- 27 Haziran 2007
- 3.061
- 5.224
- 773
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #5.121
Yogunum baya canim sen ? Hazirliklarin bitti mi?
Bir kac yine gorusemiycez sanirim :)
Yoo gorusecegiz pazartesi uygunsan sabah saatleri :)
Ya iste 1 e kadar kursum var. Ogleden sonra da sen musait olmazsin. Ne yapicaz bilmiyorum.
Bende 22 sinde tr deyim kismetse ondan once gorusebilersek, gorususuruz. yoksa eylulden den sonra .
Biliyorum canim , insallah benim gibi guzel bir tatil gecirirsin. Cok kiskaniyorum seni.Yarin ya da pazar olmaz degil mi?
pazartesi olmaz mi
,
Pazartesi , ogleden sonra olur mu?
Pazarlik yapiyoruz.
olur tabi, no problemo :)
Tamam yine ayni yer mi? :)
tabi canim , bizi adana paklar :)
Tamam canim , kurstan direk cikip oraya geliyorum. Bir mojito da yapsaydik iyiydi .
yapalim su mojitoyu :) ben de merak ettim :) neyse bi kac dk sonra geri geliyorum .
Her seyi son gune birakirsan olmaz. Ne yapacaksin o iki dk da merak ettim.
sınavlar açıklanınca direk aklıma gelenlerden biriydin Andronasıl sonuç, umut var mı :26:
Biliyorum daha yetenek gerektiren sorular cikmis.
Cok kasarsan depresyona girersin. Olum yok sonunda , seneye yine girersin ya da girmezsin bir yerde calisirsin. Is bulamiyorum diyorsan parasiz yapabilecegin baska seylere yonel. Mesela ben bir ara incik boncuga sarmistim. Bilezik kolye yapiyordum, bir ara resim. Kafayi dagitmaya yariyor. Tek noktaya yonelirsen hayatini zehir edersin.
Bölüm sıralaması iyi olursa son atamada belki. Senin nasıl?
Bölüm sıralaması iyi olursa son atamada belki. Senin nasıl?
Onları 2 senedir yapıyorum işte artık çalışmak istiyorum.Seneye de giremiyoruz ayrıca 2 yılda bir
Her seyi son gune birakmadim aslinda , bu yil her sey planli goyaa:)
benim bekledigimden çok daha iyi, 50 beklerken 71 geldi daha ne olsunsen de şansını denersin canım her atamada yaa, bakarsın daha erkenden atanırsın bu sene herşey supriz olacak malum
Calisamazsan ne yapacaksin, kafana takmayacaksin.
Ben hep son gune biraktim. Hatta nasil gittim hatirlamiyorum. :)
En çok neye yanıyorum biliyor musun 2-3 soru vardı işaretlesem mi diye düşündüğüm boş bıraktım yanlış olmasın diye, onları işaretleseymişim ilk 1000e giriyormuşum
Yok çalışıcam bi türlü, demiştim ya satış elemanlığı kasiyerlik ne olursa. Evde oturamam artık.
Oturma bence de en iyisi. Ben simdi cikiyorum. Iyi geceler canim, bosver bir yerden yakalarsin ama pozitif ol her zaman.
En çok neye yanıyorum biliyor musun 2-3 soru vardı işaretlesem mi diye düşündüğüm boş bıraktım yanlış olmasın diye, onları işaretleseymişim ilk 1000e giriyormuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?