadigi icin gereksiz goruyorlar. O yuzden bir gun gidip yalvaricam bana seker yukleyin diye
Biz seni oyle sevmistik, boyle sevmiyoruz.
O değil de bazen yurt dışı iş ilanlarına başvuruyorum, hemen ertesi gün cevap veriyorlar. Olumsuz da olsa adamların saygısı var bizimkiler gibi cevap vermeye tenezzül etmeyip 2 hafta sonra pat diye ilanı kaldırmıyorlar.
kızlar http://www.estanbul.com/is-bulmak-i...ari-getiren-dualarim-142582.html#.U8hIjJR_tXd bu linktekilerin hepsini yapamadım ama yapabildiğim kadar yapmıştım ben yalnız o forumdaki diğer sayfaları da okuyun orada yanlış hatırlamıyorsam başka dualarda var.
birde Allah tan ümidinizi kesmeyin ve aza kanaat etmeyen çoğu bulamazmış derler ya beğenmemezlik etmeyin eğer hakkınızda hayırlıysa hakkıyla çalışıp helal para kazanacağınız bir iş çıkarsa karşınıza bence değerlendirin.
Onlara da başvuruyorum canım ama aramıyorlar. Stajlarım var olmaz olur mu ama pek takmıyorlar onları. Staj yaptığım yer bile takmadıktan sonra
neden istiyorsun ki illa bi sıkıntın yoksa şeker yüklemesi yapılmasını
napacaksın kız yurtdışı ilanlarını
cidden ankara dışında bir yerler de düşünür müsün kuzum :26:
neye göre alıyorlar bu işlere anlamıyorum kibakıyorum tum kriterler var bende, ama ne arayan var ne soran
Psikopatim ondan.
Ya Naz ciddi ciddi yemekle alakali sorunum var. Bir kac gundur dikkat ediyorum da gunde 3 supangle ustune dondurma baska tatlilar yenir mi? Ustune ustluk surekli bir acikma hali. 75 kg oldum da geldim.Sonra bir gunde 3 kilo verdim. Gitmeden de once bir gunde 3 kg almistim. Tuhaf iste.
2 yıldır düşünüyorumŞehir dışına da çok başvurdum ben. 1-2 defa aradılar ama hep bir şey çıktı gidemedim. Bu sefer gideceğim ama, artık şakası kalmadı.
Ben sana özelden yazayım naz neler çektiğimi anla
ben bizim buralardan da bir bakayım canım o zaman, tanıdık falan vardır belki :26:
yani özelden yazarım deyince tahmin ettim ama neyse
Ben sana başka özelliklerimi gösteririm öyle seversin beni
napacaksın kız yurtdışı ilanlarını
cidden ankara dışında bir yerler de düşünür müsün kuzum :26:
bakacagım canım linke, çok teşekkür ederim
neye göre alıyorlar bu işlere anlamıyorum kibakıyorum tum kriterler var bende, ama ne arayan var ne soran
bu durumu anlatsan, ani kilo alma ani kilo verme giib durumların baglı oldugu bir rahatsızlık varsa ona göre tetkiklere sokarlar seni sanırım :26: yada sürekli şekerli şeyler yemek istiyorum ve yiyorum desen ona göre de bi tetkikleri vardır :26:
ben ayda 3 supangle yemiyorum sen nasıl yiyorsun bir günde yaa
Yok kızım öyle bişey değil ne fesatsın
Yanima gelecek belki karisma.
Sen fazla iyisin canim ondan almiyorlar.
Nasil yiyorum bende bilmiyorum. Gozum donuyor o sira.
Uzgunum ben erkeklerden hoslaniyorum.
hakkaten kafam en kötüye gitti haa
yok ya senin yanına gelemez o ankara da açmış kollarını beni bekliyor
şimdiye kadar maksimum arayıp da kendi orjinal cv mi istediler, onu yolladım geri dönmediler, sanırım çok iyiym haklısın
konudan konuya atlıyorum yaa sana laf yetiştirecem diyeani açlıklar göz dönmeleri vs bunların mutlaka tıpta bir tanımı vardır, doktorlar ilgilenir seninle merak etme
hakkaten kafam en kötüye gitti haa
yok ya senin yanına gelemez o ankara da açmış kollarını beni bekliyor
şimdiye kadar maksimum arayıp da kendi orjinal cv mi istediler, onu yolladım geri dönmediler, sanırım çok iyiym haklısın
konudan konuya atlıyorum yaa sana laf yetiştirecem diyeani açlıklar göz dönmeleri vs bunların mutlaka tıpta bir tanımı vardır, doktorlar ilgilenir seninle merak etme
Kızım bi düşün öyle bişey olsa ben işsiz kalır mıyım, been?
Neye gitti neye gitti yorgunluktan gozlerim kapaniyor anlamadim.
Ben yorgun olmasam zor yetistirirsin laf bana.
Ben bir kac gundur dikkat ettim. Iyi haber : 70 e dustum. Kotu haber : Kac gun surer bu bilmem.
Ya bırakın şimdi işi de evlenen yok mu?
hee ben olaya hiç o açıdan bakmadım
o zaman bugunun tadını çıkarayım bensen zaten ya çok yiyorsun ya hiç yemiyorsun
Ya bırakın şimdi işi de evlenen yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?