мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

sınavlar açıklanınca direk aklıma gelenlerden biriydin Andro nasıl sonuç, umut var mı :26:

Bölüm sıralaması iyi olursa son atamada belki. Senin nasıl?

Onları 2 senedir yapıyorum işte artık çalışmak istiyorum. Seneye de giremiyoruz ayrıca 2 yılda bir

benim bekledigimden çok daha iyi, 50 beklerken 71 geldi daha ne olsun sen de şansını denersin canım her atamada yaa, bakarsın daha erkenden atanırsın bu sene herşey supriz olacak malum

Onları 2 senedir yapıyorum işte artık çalışmak istiyorum. Seneye de giremiyoruz ayrıca 2 yılda bir

Calisamazsan ne yapacaksin, kafana takmayacaksin.

Her seyi son gune birakmadim aslinda , bu yil her sey planli goyaa:)

Ben hep son gune biraktim. Hatta nasil gittim hatirlamiyorum. :)

benim bekledigimden çok daha iyi, 50 beklerken 71 geldi daha ne olsun sen de şansını denersin canım her atamada yaa, bakarsın daha erkenden atanırsın bu sene herşey supriz olacak malum

En çok neye yanıyorum biliyor musun 2-3 soru vardı işaretlesem mi diye düşündüğüm boş bıraktım yanlış olmasın diye, onları işaretleseymişim ilk 1000e giriyormuşum

Calisamazsan ne yapacaksin, kafana takmayacaksin.

Ben hep son gune biraktim. Hatta nasil gittim hatirlamiyorum. :)

Yok çalışıcam bi türlü, demiştim ya satış elemanlığı kasiyerlik ne olursa. Evde oturamam artık.

Oturma bence de en iyisi. Ben simdi cikiyorum. Iyi geceler canim, bosver bir yerden yakalarsin ama pozitif ol her zaman.

En çok neye yanıyorum biliyor musun 2-3 soru vardı işaretlesem mi diye düşündüğüm boş bıraktım yanlış olmasın diye, onları işaretleseymişim ilk 1000e giriyormuşum

ee senin puan baya iyi o zaman canım son atamalara kalmazsın ki sen, yüksek tut moralini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…